UPFREE

מוני721

New member
UPFREE

למה לחכות? הדברים קורים מעצמם בין אם מחכים או לא.
אני לא מחכה לדפוסי גרף שיקרו אלא מגיב כשהם קורים.
כמו כן, אני לא סוחר בפרפר כשלעצמו.אבל נניח שאתה לונג ופרפר דובימתהווה מול עיניך. יכול להיות שזה סימן טוב
לסגור לונגים.
תודה רבה על תגובתך
מוני

uprfee

New member
ל -מוני721

היי!
" למה לחכות"- כי על מנת לבצע פעולה צריך לחכות שהאינדיקטור שאתה עובד איתו יגיע לנקודה של האיתות, דבר שלעיתים לוקח זמן רב ויכול לבזבז את זמנך לריק. לפי מה שאני מבין אין לך רובוטים שנותנים איתות אוטומטי. לכן לדעתי כל ההרצאות והווינבר לגבי אסטרטגיות שונות זה לא מציאותי כי צריך "תחת שמן" כדי לעמוד בכך ומעטים האנשים שישבו שעות ויחכו לאיתות הגועל. לכן רק רובוטים טובים יכולים לפתור את הבעיה.
כל טוב!

מוני721

New member
האמת המוחלטת היא אישית לחלוטין

כ"א מחפש אסטרטגיה שמתאימה לאופי שלו ולכן אני חושב ששתי הגישות לגיטימיות. למעשה יש עוד המון גישות למסחר וכולן לגיטימיות למי שמפיק מהן תועלת.
אני מזהה בערך 10 דפוסי גרף ואני סוחר בערך ב -10 שווקים. תמיד קורה משהו ואני לא מרגיש שהסבלנות שלי עומדת למבחן.
להיפך, השווקים מאכילים אותי ביותר ממה שאני יכול לבלוע.
ועדיין, אני מבין למה אתה מתכוון.
בשפת סוחרים אומרים
different strokes for different folks
תודה
מוני

uprfee

New member
ל- -מוני721

היי!
תראה בבקשה דף ביצועים של השנה האחרונה ואז אולי יהיה אפשר להתייחס אליך ברצינות.
מהניסיון שלי לא ראיתי אף מרצה, מעביר קורסים , וונבר (זה כולל את רפי אשכנזי לכאורה) אש הציג בפני הצופים את ביצועיו האמתיים של שנה שלמה אחורה כך שהסברים לחוד וביצועים לחוד.
בהצלחה!

מוני721

New member
UPFREE

אתמול צפיתי בסרטו של רפי אשכנזי שנתקלתי בו במקרה. למדתי שם על דפוס חדש שלא הכרתי והוא נקרא- מרבוזו.
אני הולך לחקור את העניין משום ששמתי לב לתופעה ולא ידעתי שיש לה שם. תודה לרפי אשכנזי.
זה רלוונטי לי אם רפי אשכנזי רווחי בשביל להפיק תועלת ממה שהוא לימד אותי אתמול?
בשבע שנים שאני סוחר הוצאתי עשרות אלפי דולרים על השכלה. מכל אלו שרכשתי מהם משהו ולמדתי מהם אני יכול למנות 3 שממש הביאו לי תועלת.
נישקתי המון צפרדעים בשביל למצוא 3 נסיכים.
מאף אחד, נסיך או צפרדע, לא דרשתי לראות גיליון ביצועים. מעבר לחוצפה, זה גם לא רלוונטי.
אני סומך על עצמי שאדע לברור את המוץ מהתבן. שאוכל לקחת את מה שיביא לי תועלת ולשכוח ממה שהוא לא רלוונטי בשבילי.
זו הגישה שלי.
הגישה שלך, אני מבין , שונה.
וכמו בנושא שהיחה הקודמת שלנו
different strokes for different folks
בהצלחה
מוני

