USB אחורי במחשב לא פעיל, קדמי כן.

חלאה

New member
USB אחורי במחשב לא פעיל, קדמי כן.

יש לי מחשב יישן שכל הUSB אחוריים שלו לא פעילים ברגע שלחלונות 10 עולה הקדמי פעיל. חשוב להדגיש, שאני מפעיל את המחשב במצב ביוס העכבר מחובר (רואים את החלק האדום פועל, אין בביוס של המחשב עכבר) בכיבוי של העכבר מתבצע בזמן העליה של חלונות, פתאום מתכבה האור האדום. בחיבור העכבר לפנאל בחזית אין שום בעיה. אותו דבר גם לכרטיס רשת. גם אם אני מפרמט את הדיסק הקשיח בהתחלה זה עובד תקין בכל מקום ואז בעדכונים משהו משתבש ופתאום האחוריים פשוט לא זמינים. נתונים של המחשב: לוח אם Asus P7H55-M LE System BIOS Date 09/07/12 Video BIOS Date 02/02/08 BIOS Version 0801 SMBIOS Version 2.6 חשוב להגיד זה בעיה של הגדרות, לפעמים אחרי משחקים בביוס זה מסתדר עד לכיבוי המחשב או מצב שינה עמוק, אני לא מצליח להבין איזה חלק בהגדרות צריך לשנות, נראה כמו משהו שחלונות 10 יוצר.

חלאה

New member
לצערי לא עזר.

חשבתי שזה עבד אבל היום שוב הדלקתי את המחשב ולא קיבלתי פעולה ב USB עד להפעלה מחדש של המחשב. לא מבין למה זה גם רק ב USB מאחורה, אני יכול להעביר את החיבורים (כרטיס רשת ועכבר) קדימה אבל עדיין זה מציק לי שלא הכל תקין ולא נותן לי לשחרר למרות שזה סתם מחשב שנועד לסוג מסוים של גיבויים.

HelpSupport

Active member
הפעולה הראשונה בהדלקת המחשב ממצב שינה או לאחר כיבוי מלא ?

חלאה

New member
כיבוי מלא, הפעלה מחדש למחשב החזירה את היו אס בי לפעולה

אולי שווה לעדכן את המערכת הפעלה ל 2004 (עדכון מאי)? למרות שבגדול הוא עוד לא מוכן עבור המחשב הזה.

חלאה

New member
ביצעתי את זה ולא עזר, גם את ההמשך דרך מנהל התקנים בדקתי

כרגע מתחיל עדכון 2004, מי יודע אולי הוא יעזור.

חלאה

New member
עדכון 2004 לא עזר. הבעיה עדיין קיימת

להבנתי הבעיה קיימת רק בהפעלה הראשונית של המחשב (ממצב כבוי), ואז אני מבצע לו הפעלה מחדש (לא כיבוי) וזה מסתדר, נרדם לי כמה פעמים ושהתעורר USB היה תקין.

חלאה

New member
ביצעתי את ההגדרות בביוס עוד לפני שביררתי כאן

הקטע שזה פעיל בביוס רואים את האור של העכבר, ומתכבה בעליה של חלונות 10. ויותר מוזר אחרי הפעלה מחדש זה מסתדר. בכל מקרה העברתי את העכבר והמתאם רשת ליו אס בי הקדמי, מניח שזה משהו עם מנהל התקנים אבל יותר מידי השקעה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
נסה משהו אחר

&nbsp פתח את המחשב יש סוללה עגולה על לוח האם הוצא אותה בזהירות..ניתן לרכוש כזו חדשה ורצוי בכמה ש"ח בודדים! הסוללה הזו אחראית על ההתקנים הכי בסיסיים והגדרות בסיס כמו שיש לך בעיה איתם. אחרי חצי שעה החזר..וכל החומרה והזיהוי שלה והביוס ועוד יתאפסו לברירת מחדל יצרן כוון שעון אם צריך ונקווה זה יפתור את הבעיה. שוב אני אומר רכוש את הסוללה בזמן שהוצאת קח אותה קנה כזו תרכיב בזמן הזה כל המתח בלוח יתפרק ויתאפס.

חלאה

New member
יש לי סוללות כאלה בבית, 10 בדולר וחצי מעלי אקספרס.

נכון לא מוצלחות במיוחד, בשלט ברכב מחזיקות שנה וחצי במקום 3-4 אז במחשב שלי יש סוללה תקינה. איפוס CMOS בלוח אני אעשה, אני כבר זקן מידי לדברים כאלה אבל בהזדמנות נפתח אותו ונאפס, למרות שלדעתי זה בעיה בהגדרה של חלונות.

חלאה

New member
טוב עכשיו בטוח זה לא הסוללה.

אכלתי חצץ מהסוללה הזאת 3 שעות. אמרתי כבר ננקה אבק, אז ניתקתי את כל החיבורים החלפתי סוללה ושעות אני לא מקבל מסך ולא מבין למה, 100 כיבוי והדלקה. תובנה: תמיד לבדוק שחיברת את הכרטיס מסך למסך ולא את החיבורים שעל הלוח :(

למעלה