US , דימום קל, חרדות ועוד... משתפת ונעזרת בכן
שלום לכולן אני עוברת לכאן אחרי כמעט שנתיים בטיפולי פוריות, ביוץ מוקדם, גילוי של אנדומטריוזיס קל, הזרעות, הורמונים ו IVF.
ב 2.3 הוחזרה לי ביצית מופרת אחת בת 4 ימים,
אחרי 11 ימים בטא - 256
אחרי 15 ימים בטא - 832
אחרי 17 ימים בטא - 3338 (יום ראשון האחרון)
כמו שאתן רואות הכפלות יפות טפו טפו הכל בסדר, חוץ ממני!
אני לא רגועה, מחכה לבשורה רעה, חרדה ומפחדת מהריון חוץ רחמי או כימי או פשוט שיעלם. נראה לי שזה טיבעי ומנסה להרגיע את עצמי.
אני עם תמיכה של אנדומטרין (2 בבוקר, 2 בערב) ביום שני בערב על המוליך התגלה מעט דם, חום ורדרד, כמובן שלא הצלחתי לנשום נכנסתי למיטה שמתי את השמיכה על הראש ורציתי שיגמר היום.
הדימום נפסק נכון לכרגע, אבל כמובן אני לא רגועה.
את הטיפול האחרון עשינו באופן פרטי, באסותא רמת החייל.
שיתפתי את הרופא שלי בדימום והציע להקדים את ה US וציין שהוא לוקח 500 ש"ח על הבדיקה!!! קצת חבל לי ללכת לבדיקה בשבוע 5 וכמה ימים, לשלם 500 ש"ח ושיש אפשרות שפשוט לא יראו כלום.
מה אתן מציעות?
בכל אופן סתם רציתי לפרוק, ולספר את הכל למישהו.
השאלה הנוספת שרציתי לשאול היא, איך חוזרים אל הקופה (כללית)? קובעים תור לרופא נשים רגיל? מי יכול לעשות US ?
אשמח אם תשפכו אור על הנושא.
תודה מראש.
שלום לכולן אני עוברת לכאן אחרי כמעט שנתיים בטיפולי פוריות, ביוץ מוקדם, גילוי של אנדומטריוזיס קל, הזרעות, הורמונים ו IVF.
ב 2.3 הוחזרה לי ביצית מופרת אחת בת 4 ימים,
אחרי 11 ימים בטא - 256
אחרי 15 ימים בטא - 832
אחרי 17 ימים בטא - 3338 (יום ראשון האחרון)
כמו שאתן רואות הכפלות יפות טפו טפו הכל בסדר, חוץ ממני!
אני לא רגועה, מחכה לבשורה רעה, חרדה ומפחדת מהריון חוץ רחמי או כימי או פשוט שיעלם. נראה לי שזה טיבעי ומנסה להרגיע את עצמי.
אני עם תמיכה של אנדומטרין (2 בבוקר, 2 בערב) ביום שני בערב על המוליך התגלה מעט דם, חום ורדרד, כמובן שלא הצלחתי לנשום נכנסתי למיטה שמתי את השמיכה על הראש ורציתי שיגמר היום.
הדימום נפסק נכון לכרגע, אבל כמובן אני לא רגועה.
את הטיפול האחרון עשינו באופן פרטי, באסותא רמת החייל.
שיתפתי את הרופא שלי בדימום והציע להקדים את ה US וציין שהוא לוקח 500 ש"ח על הבדיקה!!! קצת חבל לי ללכת לבדיקה בשבוע 5 וכמה ימים, לשלם 500 ש"ח ושיש אפשרות שפשוט לא יראו כלום.
מה אתן מציעות?
בכל אופן סתם רציתי לפרוק, ולספר את הכל למישהו.
השאלה הנוספת שרציתי לשאול היא, איך חוזרים אל הקופה (כללית)? קובעים תור לרופא נשים רגיל? מי יכול לעשות US ?
אשמח אם תשפכו אור על הנושא.
תודה מראש.