V&N vs V&A - התוצאות!

Dawn12

New member
V&N vs V&A - התוצאות!

הקרב היה צמוד אבל בסופו של דבר אשלי ניצחה בקול אחד: למי ששכח - השאלה בסקר היתה ויקטור ו...?
אשלי - 9 אנשים המהווים 47.37% מהקולות
ניקי - 8 אנשים המהווים 42.11% מהקולות
אחרת - 2 אנשים המהווים 10.53% מהקולות אז קודם כל, השניים שבחרו באפשרות "אחרת" מוזמנים לשרשר לכאן למי בדיוק התכוונו (אני רק מקווה שזו לא הופ). דבר שני, אני בחרתי בניקי, כי למרות שאני אוהב את ויקטור ואשלי ביחד אני לא רואה את זה עובד בטווח הארוך. אני חושב שזה היה יכול להיות שונה אילו איילין היתה נשארת בתפקיד במשך כל השנים כי יש לה בהחלט כימיה עם אריק והם נראים טוב ביחד. העניין הוא שבמשך קרוב לעשר שנים (חוץ מהשנתיים-שלוש הראשונות של ברנדה בתפקיד אשלי) הקשר ביניהם היה מינימלי והתרכז בעיקר בענייני עבודה. לעומת זאת, ניקי תמיד היתה מעורבת באופן משמעותי בחיים של ויקטור ולהיפך. אני חושב שעצם העובדה שהחתונות של אשלי עם בלייד וקול לא היו קשורות בכלל לויקטור - אומרת את הכל. בשורה התחתונה - ויקטור לא אוהב אותה כמו שהוא אוהב את ניקי, וזה דבר שלדעתי לא ישתנה כבר לעולם.
סקר חדש עולה בקרוב!

אהבתי את הסקר החדש ../images/Emo45.gif

ובשבוע הבא
"בחר מבין עשרת האופציות את הדרך הטובה ביותר לחיסולה של אוליביה" (או שכבר היה סקר כזה?
)

ים כחול

New member
הוא כזה מתוק ......../images/Emo99.gif

אוף ... לא יכלו למצוא אחר שיטריד את ויקי ?? ואת גארי היו משאירים ככה ליופי שיהיה העובד האישי שלה ... וגם....

dviridit

New member
ני גם בחרתי בניקי, הם נראים לי הכי

מתאימים. (בעיקר בגלל עברם המשותף שתמיד ירדוף.)

למעלה