US Secret Classic

cubano1

New member
US Secret Classic

ביום שבת ה26 למאי - יריית פתיחה לקביעת הנבחרת האולימפית האמריקאית
התחרות אמורה להיות משודרת ב www.universalsports.com - לפעמים זה עובד בארץ, לפעמים לא... אפשר לנסות ב 5 אחה"צ שעון שיקאגו. זה 1 בבוקר (של ה 27) שעון ישראל.
יש כתבה נרחבת - http://www.thecouchgymnast.com/?p=6348

אני אסכם למי שמתקשה עם הכתבה הארוכה באנגלית -

המתקמבקות:
סקרמון ושון ג'ונסון לא מתחרות כאן - שומרות על עצמן, וכנראה קיבלו אישור - לדלג על התחרות ולהתחרות רק באליפות ארה"ב בעוד שבועיים. סקרמון חוזרת מקרע בגיד האכילס - אך כבר היתה במחנה האימונים הלאומי לפני כחודש, ופורסם סרטון שלה מבצעת קפיצת רודי אל מזרון עבה. לגבי ג'ונסון רוחשות בעיקר הרבה שמועות - לא ברור אם היא בכושר מעולה ותתמודד על מקום בנבחרת - או שעל פי שמועות אחרות היא בכלל כבר יודעת שאין לה סיכוי ועדיין לא החלימה מהפציעה בברך.

צ'לסי ממל תהיה שם, ותתעמל על כל ארבעת המכשירים.יהיה מעניין לראות אותה מכיוון שהיא לא היתה באף מחנה אימונים השנה ולא ברור מה מידת הכושר שלה.
המצב דומה לגבי בריג'ט סלואון שנצפתה בפעם האחרונה במשחקי הפן אם - ולא היתה מרשימה. נראה מה היא מכינה ליום שבת - היא אמורה להתחרות על כל 4 המכשירים.
נסטיה ליוקין תהיה שם, ותתחרה רק על הקורה. לגבי השמועות על דרגת קושי של 7.0 במקבילים נצטרך לחכות לאליפות ארה"ב.

לא יהיו שם:
ג'ונסון וסקרמון, כמובן.
גם האחיות קאקוואטו לא יהיו שם - הן פרשו מדרגת עלית ומתרכזות בקריירת ה NCAA שלהן באוניברסיטת פלורידה.
גם ג'סי דה-זיל והיילי מוסט לא מתחרות וכנראה פרשו מדרגת עלית.

רבקה ברוס:
תתחרה על הקורה ומקבילים - פרשה מהקרב רב לאחר שהקפיצות והקרקע הכריעו את הברך שלה.

פנים חדשים:
קיילה רוס לא לגמרי חדשה - ראינו אותה והתרשמנו ממנה בפסיפיק רים ובג'זולו. נראה אם היא יכולה לשמור על המומנטום החיובי.
חוץ ממנה, שרה פינגאן, קנדי בייקר, מקנזי ברנאן, בריאנה בראון, ברנה דאוול, אביגיל מילייט, אליזבת' פרייס ומקיילה סקינר יאבקו על מקום בנבחרת הלאומית והאולימפית.
רוס ופינגאן הן המובילות בחבורה. אבל יש לשים לב לתרגילי הקרקע ולאמנאר של סקינר ופרייס, ולמקבילים של ברנאן.

פנים ישנות:
גבי דאגלס, ג'ורדין וויבר, אלי רייזמן, סבינה וגה ומקיילה מרוני גם תהיינה שם. לא ברור אם יבצעו תרגילים על כל ארבעת המכשירים או על חלק - המקום של כל הבנות האלה מובטח, והן יכולות להשתמש בתחרות כאימון וכמקפצה לאליפות ארה"ב.
חוץ מהן, יש לשים לב לאנה לי ולברנדי ג'יי במקבילים. לי במיוחד מתמודדת על מקום בנבחרת כמומחית מקבילים.

חוץ מזה - יש גם תחרות ג'וניור - לקסי פריסמן וקייטלין אוהאשי, אמליה האנדלי וביילי קי יהיו מרכז ההתעניינות שם.

