US Weekly: Yes, she's Pregnant

QueIronia

New member
US Weekly: Yes, she's Pregnant

QueIronia

New member
שמועה: ג'ניפר תשיק קו אופנה בשיתוף עם טופ שופ

Kate Moss? Who the fuck is Kate Moss? It's all about the Latino baby! Let's do Jenny From The Block - 3 pairs for £10..! Is J-Lo going to be the next Kate Moss by releasing her own Top Shop range? Probably, say my moles... Not content with imminently dropping twins, my moles are whispering that Phillip Green is close to announcing a deal with Jennifer Lopez. Might be maternity wear, might not - but you can guarantee it wiil involve some slightly distasteful chiffon with a pattern referencing "The Block" and her struggles in applying heavy eyeshadow. Whatever. We would have asked for an official statement from Philip Green, but quite frankly it is 10:30pm, t's been a long night and he's just.not.worth.it.​

QueIronia

New member
אני לא חושב שזה רשמי.

מצד שני, היא יכולה להכחיש עד מחר. זה כמו שצביקה פיק ינסה לומר שהוא בן 27..
לא הכי אמין.

אבל למה עכשיו למה??

דווקא כשהדיסק הכי יפה שלה אי פעם מגיע דווקא עכשיו ללדת וכאלה??? :( בכל מקרה מזל טוב וכמו שאמרתי עם כל הכסף שלה זה היה עצוב אם לא היה רופא שהיה מצליח להכניס אותה להיריון! ואני באמת מקווה שזאת בת ושתהייה דומה לג'יילו היפייפיה!

QueIronia

New member
ג'ניפר מועמדת ב-AMA

ה- American Music Awards
LATIN MUSIC Favorite Artist: Daddy Yankee Juan Luis Guerra y 440 Jennifer Lopez

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo67.gifשתמשיך להכחיש...

אחרי הכל..הריון זה לא כל כך דבר שאפשר להסתיר לאורך זמן
אנחנו עוד נעלה עלייך ג'ניפר..מתישהו!

PRINCESS GINA

New member
חחחח....../images/Emo6.gif

כדאי שאתה תשאר בצד לדעתי..עם תחת של 559 ק"ג אתה עוד תחנוק אותה

West Doll

New member
../images/Emo99.gif

יאללה שלא תאשר, מי צריך את האישור שלה
היא הולכת יד ביד עם כריסטינה... אבל מצד שני אני מתה שהיא תאשר ותפסיק ללכת עם השמלות האלו כי הן מעצבנות אותי

Dandushit 24

New member
../images/Emo124.gif לפי אישתו של מארק אנתוני -היא כן../images/Emo9.gif

בכתבה לעיתון ספרדי דיאנרה אישתו לשעבר של מארק עונה לשאלה איך הילדים שלה יתחסו לאח או לאחות חדשים - היא אומרת שהיא לא יודעת ולא ידעה מזה כלום עד אתמול והיא בטוחה שהם יהיו שמחים כמוהם. וכשג'ניפר הופיעה בטודיי שואו - היא נשאלה "איך היא מרגישה" הזמרת הזוהרת אמרה שזאת התקופה המאושרת בחייה והיא נורא שמחה- עם חיוך ענקי אי אפשר להתכחש that she is glowing ונשים בהריון בדר"כ glows
אני מצידי מחכה להטבלה של בן/בת או שניהם זה מה שמעניין

למעלה