VALO TAKES BLOOD TEST EVERY SIX MONTHS

linkintrance

New member
VALO TAKES BLOOD TEST EVERY SIX MONTHS

Finnish rocker VILLE VALO is so scared of contracting a lethal disease through sharing microphones with other musicians - he has a blood test every six months. The Him frontman has regular check ups after he heard other musicians have been infected this way. Valo says, "When you play gigs, you're sharing other people's microphones and stuff, and they get covered in spit, you can graze your skin, whatever. "I've heard about musicians doing that, and I don't want to get something and go spreading it around." וואי נו איך קוראים לאנשים האלה בכל הקטע הזה של הבריאות והחיידקים..ברחה לי המילה מהראש נו..

The Fantasy

New member
כרפעליו../images/Emo6.gif

איכס תחשבו על זה..כולם [בייחוד וילה] מכניסים את המיקרופונים לתוך האמאמא של הפה, וגם למקומות אחרים..אתם יודעים איפה..איכס חחח לא פלא שחצי מהם חולים במחלות מוזרות

LoveYourHate

New member
חח איזה חמוד

הוא דואג לזמרים אחרים..כל הכבוד לו
חח איזה דאגן..אבל כל הכבוד לו

Chemical Venom

New member
../images/Emo207.gif

אממ אני יודע שזה לא חוקי כל כך אבל אולי תרצו לדעת שהאלבום החדש של HIM דלף לרשת אתם מוזמנים לחפש.. וייצא סוף הדרך של אלבום..אני לא מאוכזב כמו שחשבתי שאני יהיה...=]

LoveYourHate

New member
אני לא יודעת אם אני רוצה לשמוע

יש לי הרגשה שאני הולכת להתאכזב קשות.. אני מעדיפה לקנות אותו.ואז לשמוע.. לפחות שאני אקנה אותו
אחרי זה אני אשמע. אבל תודה

milkshakit

New member
הוצאת לי את המילים מהפה...

היום ראיתי ומתתי מאושר
אני בעיצומו של האלבום, ומממ.. זה לא אלבום קל לעיכול, אפשר להגיד את זה. יותר כבד, יותר אגרסיבי. כשאני אשמע כמה פעמים, אז תהיה לי דעה יותר טובה.

../images/Emo221.gif

המ, פאק. ^_______^ הוא עדיין יורד, בתהילים וכאל., אבל, המ, יש לי ציפיות גבוהות מהדיסק. אני מחכה מפאקינג 2004 לחומר נורמלי שלהם. ואני מקווה שזה היה שווה את זה. אוי, אלוהים.
וענבלי, בבקשה תעלימי לך עין לכמה זמן ;;

Blade Of Fire

New member
אלבום חזק

בהחלט HIM שונים ממה שהיה עד היום... יותר האבי מאשר הלאב מטאל הרכרוכי שהם עשו עד היום

inbal287

New member
אני מתה לשמוע

אבל אני אתאמץ ואחכה עד שהאלבום יגיע לארץ. כמו שהיה עם DL [רק שאז התאכזבתי
].

milkshakit

New member
ממ האמת שדי היה מוזר לי שלא התחברת

לשירים שניתן לשמוע בינתיים, כי אחרי ששמעתי את כל האלבום - הוא פשוט זהה כמעט באופן מושלם ל"לאב מטאל", רק שהוא יותר כבד.

inbal287

New member
התחברתי...

כאילו... פשוט לא התלהבתי כמו שהתלהבתי מהאלבומים הקודמים. זה קשה להסביר... כאילו, לא נדלקתי ישר. לא "התאהבתי". הם נחמדים והם סבבה... PKF דווקא די נדבק לי, אבל ליודעת. ליודעת ליודעת ליודעת. קשה להסביר. [טוב, יצאתי סתומה בהודעה הזאת
]

Blade Of Fire

New member
מה הכוונה?

כאילו, לא התחברתי לחומר הקודם שלהם או לשירים ששוחררו עד עכשיו מהאלבום החדש? לחומר הישן ברור שהתחברתי, אחרת לא הייתי מתחיל לשמוע HIM... למה ששוחרר מהדיסק החדש אני לא חושב שאי פעם הגבתי... אני חושב שהשיר ההיחיד שלא אהבתי שלהם ששמעתי היה סאמר וויין, וזה לא באמת של HIM...

../images/Emo221.gif

את חשבת "הבי לאב מטאל" כששמעת את האלבום?
אני היחידה שאיפשהו בתודעה שלה "דארק לייט" צרח להשתחרר? X_X התסבוך. בכל מקרה, אני אוהבת את האלבום הזה ואין לי דעה מגובשת לגביו בנתיים. תחזרו עוד שבוע, כשאני אפסיק להתלהב שיש להם חומר חדש וזה. |:

LoveYourHate

New member
אוקי נו ..נשברתי !! בסדר?! ../images/Emo3.gif

השיר היחדי ששמעתי זה VENUS DOOM [ולא אני לא אהבלה יש שיר כזה >_<] ואהבתי אותו..ממש.!! עכשיו הציפיות שלי יותר גבוהות מהדיסק.. חחח אני מתחילה לאהוב אותו לאט לאט.. יאיי!

pureK

New member
ואת זה אומר אדם שהבית שלו נראה כמו מיכל

לאיסוף פחיות ובקבוקים.

למעלה