uuuaaa /חרדית

מני3

New member
uuuaaa /חרדית

אני בטוח שאתם תהיו חילוניים בעתיד, לפי איך שאתם מדברים, לפי האנטי שלכם אתם פשוט על הסף, אחרת לא הייתם טורחים להכנס לפה ברוכים הבאים מני

מני! יישר כוח! ../images/Emo24.gif

אמרת בדיוק את מה שאני ורבים מחברי פורום זה חושבים ועדיין לא אמרו...

זו חדש של חרדים

אני דוקא סבור שידידינו החרדים לא בהכרח יהפכו לחילוניים אבל הם מייצגים זן חדש של חרדים מודרניים שהולכים ונעשים דומים לציבור ה"סרוגים" המתון. זה ממש עצוב שהמקום היחיד בו הם יכולים להביע את ביקורתם על הממסד החרדי הוא הפרום שלנו. ידיד החרדים , יש לי אתגר בשבילכם. למה שלא תקימו פורום של "חרדים מחפשי שינוי מבפנים"? שלכם באהבה, בני

אלי פלס

New member
יקיריי

בואו נפסיק לדון ב-uuaa או uuuaaa או בכל ניק אחר שהוא יצוץ בו כאן... הוא חסום ובזה נגמר הסיפור. יש גם אפשרות לחסום אותו לגמרי ובניק הבא שלו אפנה להנהלת תפוז שתעשה זאת.

שלום אלי!

[חיפשתי מקום בו ההודעה שלי לא תפריע לשום דבר אחר] יצרת פורום מוצלח ומעניין מאד, ועל כך ברכותיי. לידיעתך, אני קורא לא מעט הודעות פה, מהיום שבו הפורום נפתח. אבל כמו שנכתב שוב ושוב, זה אינו פורום לויכוחים אלא לשיתוף בחוויות אישיות של היציאה לחופש, ובתור אתאיסט ממשפחה חילונית יש לי מעט מאד לתרום בתחום. כמובן, אתה ושאר האנשים הנפלאים כאן מוזמנים, אם רצונכם בכך, ליצור איתי קשר כאן, בפורום "חופש" או באימייל. אני משאיר זאת לשיקולך אם לפרסם כאן את העבודות שלי לטובת אלו שאינם מכירים. עלה והצלח, "סייברדין"

אלי פלס

New member
יו יווווווווו אני מתרגש ../images/Emo6.gif

הסייברדין ירום הודו, בכבודו ובעצמו, כתב אצלי בפורום... (אלי בפוזת המעריץ הנלהב) טיינקס איש... ובנוגע לעבודות, אני אנסה לאסוף את הלינקים לכל מה שכתבת מאתר ´חופש´ ולשים זאת בקישורי הפורום... אם יש לך רשימה מסודרת של הלינקים ואתה מעוניין לחסוך לי כמה דקות של עבודה, אתה מוזמן להעביר לי את הרשימה במייל: [email protected]

למעלה