utrade? algoways?

utrade? algoways?

בדקתי קלות את שתי החברות. ליוטרייד הבנתי שלא כדאי להתקרב, אמרו לי שלא מאבדים יותר מ5% אבל האינטרנט מפוצץ מתביעות. מישהו מכיר את אלגוויז? מרגיש אותו קונספט.. האם חברה שיש לה אלגוריטם טוב תחלוק אותו עם אחרים תמורת ה30% הצלחה? ביקשתי משתי החברות לחתום לי על טופס שהן לא עובדות בניגוד אינטרסים מולי, ולא עושות שוק ומרוויחות מהפסדיי. זה לא מגן עליי, אולי הרובוט לא שווה כלום והן עובדות בשיטת מצליח, מי שמצליח נותן 30% ומי שמפסיד- אז לא נורא..

hershs

New member
algoways

היי עופרעופר1,

מה עשיתה בסוף עם ה-algoways? אתה יכול להמליץ עליהם? הם שלחו לי גם הסכם. לא יודע מה לעשות.

בסוף לא סגרתי איתם

בסוף לא סגרתי איתם. להבנתי שהכי בטוח שאתה עושה את הפעולה עצמה כי אחרת יכולים לעשות עליך מלא קומבינות. למשל ביוטרייד סוגרים איתך על עמלות של 0.06 בזמן שללקוח פשוט במטח זה עולה 0.03. מבדיקה לא אמינה שמעתי על אנשים שהתיק נשחק ויצאו בהפסדים ולא שמעתי על אף אחד שיצא ברווח (גם יכול להיות שהמרווחים שותקים?) יכול להיות שהם סתם עושים מלא פעולות כי הם מרוויחים על זה. אני לא יודע, האינטואיציה שלי אמרה שלא. אני שומע המלצות מאנשים שאני סומך עליהם ומבצע בעצמי, בלי להבין כמעט כלום. אין לי עדיין רקורד להגיד שזה עובד. אם אתה צריך תתקשר 0508373116

hershs

New member
איך אתה סוחר

איפה פתחת חשבון? דרך מה אתה סוחר?

למעלה