USDJPY BAD TRADE GUYS YOU ARE GONNA GET STOPED OUT
P poap New member 28/11/13 #2 I am 2 hour away from this trade got bored.. if price couldn't stay there, it would have drop already.
I am 2 hour away from this trade got bored.. if price couldn't stay there, it would have drop already.
P poap New member 28/11/13 #6 חחחח זה כלל נחמד, מה הוא אומר לגבי טרייד שמשלם ונתקע? פיפי ולישון? לתפוס את המשך התנועה שתגיע?
ס סוחר בזמן הווה New member 28/11/13 #4 הסתמכתי בניתוח הטרייד גם (גם) על הNK. יש בינו לבין הדולר יין קורלציה הגיונית,עד עכשיו הקורלציה החזיקה מים. אני יודע שאתה לא חובב קורלציות אבל פשוט תעמיד את השבועי של הNK על השבועי של הדולר יין-לא תוכל להתעלם. מקווה שצודק מקסימום לא נעוף קצת
הסתמכתי בניתוח הטרייד גם (גם) על הNK. יש בינו לבין הדולר יין קורלציה הגיונית,עד עכשיו הקורלציה החזיקה מים. אני יודע שאתה לא חובב קורלציות אבל פשוט תעמיד את השבועי של הNK על השבועי של הדולר יין-לא תוכל להתעלם. מקווה שצודק מקסימום לא נעוף קצת
ס סוחר בזמן הווה New member 28/11/13 #5 חוץ מזה אני מבקש להרוויח רק 25 פיפס. בטרייד הזה,בתור ''מנה ראשונה''
ת תותח מטח New member 28/11/13 #8 תשלום מול שקר עצמי ואני לא סקלפלר אם אני קונה אירו אני מכריז שמכאן הוא אמור לעלות מהמחיר הזה הזמן הזה אחרת הייתי קונה משהו אחר ומשחרר בטחונות אם זה לא קורה טעיתי אני חותך
תשלום מול שקר עצמי ואני לא סקלפלר אם אני קונה אירו אני מכריז שמכאן הוא אמור לעלות מהמחיר הזה הזמן הזה אחרת הייתי קונה משהו אחר ומשחרר בטחונות אם זה לא קורה טעיתי אני חותך
ת תותח מטח New member 28/11/13 #9 אני באירו מ 663 טרייד חיובי אבל חרא טרייד הסטום ב 70 ככה שלא סביר להפסיד מה יבוא יבוא
ס סוחר בזמן הווה New member 28/11/13 #13 אם היית סוחר במינופים שלי לא היית אומר את זה וברצינות,זה מה שאני מצפה מהטרייד הזה בתור מנה ראשונה. אחרי שיגיע אממש 70 אחוז,ואתן לשאר לזרום, אולי תפסתי תיקונון.
אם היית סוחר במינופים שלי לא היית אומר את זה וברצינות,זה מה שאני מצפה מהטרייד הזה בתור מנה ראשונה. אחרי שיגיע אממש 70 אחוז,ואתן לשאר לזרום, אולי תפסתי תיקונון.
ת תותח מטח New member 28/11/13 #15 מה שמיטה לדיני פטרוזיליה אם יש לקחת 100 ואתה לוקח 10 מה זה משנה המינוף
ס סוחר בזמן הווה New member 28/11/13 #18 יש הבדל משמעותי מבחינת רחשי הלב אם אני סוחר ב0.2 או ב30 לוט. אבל בגדול אתה צודק, אם הפוטנציאל הוא 100 ולקחתי 20 אז פספסתי 80. עוד לא מצאתי שיטה טובה להחזיק מינופים לאורך זמן.
יש הבדל משמעותי מבחינת רחשי הלב אם אני סוחר ב0.2 או ב30 לוט. אבל בגדול אתה צודק, אם הפוטנציאל הוא 100 ולקחתי 20 אז פספסתי 80. עוד לא מצאתי שיטה טובה להחזיק מינופים לאורך זמן.
ס סוחר בזמן הווה New member 28/11/13 #10 השאלה כמה תנועה אתה מחפש..100 פיפס או 10 פיפס אני מורווח בטרייד על הדולר יין 10 פיפס והמחיר תקוע שם כבר כמה שעות. מה זה אומר, שהטרייד לא טוב כי הוא לא נתן לי 50 פיפס תוך חצי שעה?
השאלה כמה תנועה אתה מחפש..100 פיפס או 10 פיפס אני מורווח בטרייד על הדולר יין 10 פיפס והמחיר תקוע שם כבר כמה שעות. מה זה אומר, שהטרייד לא טוב כי הוא לא נתן לי 50 פיפס תוך חצי שעה?
ת תותח מטח New member 28/11/13 #12 זה אומר את זה בדיוק ואני מחפש כמה שיותר וכמה שיותר מהר כי תמיד יש משהו שזז ואין לי אין סוף בטוחות אז כן בפרוש כן
זה אומר את זה בדיוק ואני מחפש כמה שיותר וכמה שיותר מהר כי תמיד יש משהו שזז ואין לי אין סוף בטוחות אז כן בפרוש כן
ס סוחר בזמן הווה New member 28/11/13 #16 נקודת מבט מעניינת על השוק. אני יטעה אם אומר שאתה מחפש את ''ה'' מחטים ?
P poap New member 28/11/13 #14 אם היה שם פקודותבאיזור למכירה אז כבר הייתה רואה יציאה מהאיזור אבל נראה שהמחיר נכנס לאיזון בין קונים למוכרים, אז למה סתם להמשיך עסקה שכנראה תלך או לכאן או לכאן? אפשרי להמר..
אם היה שם פקודותבאיזור למכירה אז כבר הייתה רואה יציאה מהאיזור אבל נראה שהמחיר נכנס לאיזון בין קונים למוכרים, אז למה סתם להמשיך עסקה שכנראה תלך או לכאן או לכאן? אפשרי להמר..