Valkyria Chronicles מגיע ל-PC

metalgod1

New member
Valkyria Chronicles מגיע ל-PC

זכור לי ש-chrono היחיד המליץ בחום על המשחק אבל הוא יצא בלעדי לפלייסטיישן ולי יש אקסבוקס.

המשחק יוצא מחר דרך הפלטפורמה של STEAM ועולה 18 דולר, הגרפיקה נראית סוף הדרך למשחק שצוייר ביד לפי מה שהבנתי, השאלה שלי
היא איך הוא מבחינת הסיפור והאורך שלו? אין לי כרגע JRPG או RPG שאני שקוע בו ולכן אשמח למשחק שיעביר לי איזה כמה ימים ולא יסתיים
כל כך מהר.

תודה מראש לעונים.

זה משחק מעולה, מאוד חדשני

הצוות שעשה את המשחק, הוא אחד מצוותי הפיתוח הכי מוכשרים שקיימים בנוגע למשחקי JRPG (הצוות של פנטזי סטאר/SKIES OF ARCADIA )
הלוואי שהיתה גירסה לויטה, כי זאנר הטקטיקה הכי כייפי על קונסולות ניידות, אבל אם יש לך זמן ונשמע שיש, עוף על זה.

metalgod1

New member
המשחק כבר בהורדה

הגרפיקה פשוט נראית מדהים ואם יש גם סיפור ברמה של פייר אמבלם או יותר טוב אז זה בכלל נהדר.

למה לא הלכת על SMT4? הוא יצא באירופה כבר להורדה דיגיטלית.

אני עדיין לא יודע אם אלך עליו, כי בגלל שאטלוס המפגרים האלה גרמו לנו להמתין 200 שנה למשחק, קיבלתי בזמן הזה ספוילרים לשני הבוסים הראשונים במשחק (אני קורא בפורום שאנשים לא תמיד טורחים לסמן שם את הספוילרים, כלבים)
אם זה לא היה קורה לי אני הייתי כבר צולל למשחק.

metalgod1

New member
בזמן האחרון אני כמעט ולא נוגע ב-3DS

אבל זה כנראה הולך להשתנות כי אני מתחיל ללמוד וצריך להעביר זמן בהפסקות חח, הוא בהחלט בתכניות אבל אני מניח שייקח לי
עוד קצת זמן עד שאתפנה אליו.

sky121

New member
שאלה בקשר לרכישה דרך 3DS

האם צריך קודם כל, להירשם לשרות כלשהו כמו nintendo club, בשביל לקנות משחקים דרך הקונסולה?
&nbsp
או מספיק לשלם עליו בכרטיס אשראי בינלאומי וזהו.

אני קונה דרך הקונסולה בויזה נטענת בדואר

אז אני מניח שאין בעיות עם כרטיס אשראי בינלאומי :) (לא ניסיתי) לא צריך להירשם לשום מקום.
להפך, לעולם אל תרשום את הקונסולה שלך לשירות הזה סתם ככה, אתה תפסיד מבצעים שנינטנדו עושה לכל מי שרושם את הקונסולה במועד מיוחד, לפעמים הם מחלקים משחקים בחינם למי שרושם את הקונסולה לשירות כשיש מבצע ספציפי.

למעלה