uuaa ותום - דת עממית ופחות עממית

גאיוס

New member
uuaa ותום - דת עממית ופחות עממית

נראה שגם כאן יש שני מישורים מקבילים שאינם נפגשים. (ואפשר להתעלם מהאתאיזם של תום לצורך ההשוואה.........) ראינו גם דת אולטרא עממית של תולעת שזחלה למקומות אחרים. למען האמת ראינו גם אתאיזם עממי ופחות עממי.....

סיטרא

New member
מה זה?

הודעת סיכום של חברי פורום פעילים? לא הבנתי מה רצית להביע בהודעתך, מנהל יקר. אגב, אני מדי פעם במהלך היום פותח את הפורום כדי להשתתף באיזה דיון מעניין. אבל לאחרונה כלום.... לאחרונה, אני מתכוון מאז שחרורי מצבא ההגנה. (לפני חודשיים בערך.) ואגב, אולי בתור מנהל פורום, תדאג לכך שיהיו דיונים מועיל ופוריים. מה דעתך על כך ?

גאיוס

New member
אותך התססתי במשהו- ואולי זה המתכון

ישנם פורומים בו מנהל הפורום מנסה להיות מעין שחקן שחמט סימולטני מול כל יתר המשתתפים. אינני רואה את תפקידי כאן ככזה. במיוחד מול ציבור מרדני עצמאי ולא מקבל מרות כציבור האתאיסטי. הפורום נותן מרחב ביטוי למי שרוצה בכך. כל מי שמנסה לתרום ולעניין ישביח את הפורום וכולם מוזמנים. מכיוון שרוב חברי הפורום לא דתיים ואפילו עוינים את הדת, הרי מה שבאמת מצית את הפורום הוא כניסת משתתף דתי. מה מצית אותך?

L7

New member
סיטרא- אתה מחפש את אלוהים?

רוצה לכתוש את הרעיון הדתי? לירוק בפרצופו? רוצה לדון בשפינוזה ושאינו שפינוזה? בדתי שהיה אתך בצבא? לדון בדת כפי שתהייה בשנת 4000 לצליבה ?צליבה בעד ונגד? ממממממההההה?

סיטרא

New member
אוף.... לא הבנתם.....

לא רוצה לדון בשום דבר, לא רוצה לירוק על אף דתי, לא תססתי ולא התססתי, מה שרציתי להגיד זה שהפורום לאחרונה התרוקן קצת, מה שלא היה פעם. ועצתי למנהל הפורום החביב, שירומם את איכותו של הפורום, דהיינו, יוסיף קישורים מעניינים, יעלה נושאים לדיון, וכו' דברים שמנהל פורום ממוצע עלול לעשות במידה והםורום שלו מתרוקן. זה הכל, מקווה שלפחות הפעם הייתי יותר ברור. לא של אף אחד. סיטרא

לפעמים

המוסיף גורע. אולי עכשיו פשוט עונה יותר רגועה, נחים קצת, צוברים אנרגיה ל"קרבות" עתידיים. לאן למהר?

למעלה