upload ב-adsl

Animaster

New member
upload ב-adsl

האם זה רק אני או שכאשר אני מעלה קובץ מסויים, במשך כל הזמן הזה כל קצב ההורדה שלי צונח עד לקצב של כמה בייטס?

jason newsted

New member
רק אתה.. אבל..

ה UPLOAD באמת מוריד את הקצב אבל לכמה ביטים?? זה מוזר.. אולי יש לך בעיה?

אמיר ט

New member
לכל מנויי ה ADSL

לידיעתכם ! ה A ב ADSL מייצג את המילה Asymetric כלומר לא שווה. מה שאני אומר זה שהשליחה וקבלה ב ADSL מתחלקים בקו. ולכן אם אתם שולחים משהו אז זה יאיט לכם את הקבלה מן הסתם. זה לא באשמתכם או באשמת ביל גייטס, אלא ככה בנויה הטכנולוגיה של ADSL. חכו שיצא VDSL שבזק כרגע מנסה - ואז תראו מה זה אינטרנט. אמיר.

jason newsted

New member
לאמיר! יש לי כמה שאלות..

מה זה VDSL אתה יכול לתת פרטים? ולמה בארץ זה לא DSL כמו בברצות הברית ורוב בעולם חוץ מגרמניה ואנחנו?

אמיר ט

New member
VDSL ו DSL

VDSL היא טכנולוגיה מבית DSL, פירוש השם : Very-High Digital Subscriber Line זהו קו סימטרי (עובד על שני זוגות חוטי נחושת) מהיר ביותר. כרגע לפי מה שאני יודע זה ניסיוני ביותר בארץ. DSL הינה טכנולוגיה של ATM (סוג של חיבורי רשת) האות שבאה לפני מייצגת את סוג הטכנולוגיה, לדוגמא : Asymetric Very-high בארצות הברית ישנו בעיקר כמו בכל העולם ADSL. רק שהתשתית שלהם חזקה בהרבה, והספקים נותנים הרבה יותר רוחב פס. אמיר.

jason newsted

New member
../images/Emo51.gif אתה יודע מתי..

VDSL יהיה בארץ? וכמה זה יעלה? וזה יהיה בהרבה יותר מהר?

צוחה

New member
לאמיר

יש לך את הטלפון שאליו אני יכול להתקשר בכדי להשתתף בניסוי הזה של ה VDSL ?

אמיר ט

New member
מצטער לא

זה ניסוי מאד מאד מצומצם אני אישית לא מכיר כמעט שמחוברים אליו... אין לי מושג למי להתקשר בכדי להשתתף

למעלה