Upload

D.G OD

New member
Upload

האם ישנה דרך להעלות קבצים לשרת ללא שימוש בתוסף? ואם כן באיזו שפה זה אפשרי ואיך. ובבקשה תענו לי על השאלה הקודמת שלי על עורך ויזואלי בדף HTML

rmarko

New member
לינק שהנוטה סיפק ../images/Emo17.gif

ועד כמה שזכור לי, לא המליץ עליו בתוקף. לגבי העורך הויזואלי - אם מדובר בג´אווה-סקריפט צד קליינט, הדרך הטובה ביותר שלך ללמוד היא פשוט לעשות view source, לא?

D.G OD

New member
איפה אני יכול ללמוד?

ראיתי את זה באיזה שהוא אתר, אבל לא היה אפשרי לעשות View source. לא היו תפריטים, והלחצן הימני לא הגיב

rmarko

New member
המם ../images/Emo17.gif

תחזור לאותו אתר. אם לא היו תפריטים, כלומר מדובר בחלון popup, אני משער? לחיצה על Ctrl-N תפתח לך חלון אקספלורר רגיל עם התפריטים ועם הכפתורים שלך - באותה הכתובת; ומשם אתה יכול לעשות תפריט View ואז ללחוץ על Source. חסמו לך את ה- cache, ואתה לא רואה כלום? אין בעיה - בחלון שהרגע פתחת יש לך את הכתובת נכון? תעשה עליה ctrl-c, ותתן ל- GetRight או לכל תוכנת הורדה אחרת להוריד את העמוד הזה לפי הכתובת שנמצאת לך בקליפבורד. תוכנות הורדה שונות מאקספלורר בכך שלהן לא אכפת כלל מה- headerים או כל הדברים האלה - הן באות למטרת הורדת הקובץ, ובזה מסתיים תפקידן. ואז תפתח את הקובץ ב- notepad, ולהלן view source ידני. וזה כבר כן טיפ לחיים בריאים

למעלה