Vamos Argentina

meishar84

New member
Vamos Argentina

הייתי בארחנטינה כמעט חודשיים ,בכל רחבי ארגנטינה וחזרתי לצערי לפני חודש... ארגנטינה מדינה מדהימה , אנשים מקסימים ואיזה נופים !!!! והאוכל.... אין מה לדבר ! התאהבתי !!! היה מדהים שם ואני מתכנן לחזור . טוב לדעת שיש כזה פורום :)

meishar84

New member
אגב תמונות אפשר לראות ב:

www.showme.co.il/meishar84 אגב חסרות שם תמונות מבואנוס איירס ופורטו מדרין

marcenav

New member
יצא לך לאכול על אש ארגנטינאי???

היי מה מצב? אכן זאת ארץ מדהימה כמו שאמרת אני כבר נסעתי אליה שלושה פעמים... אב שם הכרתי את בעלי ארגנטינאי במיקרה... ואני עשיתי משהו או שיותר נכון הייתי בשגרירות ישראל כשהיא סגורה ולמה? בעלי עבד שם בביטחון הייתי ממש בתוך שגרירות טוב זה לא גבורה אבל זה לא יקרא לאף ישראלי כמוני (לפחות לא בקרוב)..

meishar84

New member
בטח על האש :)

הבשר הכי טוב שאכלתי בארגנטינה מצוי 2 מקומות 1)ברילוצ'ה 2)סלטה הבשר , הגלידות , הפיצות , איזה קינוחים יש בארגנטינה מעצמת אוכל ! חרשתי את כל ארגנטינה , אבל יש מקומות שלא יצא לי להיות בהם ואני מתכנן לחזור !

גרי רשף

New member
ברוך הבא!

לפי התמונות טיילת בחורף. איפה היית? ראיתי שיש תמונות ממנדוסה, ברילוצ'ה וקאלפטה.. אכן- ארץ נהדרת..

meishar84

New member
ארץ נפלאה ומדהימה

קודם כל תודה :) טיילתי ברחבי ארגנטינה מאמצע אוגוסט עד אמצע אוקטובר הייתי ב : פורטו איגוואסו -> סלטה -> איוני -> סלאר -> צי'לה (סן פדרו דה-אטקאמה) -> סלטה -> קורדובה -> מנדוסה -> סן קרלוס דה ברילוצ'ה המדהימה -> קלאפטה -> פורטו מדרין -> בואנוס איירס (איזה עיר, פי מיליון מריו !!!) לאושוואיה לא הגעתי מפאת חוסר תקציב , פעם הבאה נגיע לשם :)

גרי רשף

New member
../images/Emo13.gif

הייתי שם לפני שנה, לא תכננו להגיע לאושואיה אבל בקלפאטה החלטנו להשקיע עוד קצת כדי להגיע לעיר הדרומית בעולם.. גם אני חזתי משם עם הרגשה שבהזדמנות הראשונה עלי לחזור לשם.

meishar84

New member
רצינו גם אבל לא היה

כי היו עוד אטרקציות בדרך שתיכננו מראש (פורטו מדרין) והכיס היה כבר דיי קצר איפה היית בארגנטינה?

למעלה