US3 - Cantaloop

אז שמחתי להזכיר את השיר

ועוד אצלי

אפשר למצוא ארכיונים.כולל BLACK VELVED.
כל שיר או מזכיר תקופה,או מקום או בנאדם .

כן מכירה את זה

גם אצלי יש כל מיני שירים שמזכירים דברים
באופן כללי שירים משפיעים עלי על מצב הרוח

עד לא מזמן

בתקופת ההכנות לגירושין,לא יודע איך לקרוא לזה.היתה לי בעיה עם השיר של הסלואו של החתונה.ועוד הלכתי לאיזה מועדון ושמו לי את השיר הזה.היום פחות נראה לי שיפריע לי,מקווה,כי רחוק מהעין רחוק מהלב,וגם התאוששתי מהגירושין.סגרתי פרק נוסף בחיים שלי.היום אני בנאדם אחר ממה שהייתי בחיתוליי בפורום.

אני מחקתי

מלא שירים שהזכירו לי אותו או שהוא הקדיש לי....
וזה היה השיר ששמעתי הרבה אחרי הפרידה:
http://www.youtube.com/watch?v=nMO5Ko_77Hk

בתכלס זה אומר שהתאוששת מהר... לי לקח כמעט שנה עד שהתחלתי בכלל להרגיש שאני רוצה קשר חדש וזה מאחוריי

בכנות?

כן.חצי שנה הייתי מנותק מהעולם,לא צחקתי,לא חייכתי,לא שמעתי מוזיקה,מה שאני מאד אוהב,זה נפל עלי בפתאומיות הסיפור הזה.את גם אמרת שקראת את מה שכתבתי בעבר.אז הייתי כותב על זה הרבה.היום אני אדם אחר ממי שכתב פה בהתחלה בפורום.
חזרתי לעצמי,חזרתי לצחוק,לחייך,לשמוע מוזיקה.הפסקתי כמעט לחלוטין לדבר על הנושא הזה גם בפורום וגם עם חברים,וכן התגרשתי לפני שבועיים.
אני את ימי האבל שלי סיימתי!
אני ממשיך את החיים שלי.
ברוך השם הצלחתי להפסיק לחשוב על הנישואין שלי וכל הזכרונות שלי מאותה תקופה.

מעולה

אגב, אני אוהבת כנות ופתיחות, זה מגניב

(מעריכה את זה אצל אנשים (כל זמן שזה לא בוטה/פוגע) רק שלא תמיד מצליחה ליישם בעצמי)

שהתחלתי פה

לא היתה בכלל כוונה להחשף.החלטתי לספר את הסיפור שלי,אמרתי ויהי מה.לקחתי בחשבון שלא יתייחסו אליי או יביאו תגובות מבאסות.אז מאד דאגתי לשמור על פרטיות.בטח חלק מהקוראים למעט אלה שסיפרתי להם,לא מבינים למה סיפרתי בהתחלה שיש לי בן ובהמשך הפכתי את זה לבת.ישנה סיבה לכך.
היום אין לי בעייה להחשף,אני גם אדם ישיר ולא מתבייש יותר מידי להשמיע את דעתי.יש לי בוטות לפעמים אבל אם אין לי סיבה להיות בוטה,לא אעשה את זה על דעת עצמי.

ושוב....

מכירה את זה

גם לי היתה איזו סוג של תעוזה, אנשים (במציאות) קצת נלחצו מהישירות שלי (לרוב אני דווקא לא עד כדיי כך כזאת) וחלק דווקא התרשמו.
במקרה שלי - כתבתי בלוג עם שם משתמש אחר וגם כתבתי לעצמי באיזו מחברת... אחלה תרפיה!
גם מאוד מבינה את הקטע של לא להיחשף ברשת עד הסוף ואני עדיין בעד זה (כלומר לא לחשוף הכל לעיני כל)

פה כבר קל לי להחשף.

יש פה אנשים אנשים שיודעים את שמי האמיתי ושגם דיברתי איתם בטלפון.יש פה אנשים שנחשפתי אליהם למשל בסיפור על הגירושין יותר מאשר מה שכתבתי בפורום.
בעבר פירסמתי למספר ימים בכרטיס שלי תמונה שלי בתור ילד שיבינו פחות או יותר איך אני נראה.יענו מאין טיזר.

עוזי....

אני עושה עוד כמה דברים כרגע במקביל לכתיבה פה....
אז קראתי
ו... לא ממש יודעת מה לכתוב כתגובה...

אפשר גם לעבור לנושא אחר, רק שיכול להיות שלא אגיב מיד

למעלה