Vans

Elpar

New member
Vans

מי היה? (זכור לי שראיתי את יוני, מור ושלומית אני חושב... ואולי אקסנה אבל לא הייתי בטוח חחח) איך היה? ביטלו את דיסוננט! מניאקים! ופאנקיסטים בני ***** הרביצו למטריסייד שגם בוטלו ולא הייתה בסוף מחווה... סאונד לא משהו לבצפר אבל אלה בצפר אז היה שואו מעולה... הורקור נתנו בראש חזק מאוד ובהופעה של פוגרום חב"דניקים הדליקו נרות חנוכה :) היה מגניב P:

nסCrims

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגו אותי עם הנרות

יש לי כזה כרטיס שרשום עליו בגדול " משיח" שמישו הביא לי שהם הביאו לו זה הרג אותיXD הופעות חרא.. סאונד חרא..ביטלו את רוב ההופעות שבאתי בשבילן וגררררררר!@#@!# לא באה לשם יותר:( החלק הנחמד-קניתי חולצה של דיסוננט ופגשתי חברים..חח חוץ מזה הכל היה באסה לתחת.

Cloudy Now

New member
יופי! שכחת מי עמדה לידך בשורה הראשונה

וקרעה לעצמה ת'צורה. יופי.

Cloudy Now

New member
אה, ואגב,

בחיים לא כאב לי הגוף ככה, משמע שהייתה הופעה נהדרת. הם יצאו זונות שהורידו את דיסוננט, אבל אני שמחה שהורקור ובצפר בכל זאת הופיעו. והקאבר לפאקינג הוסטייל היה ענק!!!! קיצר, היה נהדר.

הנה משהו חדש

אם לוחצים ENTER כשכותבים נושא, הוא שולח... בכל מקרה-> אה כן, הכל מאהבה אסתוש, אל תקחי ללב =]

Elpar

New member
חס וחלילה שכחתי אותך!

שאלתי מי היה, אותך אני יודע שהיית
אי אפשר לשכוח D: אבל כל השאר לא הייתי בטוח ורציתי לדעת מי עוד..

שכחת אותי יא אוכל לאפה ב-5 בבוקר

סתם שתדעו שאני התקשרתי בצהריים לאחד המפיקים של האירוע וארגנתי את זה שתהיה הדלקת נירות על הבמה (במקור אני הייתי אמור להדליק את הנירות..אבל כנראה שהיה מצחיק יותר להביא חבדניקים
) בצפר כמובן היו הכי תותחים הקאבר של פנתרה היה סיום תותח להופעה. הורקור עשו חור בראש וגם יוזלס איי די פנטום פיין היו טובים, ועוד שתי להקות שאני לא זוכר מה השמות שלהם. היה מצחיק הלהקה השנייה עם הסולן הבהמה שלפני כל שיר הוא אמר: "זה השיר החדש שלנו: $@!%#$^$@%^#$^%$(צורח משהו בגרוול לא ברור) מתוך האלבום החדש שאנחנו עובדים עליו: $@#%#$%#@%#!!" ושני דברים שאולי אל שמתם לב אליהם: 1. רוב הקהל היה מזכרון יעקב 2. הצמידים של ההופעה נגנבו מסמינריון הדרכה של בני עקיבא!

Elpar

New member
בדיוק!!! תבינו חבר'ה, אנחנו תמיד הרוב :)

זה מה שקורה כשרביד הסוס הזה מארגן הסעות וכרטיסים זולים ומביא מינימום 50 זכרונאים XD (מפרסם את רביד התותח חחח) וחזקי סליחה ששכחתי, זה היה לכמה שניות אז בטח בגלל זה... סורי :\ וגם אני שמתי לב לצמידים XD חחחח הזוי! אבל פעם גם כשהייתי במוסד קיבלתי חותמת של הסיטי הול |צוחק|

למעלה