נעממהה

New member
שון ג'ונסון.

הסיפור שלה קצת עצוב, כי כידוע היא כבר הגיעה שנה שעברה לכושר טוב מאוד והייתה המחליפה השניה לאליפות העולם. היא עוד הספיקה להתחרות בתחרות הפאן אמריקן אבל אז היא קרעה שוב את הרצועה הצולבת. הפציעה הראשונה (קרתה בזמן סקי) הייתה הרבה יותר רצינית, אבל הפציעה השניה זרקה אותה אחורה באופן די מבאס.

Itgs

New member
כמה מחשבות

רבקה ברוס - אני חושב שההחלטה לוותר על שני מכשירים טובה בשבילה (גם לורן מיטשל עשתה את זה מוקדם יותר השנה, ולפי מה שראיתי באליפות אוסטרליה זה בהחלט השתלם). אני מקווה שזה לא יפגע בסיכויים שלה להגיע לנבחרת האולימפית, שהם לדעתי נמוכים ממילא. היא תצטרך להפתיע ולהצליח בקלסיקס ובאליפות ארה"ב הלאומית הרבה יותר ממה שהיה בג'סולו.

מאוד מעניין אותי לראות מה יהיה עם צ'לסי ממל, מתעמלת שאני מאוד מחבב והרבה זמן לא ראיתי מתחרה (מתי הייתה הפעם האחרונה?), ולראות אותה על ארבעת המכשירים.

בנוגע לנסטיה - הנה תרגיל הקורה שלה למי שרוצה: http://www.gymnastike.org/coverage/249352-2012-Secret-US-Classic/video/636756-WOGA-Nastia-Liukin .
סך-הכל נראה בסדר, אבל ברור שבתחרות זה יראה הרבה יותר טוב. אני מאוד מקווה שלא יהיה שיפוט מוטה לטובתה בקורה. אני יודע גם להגיד בוודאות שהיא מתאמנת על המקבילים - וכנראה נראה את זה באליפות ארה"ב הלאומית.

ושמרתי את הכי טוב לסוף - קיילה רוס! אולי אני מגזים קצת, אבל כל פעם שאני רואה אותה היא רק משתפרת. אני לא יודע אם יש קרב רב בקלסיקס (אני זוכר משנה שעברה שכן היה), ואם היא תתמודד בו אני לא אהיה לגמרי מופתע אם היא תעבור את ה- 60. בעיני, מתעמלת הקרב-רב האמריקאית הטובות ביותר כיום חוץ מג'ורדין ויבר, ויהיה מאוד מעניין לראות איפה היא עומדת כרגע.

cubano1

New member
גם בריג'ט סלואון בחוץ

היא פרשה מהתחרות
לגבי ממל - היא התחרתה לפני שנה בתחרות די איזוטרית, ונראתה סבירה. אפשר למצוא את זה ביו טיוב.
יהיה מעניין מחר - אני מקווה שיהיה שידור, ואני אנסה לתפוס אותו.

טוב שברידג'ט סלואן פרשה

היא את שלה עשתה.
כבר הייתה אלופת עולם מתי שהוא (או שרק אלופת עולם על מכשיר מסויים?) ואף פעם לא הייתה משהו מיוחד ויוצא דופן.
מתעמלת כבר המון שנים.

cubano1

New member
2009 היתה אליפות איומה

בריג'ט זכתה לאחר שרבקה ברוס נפלה בקרקע - התרגיל האחרון שלה.
מכיוון שזאת היתה שנה פוסט אולימפית התחרות לא היתה אטרקטיבית... כל הכוכבות של 2008 נעדרו

Mrpops

New member
קיילה רוס

המתעמלת שלדעתי הכי מעניין לבדוק בתחרות. מדובר במתעמלת מוכשרת מאוד, יחסית חדשה ברמת הסניור ומתמודדת ראויה ביותר להיכנס לנבחרת האולימפית של ארה"ב. בפאן ובג'סולו ראינו מה היא יודעת לעשות, היא מאוד עקבית בביצועים שלה ואני יותר מבטוח שגם בתחרות מחר (היום) היא תצליח להפגין יכולת מרשימה...

למעלה