US Classic - live

cubano1

New member
סיבוב I

אנה לי עם התרגיל מרהיב במבילים - אבל נפלה בקומבינציה של ריבלקו לייגר - 14.15
קיילה רוס עם תרגיל עצבני על הקורה - אבל הצליחה להשאר עליה... 14.7
סברינה וגה - יורצ'נקו 1 וחצי יפה, אבל קפיצה קלה מדי 14.1
צ'לסי ממל - נפלה מהקורה פעמיים - פעם ראשונה בסלטה קדימה עם חצי בורג, ובשניה בקורבוט בקומבינציה 11.95
שרה פינגאן - תרגיל סביר במקבילים 14.1
מקיילה מרוני - אמנאר יפהפה - אבל עם צעד גדול קדימה - 16.1 קפיצה שניה: מוסטפימה - יורצ'נקו עם חצי פניה לסוס, ובורג שלם בגוף ישר - 15.6
גבי דאגלס - תרגיל יפה מאד על המקבילים 15.7
רבקה ברוס - קורה - תרגיל עצבני ושוב נפלה על הירידה - הדאבל טוויסט 13.2
אלי רייזמן - מצויינת בקרקע - 15.35
נסטיה - בקורה - לא רע... קצת הססנית, לא כמו בבייג'ינג - אבל לא רע! 14.9 נדיב מאד

Mrpops

New member
נראה לי שקצת החמירו עם פינגאן...

נתנה ביצוע יפה מאוד במקבילים, תרגיל שוטף, החזקת גוף נחושה ועקבית. הורידו לה כנראה קצת על הנחיתה שהייתה נמוכה וקרובה מידי למקבילים...

Itgs

New member
סיבוב I

קיילה רוס מעט איכזבה, רואים שהיא קצת מתוחה. בסך הכל תרגיל בסדר.
נסטיה ליוקין הפתיעה אותי לטובה. הססנית קצת, אבל מאוד יציבה. כמעט בלי Balance checks. אליפות ארה"ב הפכה לקצת יותר מעניינת בעיני כרגע.
מקיילה מרוני - איזה גובה! מדהים. זה היה כלכך חזק שהיא לקחה צעד קדימה. תוצאה משוגעת.
רבקה ברוס - מאכזב.
גם גבי דגלאס עשתה תרגיל נהדר.

Mrpops

New member
ער ונהנה מכל רגע..תודה :)

מחכה גם לסיכום שלך...
היה קשה לראות את צ'לסי ממל די גומרת את הקריירה שלה בתרגיל קורה מזעזע...
דאגלס מבטחת את מקומה בנבחרת האולימפית עם תרגיל מקבילים מרשים ביותר ועזיבות גבוהות מאוד (כהרגלה..).
רבקה ברוס עם נחיתה קטסטרופלית...עצוב ומאכזב בשבילה.
קיילה רוס עם תרגיל קורה מהוסס ולא יציב...(די חבל..)
נסטיה ליוקין עם 14.9 (תרגיל קורה מצויין יחסית למה שראינו ממנה בביג'ינג...התנועות נשארו אותן תנועות, מעט היסוסים פה ושם אבל בגדול חזרה לעצמה..)
ו...מקיילה מרוני בקפיצות...ברמה הגבוהה ביותר שיש בארה"ב ואולי בעולם כולו.

תענוג...

Tammie

New member
ערה, אבל הקישור לא עובד לי

זה נותן לי רק לראות את התוצאות....

Mrpops

New member
קיילה רוס עם תרגיל קרקע סביר...

אבל שוב, (כמו בקורה) רואים את המתח עליה...היא לא מצליחה להגיע לרמות שראינו בתחרויות האחרונות בג'סולו ופאן...ועדיין, תרגילים סבירים.

cubano1

New member
סיבוב II

ג'ורדין וויבר- תרגיל חלש יחסית במקבילים - לא הצליחה להשלים פירואט שלם על הבד העליון, וקשת עמוקה בעמידת ידיים לאחר מעבר לבד התחתון - 14.25
סברינה וגה מקבילים - קצת בעיות עם פירואט - אבל עם קצת שריר מצליחה להשלים תרגיל טוב 14.0
שרה פינגאן קורה - תרגיל בסדר, קצת בעיות בשיווי משקל והססנות 14.9
קיילה רוס - תרגיל סביר בקרקע - בעיות בסיבוב כפול עם רגל למעלה ומאבדת נקודות בנחיתות 14.35
רייזמן - קפיצות - אחלה אמנאר - עם צעד ימינה מחוץ לקוים 15.65
גבי דאגלס - קורה - אחיזה בקורה אחרי סלטה רגל רגל, וכמה בעיות קטנות נוספות 14.4
אליזבת פרייס - אמנאר עצום - לא שולטת בנחיתה וצעד גדול 15.65
אנה לי בקורה - תרגיל טוב, כמעט נקי לגמרי,

נעממהה

New member
אמנדה בורדן הייתה הפרשנית

בורדן גם הייתה, יחד עם שנון מילר, חלק מה- magnificent seven שזכו במדלית הזהב הקבוצתית באטלנטה 96.

באמת כולם די התלהבו מהפרשנות שלה. ממה שהצלחתי לשמוע באמת היה מוצלח. הלוואי שתמשיך!

