ushops נקודות איסוף

rexcor

New member
ushops נקודות איסוף

כנראה קבלו שם שכל סוף סוף והוסיפו נקודות איסוף בנוסף לדואר השליחים הבעייתי.כנראה התלונות עשו את שלהם.שליח קבוע כזה העיז לפתוח לי חבילה ולשים לי את הדברים בארון חשמל.כמה דקות לפני זה אמרתי לו שאם זה לא נכנס לארון אז לא בכוח והוא הרגיע שאם תהיה בעיה יתקשר אבל בפועל החליט שזה יותר מדי מאמץ בשבילו ועדיף לפתוח קופסה של לקוח שזה אסור לגמרי בתקנות הדואר.חוצפה..האחראי שלו הסכים איתי וטען שלא יקרה שוב אבל מעניין אם פניה לדרג גבוה יותר היה מרתיע ואפקטיבי יותר[?].
חבל שדילטס לא הצטרפה לזה.שמעתי שחברות נוספות החליטו לותר עליהם או להוסיף אופציה נוספת

blzvi

Active member
מי אמר שזה דואר?

חברת שליחיות שאתה כלל לא מכיר .
העיקר שקיבלת שלם

rexcor

New member
זו חברה בשם אמגון שמובילה לדואר ישראל

בדוק.לא מעט חבילות מחול עם מעקב מגיעות אליהם לחלוקה כולל אמזון בשילוח הזול. אסור לשליח בכל חברה שהיא לפתוח חבילה של לקוח ויהי מה!בטח לחברה שעובדת עם דואר ישראל

blzvi

Active member
אין קשר לדואר ישראל

יש חברת עמילות שמשחררת החבילה ומפנה אותה לחברת שיגור וחלוקה.
אמזון עובדים עם EMS שקשורה לדואר ישראל

trilliane

Well-known member
מנהל
יש קשר, ushop (לשעבר BUY2USA) עובדים עם שליחי דואר ישראל

rexcor

New member
עדכון מאכזב

מתברר שעל מוצרים מעל 75 דולר החברה מאפשרת רק שליח או איסוף ממוקד אמגון המהוללת למרות שהם קבלו עוד תלונות על החברה.מצד אחד יש תלונות אבל מצד שני ממשיכים איתם.....
בזמן התשלום יש רק אופצית שליח. מה הבעיה להעביר מוצרים יקרים לסניף דואר כמו כל מוצר אחר, נשגב מבינתי....

trilliane

Well-known member
מנהל
מה הקשר לסניף הדואר? אם לא נשלח בדואר רגיל, לא יעבור אליו

אפילו לדואר שליחים בישראל יש מערכת הפצה משלהם ומחסנים נפרדים, ואלה לא סניפי הדואר. נראה לי שעשית מיש-מש בין השירותים, כי התלונה שלך לא הגיונית.

למעלה