USB

Funky Giraffe

New member
USB

יש לי נגן ג'נרי (אני חושב שככה זה נקרא) 256MB. הוא מתחבר במחשב אחד בUSB, בשני הוא התחבר תקופה מסויימת ובכל פעם שאני מחבר אותו אליו הוא נכבה והמחשב לא מזהה כלום. מה עושים?
 

Funky Giraffe

New member
נוסה

ולעזאזל, עכשיו חיברתי את זה במחשב השני ואחרי כמה ניסיונות העתקה הMP3 לא נדלק יותר. ז"א, הוא נדלק, וכשנאי בוחר בMUSIC הוא מכבה את עצמו ונדלק. וחוזר חלילה. מה נהיה? עוד פעם הוא ישכב 3 חודשים אצל מאג מערכות והם ישלחו לי אחד שלא עובד ורק אחרי תלונות קשות יקח להם עוד חודשיים לשלוח אחד חדש טוב? מה הסרט עם הג'נרי? זה הפעם השישית שהוא נהרס ואני שולח לתיקון ב9 חודשים
 
דוגמא קלאסית לזול שעולה יקר

מצטער בשבילך, אך מכשיר כזה שסה"כ עובד קשה, מומלץ לרכוש מחברה ידועה ואמינה. אין פתרונות קסם, איכות עולה. אם הצרכים שלך צנועים ואינך זקוק לשכלולים רבים, תוכל למצוא נגן איכותי במכיר שווה לכל נפש. כמות הדיונים בנושא שנערכו בפורום זה בלבד הינה גדולה ביותר, יש כאן הרבה מאוד אינפורמציה לרשותך.
 
למעלה