uprfee

New member
ל-מוני721

היי!
אתה שוטף את האתר בדוגמאות, שיטות ועוד ועוד , אז מה דעתך בוא נראה עם יש לזה תוחלת אמיתית- תן בבקשה דף ביצועים של השנה האחרונה- כי סוחר תמים יכול לחשוב שהבאת לו את השמים הכחולים- בפועל המצב עצוב מאד הרוב מפסידים כסף ולא יעזור כלום כי אפשר להילחם במלחמה מודרנית עם חרבות ישנים- הטכנולוגיה המדהימה משגעת את השווקים. הסוחר הקטן תמיד יפסיד לאורך זמן. רפי אשכנזי שהזכרת כאן הוא נציג של ריל פורקס וכל אחד מבין שכדי ללכוד זבובים צריך לשים קצת דבש בצלחת . התמימים נופלים ונדבקים לדבש .
הכל בכוונה טובה
תמשיך בדרכך אבל בסוף תבין שאתה מבזבז את זמנך לריק.
עובדה אף אחד לא מוכן לעבוד בבניין כי שם להרוויח כסך זה דורש מאמץ גופני רב!

איקו

New member
אני חושב שקיבלנו פה עניין למחשבה !! מאוד גדול

זה יכול לעזור המון ...

אלה מה צריך ללמוד מתי קורה המיקרה....בזמן ואז אפשר להרוויח ....

מוני721

New member
"הטכנולוגיה המדהימה שמשגעת את העולם"

אז תן לי להבין... "הטכנולוגיה המדהימה שמשגעת את העולם"... יש לך גישה אליה? מהי היא בדיוק? אתה מסוגל לעצב תוכנת מסחר אוטומטית? ועל סמך מה תעצב אותה אם הרושם שאתה עושה הוא שאתה לא מוכן להתאמץ ללמוד כלום?:
אתה גאון מתמטי? עלית על איזה דפוס שאתה משוכנע שאפשר לתכנת אותו? למה בדיוק אתה מתכוון...?
אם אני קולט אותך נכון אז אתה נמשך למסחר כי אתה חושב שלא צריך לעבוד קשה, וגם כשאתה בוחר בתחום שלדעתך מייתר את הצורך לעבוד קשה -אתה רוצה את הכי קל שיש.
שאל את עצמך- האם יש לך תשוקה לעניין בכלל או שאתה חושב רק על הכסף? עוד לא פגשתי סוחר שמשועמם ממסחר. לכל מי שמצליח יש תשוקה למסחר. לך, נדמה, יש תשוקה לרובוטים.
והאם אתה חושב שמישהו ימכור לך רובוט שטוחן כסף בפחות מכמה אלפי דולרים או יותר מדויק- עשרות אלפי דולרים?
אז UPFREE- בהצלחה לך. אני סוחר "צאוורון כחול". אני מזיע בשביל הכסף כי אני לא מספיק מבריק ואלגנטי לטחון כסף בזמן שאני שותה קוקטייל על החוף בריו דה ז'נרו.
לא הצלחתי בזכות אינטיליגנציית על או רובוט כלשהוא אלא בזכות העובדה שהמשכתי והמשכתי בשנים שכל העבודה הקשה שהשקעתי הניבה רק צרעת והפסדים.
ומילה אחרונה לגבי רפי אשכנזי. לא מכיר אותו. צפיתי רק בשני סרטונים שלו אבל זה הספיק לדעת בבירור שהוא שכח כבר דברים שאתה ("בזכות" הגישה שלך) לא תדע לעולם.

מוני721

New member
להילחם במלחמה מודרנית עם חרבות ישנים...

האם אתה אומר את זה על סמך מידע מוצק ומחקר מעמיק? האם בדקת איך דפוסי גרף השתנו במהלך 10-15 השנים האחרונות? (הם לא...)
האם אתה באמת מבין איך פועל HTF ( מסחר בתכיפות גבוהה)? (אתה לא)
האם בדקת כיצד השתנו נרות יפניים במהלך אותה תקופה? (לא בדקת והם לא)
אני מניח (בטוח) שהתשובה היא לא לכל השאלות.
אם כך, על סמך מה אתה אומר את מה שאתה אומר?
הגישה שלך היא גול עצמי אחד גדול
תודה
מוני

