VARIETY

BladeRaider

New member
VARIETY

לגבי השריקה ששומעים בווילד, זה דומה לצליל ששומעים בשקט מוחלט? (אם תרצה לשמוע את הצליל הזה פשוט תשים עליך אוזניות אוטמות רעש, או פקקי אוזניים)

Variety

New member
תגובה

היי BladeRaider, לא נראה לי שהשריקה זהה, היא יותר הזכירה לי שריקה רגילה רק חלשה. השריקה הזאת ששומעים כשאין רעש הרבה יותר שונה, והיא מתחזקת ככל שאני מתרכז בה, לא? גם לך זה ככה? אתה הראשון שאני שמעתי שגם שומע את הצליל הזה, חשבתי שאני היחיד ששומע רעשים כשאין רעשים. זה נוראי הצפצוף הזה ששומעים כשאים רעשים, הוא נעשה כל-כך חזק עד שזה ממש כואב. למזלי המחשב שלי עושה רעש, ורעש גורם לכך שלא יהיה את הצפצוף הזה. חלומות פז, Variety-

snork

New member
גם אני, גם אני!

גם אני שומעת את השריקה כשאין רעש, וכשאמרתי לאימא שלי את זה היא שלחה אותי לעשות בדיקת שמיעה... שנה מתוקה
snork

Dazed&Confused

New member
טוב גם אני אגיב

גם לי יש את השריקה הזאת בשקט גמור. נראה לי שיש אותה לכולם רק רוב האנשים לא מקשיבים בכלל.

BladeRaider

New member
יכול להיות שזה הרעש

של מולקולות האויר שמתנגשות בעור התוף? הרי הוא די רגיש.. או שזה סתם רעש DEFAULT מעניין אם חרשים שומעים את זה כל הזמן........

Panther

New member
גם אני שומע את זה

אצלי זה דומה לקול שיש בטלויזיה כשאין שידורים. נגיד בערוץ אחד אחרי שנגמרו השידורים של אותו יום ורואים מין מסך כזה ויש צליל ארוך וגבוה כזה.

Cheetah

New member
התיאוריה המקובלת עליי

שזה תהודה של גלי קול הפרשי לחץ אויר בראש, בבקשה אל תבקשו ממני להסביר

למעלה