Vנה מכתב שבו ביל והחבר'ה כתבו

animfanatic

New member
Vנה מכתב שבו ביל והחבר'ה כתבו

כי הם מצטערים על שבוטלו 2 הופעות ועל כך שהוא לא כל כך יכול לשיר כרגע ושעליו לנוח. המכתב לא כל כך ברור (מבחינת הכתוב, כי זה קצת מטושטש) אבל אפשר להבין. איזה חמוד מצידם!

yaelka1

New member
....

דדדדדיייייייי איזה חמודיםםםםםםםםםםםם אמאאאאאאא |לב||לב||לב||לב|

3has3

New member
DDD:

ראיתי בבלוגים

SpongBobit

New member
יש תרגום זלה בבלוג של קאסי ../images/Emo9.gif

זה בילוש כתב, איזה חמוד מצידו !;;

Fall Out Liel

New member
הוא באנגלית!../images/Emo12.gif ביל לא יודע אנגלית../images/Emo168.gif

אז איך הוא כתב את זה? בבילון? מורפיקס? מישהו כתב לו את זה? האם הוא עובד עלינו והוא כן יודע?

tsofa

New member
ביל כתב את זההה :)

או אחד מהלההקה , אותו זמן שקיבלו את הגלויות של טוקיו הוטל מראש 1 ... זווככרייםם ?! זה אותו כתתתב :)

tsofa

New member
מישהי יכולה להעלות לפה את התייררגגוום בקקשהה

:) לא מצאתי בבלוגג :|

Rukia nik

New member
בכיף! D:

מעריצים יקרים אנחנו חוזרים ומודיעים לכם שאנחנו לא נוכל לעשות איתכם רוק (הכוונה כאילו לתת לכם בראש כזה) בהופעות שב-(עיר בצרפת) וב- (עוד עיר בצרפת). אין כמעט משהו גרוע יותר בשביל אמן מלהיות לא מסוגל להופיע , אבל לרוע המזל אני לא יכול לשיר כרגע. התייעצנו עם כמה רופאים אבל אף אחד מהם לא היה מסוגל לעזור לי, במקום זאת הם פשוט המליצו מאוד שאני לא שיר בכלל ביומיים הבאים. זה לא מותיר לנו בררה אחרת אלא לעצור את הסיבוב הופעות למשך יומיים. אנחנו מצטערים עמוקות על זה ורוצים להצנצל בפני כל המעריצים שלנו שהושפעו ישירות מהשינוי בתוכניות הזה ואני מקווה שאני ארגיש יותר טוב בקרוב תודה לכולכם על כל ברכות ה*תרגיש יותר טוב* שכר שלחתם לי בבקשה אל תכעסו עליו! תודה לכולכם טוקיו הוטל

למעלה