ארה"ב= ממלכת ההתעמלות
איזה כבוד להתעמלות בארה"ב. מתעמלות מדהימות! התעמלות ברמה מטורפת. כמו שזה נראה פה- לא משנה את מי מרתה קרולי תבחר- האמריקאיות ישימו באולימפיאדה ויזכו במדליות רבות בכל המכשירים.
הסיבוב עצמו:
סברינה ווגה- קורה: חוסר יציבות משווע. מעידות רבות כאמור בחלק הראשון של התרגיל. לאולימפיאדה צריך להגיע יציבים. לא ברור אם אפשר לסמוך עליה.
שרה וויניגן- קרקע: צעירה ובכושר מעולה. חזקה מאוד. טובה מאוד באלמנטים קדימה ובארביאנים. היו חסרים לי אלמנטים אחורה. בתחרות חיצונית אפשר יהיה להוריד לה נקודות על כורואגרפיה.
אלי רייזמן- מקבילים: נורא לא נקייה. החזקת גוף לא מספקת, פתיחות רגליים ובמקרים רבים אין עמידות ידיים. דרושה יותר הקפדה ודרושה עוד עבודה קשה.
גבי דאגלס- קרקע: מבולגנת. אין שליטה ברגליים. נחיתות מאוד לא מדוייקות. כל זה נובע מרגליים מאוד חזקות שזה נהדר, כושר מעולה. יש צורך בעוד תרגול.
קיילה רוס- קפיצות: אמנאר קפיצה קשה ומכובדת, אבל כיום יש הרבה קופצות אמנאר וקיילה רוס לא מתבלטת.
מקיילה מרוני- קורה: רצינית. יציבה. הפרשנים והשופטים לא אהבו. לדעתי היה תרגיל טוב. אשמח לראות אותה באולימפיאדה במכשיר זה.
אנה לי- קרקע: לא נראית טוב. אם הייתי רואה אותה מחוץ לאולם, לא הייתי חושבת שהיא מתעמלת שמתעתדת ללכת לאולימפיאדה. מהפשלה שלה בקרקע (נחתה בכריעה גדולה מהבורג וחצי קדימה ואז יצאה רק לערבית פליק פלק סלטה) לא צריך להתרגש במיוחד. יכול לקרות לכל אחת. מה שכן הכורואגרפיה יפה, המוסיקה מתאימה לתרגיל ולאופי המתעמלת. תרגיל דרמטי ומיוחד. משום מה לא כך אצל המתעמלות האחרות.
אמנדה ג'טר- מקבילים: לא מוכנה.
ג'ורדין וויבר- קורה: מושלמת. אלופת עולם שהולכת להפגיז בטוח באולימפיאדה. חבל שהיא לא מוכרת מניות, היא הימור בטוח.