מוני תרגע תשתה מים

מבלי להכיר את הבחור אני אומר ךף שהוא כן בדק
הסיבה שהוא בדק זה כי זאת העבודה שלו
ןזה מאוד קל לבדוק את מה שאתה שואל כי יש אנשים בעולם שעובדים עם מטלב ן R

לגבי ביצועי עבר אני איתך
מכיוון שאינך מוכר שום דבר רק משתף בידע אין זה ראוי בעיניי לבקש ממך ביצועים

ספיקינג אוף ביצועים
מכללת יתרונות שינתה את האתר
אין יותר פןרןםפתוח
אין יותר מ 300 דולר למליון מעניין למה חחחחח

חברצת החוקן

לקוחות יקרים.

קרן מכבים צועדת קדימה ואנו שוב פותחים את הקרן למצטרפים.

הקרן מנוהלת באופן בלעדי על ידי עודד שובל.

למשך חודש זה נאפשר כניסה על בסיס תנאי הכניסה המקוריים.
מחודש הבא רף הכניסה יעלה ל 5000 .

חברת החושן וחברת אלבריה מעוניינים לעודד אתכם להצטרף לאפיק השקעה מרתק זה.
כלקוחות אתה נהנים משקיפות מלאה לחשבון המסחר ומעקב שוטף אחר ביצועי המסחר של עודד שובל.

ככל שהקרן תגדל סיכויי ההצלחה של כל הלקוחות יגדלו מאוד.

צרו עמנו קשר לפרטים נוספים.
בברכה והצלחה
צוות חברת החושן

לא ממש ברור לי פןתחים מחדש

שלחתם לי טרק רקורד של חודש כי הקרן חדשה
מה שוב????????????????????????.

poap

New member
למה myfxbook של מכללת יתרונות נסגר?

החשבון התפוצץ החשבון נקרע.

אחחחחחחחח הנשמה

המלצה מ.לוי 18.7.2012 21:02:36
אני כבר תלמיד שנתיים במכללה, מדהים לראות את ההשקעה הרבה של הרב יזהר בנו, חזרתי על הקורס כבר פעמיים ותמיד אני מתחדש ולומד דברים חדשים שלא שמתי לב קודם שנאמרו ומתחדד יותר ויותר וכל זה ללא תשלום נוסף, הלמידה יסודית ומגיעים להבנת שוק שלא יואמן, ממש כל פיפס בשוק מובן, בתחום זה האימון הנפשי קשה בהתאם ליכולות ומבנה הנפשי של כל אחד, אבל כל אחד מהתלמידים יודע מה מה קרה גם כשהפסיד ולומד להבא, ההפנמה המעשית לוקחת זמן. הרב יזהר משדר לנו כל יום ניתוחי שוק וזיהוי תיזמונים אונליין בכל בוקר ויוסף אחר הצהרים, כך שגם בבית אני סוחר ולומד ומתחכם מיום ליום, המכללה עוטפת אותנו בהשקעה אין סופית בהארת פנים ומסירות כי באמת רוצים שנצליח ובאמת מצליחים מעל למשוער. אם יש מקום ללמוד זה רק במכללת יתרונות כי כשמה כן היא כל היתרונות תחת קורת גג אחת, אי אפשר להבין זאת עד שלא נכנסים. מומלץ בכל לב

ליהושוע מיתרונות

במשך הרבה שיעורים שהשתתפתי, דיבר הרב הרבה על ניתוח שוק טרום מסחר.
אני מודה שלא האמנתי עד שלא ניסיתי את זה אפילו.
עד ממש לפני כמה ימים התישבתי ברצינות לבדוק את זה, (כי ראיתי שבלי זה א"א לסחור).
ואני חייב להודות שאני בהלם מהתוצאות! אני מראה לאשתי כבר במשך כמה ימים! טרום מסחר איך הגרף יראה בסוף היום.
תודה כבוד הרב על ההשקעה.
וחורף טוב.
יהושע

המלצה חמה
אל תהיה בהלם

זה אמיתי

עוגג שובל וקרן מכבים
באתר שלו יש שגיאת כתיב
מבכים לא מכבים
המממממממממממממממממממ

למעלה