Urban Legends Bloody Mary

Urban Legends Bloody Mary

ראיתי עכשיו ואני חייבת להמליץ... קודם הסרט הוא עירוב של אימה ומתח וזה כבר טוב. אותי זה לא כל כך הקפיץ חוץ מחלק אחד עם דם... משהו מגניב. זה על אגדה עתיקה של בחורה שנעלמה ושלושים שנה אחרי זה סידרת רציחות מתחילה וכל הרמזים מובילים לאותה בחורה. בקיצור מומלץ בחום לב :)

../images/Emo45.gif

האמ האמ אימיול

דם דם

New member
הלו רק לי מותר לדבר על זה

פה בפורום...חחח..לא סתם, אבל רק עלי מותר לכעוס על פירטיות וכאלה חחח...אומממ והסרט נשמע נחמד..אני רץ להורי...סתם לראות אותו בקולנוע..חחח..כן בטח

לא, באמת.

ממליצים על סרט וכל זה, מה הם חושבים שנעשה? נקפוץ מהחלון? לא, נוריד אותו

חחחחחח עצוב כל כך...

אם היו יותר סרטים כאלה בקולנוע קרוב לוודאי שלא הייתי מורי... סליחה 'עוברת על החוק' בצורה שכזאת. הקולנוע הישראלי ממש לא פתוח לסרטים כאלה וחבל כי נמאס מהסרטים הרגילים הממוסחרים...

דם דם

New member
במילה אחת

את צודקת לגמרי...טוב זה כבר כמה מילים אבל נכון וחבל באמת שלא פתוחים כאן ליותר סרטים שיגיעו לארץ, וגם אם מגיעים אז רק אחרי המון המון זמן שהם כבר לא חדשים ממש בחו"ל

בשביל מה יש אימיול?!

סליחה... התכוונתי... יש לנו פרד לפרד יש זקן... לה לה לה... אתרחק לי בשריקה :p

אממ נשמע נחמד

אני מקווה שאמצא לזה פאב :|.. אממ אממ.. נו באמת .. ילדים בני 7 כבר יודעים את אומנות ההורדה :S.. אז למה אסור להזכיר את זה :\

the hillside strangler

מנצלשת לעצמי. במטוטא ממכם. אל תעשו את הטעות שאני עשיתי ותראו את הסרט הזה. אני ברצינות יכולה להגיד שזה הסרט הכי גרוע שראיתי בכל ימי חיי. הכי גרוע! ואני לא מגזימה. שעה וארבעים דקות של זבל טהור. עושה חשק להקיא!!! ולחשוב עוד שהעלילה שמאחורי הסרט מפתה אבל הביצוע. עזבו חלש. צריך להמציא מילה חדשה לחלש. המשחק כל כך כושל שהיה לי רצון לפרוץ בדמעות. חצי שעה ראשונה הקשר בינה ובין המשך הסרט נתון בסימן שאלה. אני עד עכשיו בטראומה וצריכה איזה סרט אימה טוב לרפואה. בלעעעע. אל תראו.

למעלה