URBAN RIDE אתמול ביפו !!

• פותח הנושא anv
  • פורסם בתאריך

anv

New member
URBAN RIDE אתמול ביפו !!

חברים, נכון רוכבי סינגלים אנחנו בצירוף נופים ונחלים... אבל רק כדי ליראות את השליטה שיש לחברה האלא באופניים שווה לבוא לראות! היה ענק! תודה לעופר ממייק בייק על ההזמנה! נכון למדנו המון - קצת דרופים וקצת טיפים שיעזרו בסינגלים הטכניים אבל התצוגה שהקים לנו שם יחי הייתה לא מהעולם הזה... גם עופר חיים וגל השפיצו בביצועים. היו המון צילומים וקליפים קצרים חלק מהתמונות לא יצאו בגלל שלא היה מספיק אור וגם הסרטונים אבל... הנה הקישורים

eOfer

New member
חבר'ה , שיחקתם אותה ../images/Emo45.gif../images/Emo179.gif../images/Emo45.gif

אז לא זו בלבד שמאתמול אתם כבר יודעים לבצע 'ווילי' מהמקום, גם התארגנתם ממש מהר עם הסרטונים והתמונות - ראוי להערכה. ובכן, תודה על המחמאות
אבל האמת היא שגם אני נדהם כל פעם מחדש מהביצועים של הצמד גל & יחי. לעומתם, כל ביצוע אחר נראה עלוב
. קצת חבל שבתמונות יצא חשוך - אבל כמו שנאמר כבר אתמול: מי שלא בא ה פ ס י ד
(בקרוב עוד תמונות מהמצלמה של יוסי) לסיכום, אורבן זה נחמד, אפילו נחמד מאוד - היה FUN. אני בא ממקום שואהבים בו שבילים - וכמה שיותר טכניים
אגב, אפרופו טכני: יום שישי
16:30
שמורת אדם
(מפגש בבית נחמיה)

anv

New member
עוד פרטים על שמורת אדם?

קושי מסלול? מרחק?

eOfer

New member
כנסו כנסו ../images/Emo91.gif

קטע מהסינגלים המשובחים של 'שמורת אדם' - סתתתתתתתתתתתתתתתתתתם
פשוט תמונה טובה

alonaski

New member
"שמורת אדם"???!!! זה חדש!...

מניחה שמדובר באזור שנמצא בקרבת מתקן אדם... אתה בטוח שזו שמורת טבע תחת השם הזה?!... מעניין... בכל אופן, היום והשעה מתאים לי ביותר! אתה מכיר טוב את השטח? כמה ק"מ רכיבה צפויה לי שם?... ואיזה אלמנטים טכנים? אשמח אם תוכל לפרט...

avolcoff

New member
אימונים של הצבא ?

מישהו בירר שאין אימונים של הצבא ביום שישי ?

Matoki69

New member
שווה שווה, אני בא, כדאי גם לך !!

אחרי רכיבת ה URBAN, אני לבטח מצטרף, מה גם שרכבתי שם פעמיים שלוש, וזה מקום אחלה, קצת טכני עלייה אחת קשה, אבל מדהים. ליאור

BikingViking

New member
זו לא שמורת פאר ../images/Emo79.gif

גם לא שמורה לא עוני אך יש בה סינגלים לרוכבים כמוך וכמוני... ועכשיו ברצינות- שלחתי לך מסר לגבי הרכיבה מחר בשמורת אדם.

BikingViking

New member
ההודעה מיועדת לאלונה ../images/Emo3.gif

ותסלחו לי על השגיאות... ככה זה כשמקלידים מסר ומדברים בטלפון באותו זמן

anv

New member
איפה בבית נחמיה נפגשים?

בכניסה? ביציאה? במכולת של פיסטוק? ואם תוכל שוב לשרשר את טלפונך עופריקו אני אשמח...

anv

New member
איך נפלו גיבורים...

אחד אחד הבריזו לי החבריה ואפילו האופניים שלי עושים לי פרצופים התעקמו לי שתי הפלטות הקדמיות מהנסיעה ביפו ביום שלישי וכנראה שאני מושבת עד התיקון שלא יאחר לבוא... אז תבלו, תדאגו שיוסי יצלם כמה תמונות טובות ונפגש בטיול הבא!

יוסיZ

New member
עוד תמונות מה URBAN ההוא...../images/Emo45.gif

מצטרף לתשבוחות על הרעיון, הארגון והביצועים של החבר'ה מ Mike Bike
אין כמו יפו בלילות
במיוחד אם אתה על אופניים...

למעלה