VALO: 'I WAS BEATEN UP BY A GIRL'

linkintrance

New member
VALO: 'I WAS BEATEN UP BY A GIRL'

HIM frontman VILLE VALO was almost forced to cancel his band's first major American tour after his ex-girlfriend beat him up. The 30-year-old rocker was given a black eye by his former partner and suffered a burst ear drum at the hands of the unnamed woman. He says, "She was a tough girl and she wasn't afraid to show it. She once punctured my ear-drum by screaming so loudly in my ear that it bled from the inside. If the hole in my ear had have been any bigger, I'd have had to go for surgery and our band would have missed their first major American tour. "Violence is always pretty bad but it doesn't get any worse than being beaten up by a girl, does it?"
|איןמילים|

LoveYourHate

New member
XDD חח יונה מפוצצת את וילה מכות הא?

חח מצחיק..>_< אהבתי שהוא מסתובב עם פנס בגללה והוא עוד אומר שהיא אישה קשוחה אולי יונה היא זמרת אופרה בסתר. היא הרסה לו את עור התוף..
הזוי למדי XD

Suicide Silence

New member
../images/Emo101.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אני מצטערת, אבל הוא כזה מקסים ודפוק. אם זה לא היה קכלכך מצחיק אותי, בטח הייתי מתעצבת קשות על יונה. יואו

DropDeadAlice

New member
דוגרי מי לא היתה מרביצה לו../images/Emo11.gif

אם הוא היה עוזב אותה? נראלי היתי קושרת אותו.

5ifi

New member
יס איט דאז!!!

למה לא החזרת למפגרת לוקחת הכדורי הרזייה הזאת??? כי היית שיכור מדי?! שני טיפשים! היא יותר. כלבה. ככה לכפכף את וילה...

5ifi

New member
אמממ...

זאת רק אני או שאין לו פנס....? כאילו.. אני לא רואה שום פנס... אבל הוא עדיין כזה מצחיק, עייף, מסתכל בזלזול על מנחות ומתלונן על חום כל שתי שניות ( "אנד זן..סופרייז סופרייז..!" חמודי!!) וילה הוא הבנאדם היחיד בעולם שמעשן באלגנטיות ו- מגן על המעריצים המגעילים של מטליקה אחרי שהם היו פשוט חארות והתייחסו אל הימ ממש מגעיל! כפרעליו...

DropDeadAlice

New member
לאדעת זה נראה כאילו../images/Emo11.gif

בהתחלה יש לו סימן כזה על עין ימין לא? הממ נו טוב.
והקטע עם המעריצים של מטאליקה היה באמת מסריח, זונות.

The Fantasy

New member
../images/Emo2.gif הולי פאק.

חחח הוא כזה עדין
אבל אמאלה, היא מטורפת! היא כאילו הרסה לו את עור התוף או משהו. בגלל זה אני תמיד אמרתי שהוא צריך להיות איתי

למעלה