variety!!! אני מצליח!!!!!

חלמן

New member
variety!!! אני מצליח!!!!!

וראיטי!!!!!!! אני מצליח סוף סוף לזכור חלומות!!! אני זוכר את של אתמול.. שלושום ולפני שלשום!!!! איזה יופי..... אבל אני נזכר בהם בהמשך היום... (באמצע שיעור....) אני סתם יושב וחושב... פתאום אני זוכר את החלום.. זה טוב או שזה לא חלום??? אם תיתן לי עכשיו שיטה כדי להמשיך עם החלומות אז אני ישמח... איזה שיטה MILD? WILD? מה אתה הכייי ממליץ..... אבל חפש משהו שאני לא צריך לקום אחרי שש שעות וחרטא ברטה...... כי אם אני מתעורר אני לא מצליח לחזור לישון.... תענה כמה שיותר זריז.... או שמישהו אחר שמבין כמו אלון.... (אלון אחלה אתר....) יאלההה בייייייייי

יופי חלמני ! יופי נחמה !! ../images/Emo8.gif

זוכר זה טוב, אבל האם אתה גם רושם אותם ... ?? משום מה יש מי הרגשה שלא, אתה חייב לרשום ! גם אם אתה ניזכר באמצע היום ! איך שיש לך הזדמנות ראשונה פתח את היומן וכתוב כל מה שאתה זוכר ! את כל הפרטים ! כשאתה מתחיל ליזכור חלום נסה מיד להיזכר בעוד פרטים, נסה להיזכר מה קרה לפני הקטע שאתה זוכר, ומה קרה לפני הקטע שלפני זה ... אני לא רוצה לחזור סתם על דברים שכבר כתובים, כנס לאתר שלי וקרא שוב את הפרק "יומן חלומות וזכרון חלומות" , בתחילת הפרק רשמתי כמה כללים מאד חשובים שאני בטוח שאם באמת תנסה אותם אתה תיזכור הרבה חלומות כל בוקר ! שיטה שמאד עוזרת זה לכוון שעון שיעיר אותך חצי שעה לפני הזמן וכשהוא מצלצל כבה אותו וחזור לישון, הרבה פעמים זה עובד מצויין, חשוב כשאתה מתעורר שתישאר עוד בערך 10 דקות במיטה עם עיניים סגורות ותנסה כל ה 10 דקות להיזכר במה שחלמת ולא תחשוב שום מחשבות אחרות. אחר כך קום ורשום כל פרט שאתה זוכר גם אם זה רק קטע של שתי שניות מהחלום. בהצלחה ! יש התקדמות ! אלון

הא ושכחתי, בקשר לשיטות

אם גם אותי אתה שואל, אז השיטה היחידה שאני מכיר בלי לקום אחרי 5 שעות וחרטה ברטה זה השיטה של לעשות הרבה הרבה בדיקות מציאות כל היום, מנסיון אישי זה לא קל כך קל, או ששוכחים לעשות בדיקות מציאות במשך היום או שעושים הרבה וזה ממש מעיק ! זה לא קל לעשות במשך כל היום בדיקות מציאות, זה דיי מעייף ... קרא את ההודעה שלי בקשר לשיטת ה WILD , אני ממליץ לך מאד לנסות אותה בעזרת תיקתוקים של שעון, אם אין לך כוח לקום מהמיטה אחרי 5 שעות אז פשוט כוון שעון שיעיר אותך אחרי 5 שעות אבל כשהוא מצלצל אל תקום מהמיטה אלא פשוט כבה אותו ונסה מיד את השיטה. נסה להתאמן על השיטה הזאת גם ישר כשאתה הולך לישון בפעם הראשונה, למרות שזה הרבה יותר קשה ופחות אפקטיבי זה עדיין טוב בשביל האימון וכדי שתילמד איך לעשות את זה ולפתח נסיון ושליטה עם השיטה הזאת, שים ליד המיטה שעון שמתקתק ורק הקשב לתיקתוקים שלו בזמן שאתה נירדם. קרא את ההודעה שרשמתי כאן בקשר לזה. אלון

נכון מאוד!!!

הרבה בדיקות מציאות כל היום + בדיקות מציאות שמקושרות לנושאים החוזרים על עצמם בחלומותיך, זה שילוב מנצח!!! אם לא תצליח, תדווח!!! אנחנו כבר נראה לך מה זה!!!!!! כמו שכתוב לפעמים בכל מיני בתי עסק: "אם לא תצליח, דווח לנו. ואם כן תצליח - גם כן דווח לנו..." (טוב, אולי כתוב שם משהו קצת אחר, באמת. לא חשוב)

Variety

New member
בדיוק, אין לי מילים להוסיף.

חוץ מזה שלאט לאט אתה תזכור יותר ויותר. חלומות פז, Variety-

zacki

New member
כן זה קרה לי היום

שקמתי לא זכרתי את החלום. ואז אימא שלי הפילה סכין ואמרה: "כמעט הרגתי את החתול" (זה קרה במציאות) וזה הזכיר לי. עכשיו תקראו את החלום שלי ותבינו למה זה הזכיר לי... אני אצרף קובץ עם החלום עוד מעט

BladeRaider

New member
ואני חשבתי שזה.

נהנית? ספר לחבריך. לא נהנית? תסבול בשקט....