Mrpops

New member
שנון מילר אכן הייתה פרשנית אורחת

אם אני לא טועה אמנדה בורדן הייתה על תקן הפרשנית השוטפת בשידור...

cubano1

New member
סיבוב III

סברינה וגה- כמעט נפלה מהקורה, חצי תרגיל עצבני לאללה, אבל חצי שני טוב 13.45
שרה פינגאן קרקע - תרגיל יפה מאד - אקרובטיקה מרשימה! 15.2
אלי רייזמן - התרגיל הקבוע על המקבילים - אחזקת רגליים מזעזעת ולא מחברת אלמנטים - אבל תרגיל טוב בשבילה 14.35
גבי דאגלס בקרקע - בעיות באחת הנחיתות ויציאה מהשטח - אבל שאר האקרובטיקה טובה 14.85
קיילה רוס - אמנאר עם צעד ענק קדימה ולצד ויורדת מהמזרן 15.3
מרוני קורה - בעיות בחיבור אלמנטים ובעיות שווי משקל 13.8
אנה לי - בעיות קשות בקרקע - לא הצליחה להשלים שניים מהפסים שלה 11.85
אמנדה ג'טר מקבילים - תקלה במעבר בין אחיזות... 13.85
ג'ורדין וויבר קורה - תרגיל מעולה עם קומבינציה חדשה ומדהימה - קפיצת ידיים רגל רגל לסלטה לאחור עם בורג מלא, ישר לפליקפלק רגל רגל!

ארה"ב= ממלכת ההתעמלות

איזה כבוד להתעמלות בארה"ב. מתעמלות מדהימות! התעמלות ברמה מטורפת. כמו שזה נראה פה- לא משנה את מי מרתה קרולי תבחר- האמריקאיות ישימו באולימפיאדה ויזכו במדליות רבות בכל המכשירים.
הסיבוב עצמו:
סברינה ווגה- קורה: חוסר יציבות משווע. מעידות רבות כאמור בחלק הראשון של התרגיל. לאולימפיאדה צריך להגיע יציבים. לא ברור אם אפשר לסמוך עליה.
שרה וויניגן- קרקע: צעירה ובכושר מעולה. חזקה מאוד. טובה מאוד באלמנטים קדימה ובארביאנים. היו חסרים לי אלמנטים אחורה. בתחרות חיצונית אפשר יהיה להוריד לה נקודות על כורואגרפיה.
אלי רייזמן- מקבילים: נורא לא נקייה. החזקת גוף לא מספקת, פתיחות רגליים ובמקרים רבים אין עמידות ידיים. דרושה יותר הקפדה ודרושה עוד עבודה קשה.
גבי דאגלס- קרקע: מבולגנת. אין שליטה ברגליים. נחיתות מאוד לא מדוייקות. כל זה נובע מרגליים מאוד חזקות שזה נהדר, כושר מעולה. יש צורך בעוד תרגול.
קיילה רוס- קפיצות: אמנאר קפיצה קשה ומכובדת, אבל כיום יש הרבה קופצות אמנאר וקיילה רוס לא מתבלטת.
מקיילה מרוני- קורה: רצינית. יציבה. הפרשנים והשופטים לא אהבו. לדעתי היה תרגיל טוב. אשמח לראות אותה באולימפיאדה במכשיר זה.
אנה לי- קרקע: לא נראית טוב. אם הייתי רואה אותה מחוץ לאולם, לא הייתי חושבת שהיא מתעמלת שמתעתדת ללכת לאולימפיאדה. מהפשלה שלה בקרקע (נחתה בכריעה גדולה מהבורג וחצי קדימה ואז יצאה רק לערבית פליק פלק סלטה) לא צריך להתרגש במיוחד. יכול לקרות לכל אחת. מה שכן הכורואגרפיה יפה, המוסיקה מתאימה לתרגיל ולאופי המתעמלת. תרגיל דרמטי ומיוחד. משום מה לא כך אצל המתעמלות האחרות.
אמנדה ג'טר- מקבילים: לא מוכנה.
ג'ורדין וויבר- קורה: מושלמת. אלופת עולם שהולכת להפגיז בטוח באולימפיאדה. חבל שהיא לא מוכרת מניות, היא הימור בטוח.

Mrpops

New member
היי נועה..מה דעתך על מה שראינו מקיילה רוס?

זאת המתעמלת שאותו באופן אישי היה הכי מעניין לראות בתחרות הזאת. שנה ראשונה בסניור, עם קפיצת אמנאר לא משופשפת אבל מכובדת מאוד כפי שציינת...(בכל זאת, ממש לא מזמן היא למדה את הקפיצה המטורפת הזאת...), תרגיל קורה קצת מהוסס, כנ"ל קרקע אבל איזה נחיתות יש לה...פשוט תענוג...תרגיל המקבילים העלה אותה למקום השני עם מעברים נקיים וה- נחיתה היפה ביותר שראינו בתחרות לדעתי. אני מאמין שעם תרגיל קורה מדויק יותר היא הייתה יכולה אולי לעקוף אפילו את רייסמן ולקחת מקום ראשון. החיוכים שלה בסוף אומרים שהיא מרוצה והתחרות הזאת בהחלט הייתה עוד שפשוף בדרך לאליפות ארה"ב הקרבה...

למעלה