ליטן א

New member
צודק ../images/Emo13.gif

האמת היא שיש לזה כל מיני אפשרויות.... או שסובלים בשקט - או שמספרים "לנו" (לבעלי המקום/החנות/המסעדה)..

שריר

New member
גם לי אני מתעורר לא זוכר כלום

פתאום חושב על משהו מישהו או במהלך היום נזכר בחלום

חלמן

New member
אלון ווראיטי תקראו את זה..

טוב.. קודם כל... אלון.. אני לא רשמתי יומן חלומות... ואני זוכר את כל החלומות שלי שחלמתי.. הכללל עוד משהו... מישהו אמר לי שהשיטה WILD היא השיטה הכי קשה והכי מפחידה בעולם.. זה נכון?? אתמול ניסיתי עם השעון.. לא הלך אבל לא משנה.. ממשיכים לנסות.... ועוד משהו... בקשר לשיטת wild אני אמור לישון 5 שעות לקום ולהקשיב לשעון שעושה טיק טיק טיטק....... או שאני הולך לישון בלילה... אם תענו עוד היום אני יוכל לנסות ואם לא .. יש את חנוכה ויום כיפור

Variety

New member
היי חלמן

יש לי שאלה, על מה חלמת לפני שבוע? ועל מה חלמת לפני שבוע ויום? ועל מה חלמת לפני חודש ו14 יום? אם אתה לא יכול לענות על השאלות האלה, אז אתה צריך יומן חלומות. היומן נועד שיהיה לך ארכיון חלומות, שתוכל לחקור אותו, ולבנות שיטות שמתאימות לך בעזרתו, לראות את החלומות, איכותם, צלילותם... יומן חלומות לא נועד רק כדי לשפר את זכרון החלימה. אפשר גם בלי יומן חלומות, אך זה הרבה פחות יעיל. שיטת WILD אינה השיטה הכי קשה בעולם, זה תלוי בך, וגם אינה מפחידה בכלל. הפחד שדבוק לשיטה הוא עקב הדמיון החזק בשלב מסויים של ההרדמות של הגוף, בו כל מה שאתה חושב עליו מקבל צורה. ובגלל שאתה לא יכול לזוז עקב שיתוק שינה טבעי של הגוף, מחשבות פחד קצת עולות ומקבלות צורה חזותית. אם תלמד להתגבר על הפחד, לא יהיה לך שום דבר מפחיד, להיפך, אתה יכול לגרום לדברים יפים ונעימים להופיע במקום. טוב, אני הולך לישון, לילה טוב, חלומות פז, Variety-

שריר

New member
גם אני חשבתי כמוך וזה שטויות

זו השיטה הכי כייפית בעולם כל עוד אתה נפתח אליה ולא מפחד מכל דבר שקורה נגיד בשלב מסויים הגוף שלך משותק ואני מת על זה זה מגניב לאללה יש שלך שכאילו קיבלת מכת חשמל רצינית וכל הגוף שלך עוברות בו ויברציות אבל לא באמת קיבלת מכת חשמל וזה כייף רציני באמת תנסה אם באמת תפחד תפסיק

חלמן

New member
וראיטי...

תראה... לא חלמתי לפני שבוע ויום... ולפני חודש ו14 יום בכלל לא זכרתי חלומות ולא ידעתי מה זה... יודע מה... אני יתחיל לרשום יומן חלומות... ניסיתי אתמול לעשות ואילד.. לא הצלחתי אבל לא נורא... הבעיה שלי היתה שלא הצלחתי להירדם בכלל... כי התרכזתי בטיקטוקים של השעון... (צריך להתרכז לא?) גם ממש פחדתי כי לפני שהלכתי לישון ראיתי סרט מפחיד לאללללההההה אז כל פעם שהתחלתי להרגיש את עצמי כבד כזה.. אז פתאום ראיתי את התמונות המפחידות האלה.. והתעוררתי... אני ינסה היום לחשוב על דברים טובים... כמו ים.. עם שמש... ננסה.... ד"כ מה החופש הכי קרוב?? חוץ מיום חמישי....?????????? יאל

חלמן

New member
קרא גם את זה...

דרך אגב... יכול להיות שכל כך פחדתי כי היה חושך מוחלט בחדר????. כי אם לא אז אני יפתח חלון.... ועוד משהו אלון... בקשר לשעון חדש שעושה טיק טיק רציני... מה אני ילך למוכר הזקן של החנות פה למטה וישאל אותו.. "יש לך שעון שעושה טיק טיק חזק??" הוא יצחק עלי!!! אין לשעון הזה שם??? אולי אתם מתכוונים לשעון בישול.. שיענו אומרים לו עוד 60 דקות תצלצל... ואז הוא עושה טיק טיקטקיטקטקטקיקיק מעוד חזק....... תענו מהר... היום מוצאי שבת.. הוא פותח ת´חנות.... ושוב.. מתי יום כיפור?? מתי סוכות??? חנוכה? משהו!!! הצילו חופש!!!! וזה נכון... הלימודים דופקים לנו את החלומות... במקום לחלום על דברים מענינים אני חולם שאני עושה את המבחן באנגלית...
(שאמור להיות ביום א´..) מבאס... חלום כל כך מזדיין... קיבלתי 74... ואז ראיתי שהמורה טעתה וזה הגיעה ל- 95.. ה´ יודע איך.. אבל בבקשה ה´.. 95 יעזור לי בחיים!!!!!

למעלה