VARIG מכריזה על פשיטת רגל

HELLAS

New member
VARIG מכריזה על פשיטת רגל

חברת התעופה הברזילאית VARIG הכריזה על פשיטת רגל. ראו קובץ מצורף.

dogo argentino

New member
אז גם pluna הלכה קפוט

VARIG היא מחזיקת השליטה בPLUNA האורוגוואית. שתי החברות הם חברות תעופה שמהוות את הבסיס לתעופה בדרום אמריקה אני לא מאמין . אני מקווה שזאת לא בדיחה

yportnoy37

New member
בהחלט יכול להיות

אבל זה לא שפלונה היתה חברה יותר מידי טובה... אגב, שימו לב איך כמעט כל חברות התעופה הגדולות בדרום-אמריקה נמצאות במצב של פשיטת רגל, או חובות עצבניים, או לקראת פירוק, או נקנתנה ע"י חברה גדולה יותר: אארוליינס ארגנטינס (ובערך כל שאר החברות בארגנטינה) ואריג (ופלונה, שהיתה במצב גרוע קודם ונקנתנה ע"י ואריג) אייר אוויאנקה לאן צ'ילה מישהו אמר רפובליקת בננה?

yportnoy37

New member
וואו...

זה יכול להשפיע על הטיסות שלהם בזמן הקרוב? אני טס איתם עוד חודש בערך

dogo argentino

New member
אז תחפש חברה אחרת

אני מצטער להודיע לך על זה אבל זה נכון, אגב לאן התכוונת לטוס?

e dor

New member
למה להגיד סתם ??

כתוב בבירור בסוף המסמך שהחברה תמשיך לעבוד רגיל למשך 180 הימים הקרובים מרגע ההודעה על פשיטת הרגל.

dogo argentino

New member
זה לא מה שאומרים בברזיל ובאורוגוואי

שהחברה תתחיל בפירוק תוך 30 יום עד 180 יום

HELLAS

New member
yportnoy37 - אני מצטרף ל e dor

אם הנסיעה שלך תסתיים תוך 6 חודשים - אז אני במקומך לא הייתי מודאג מידי. וגם, דיברתי עם מספר חברים בברזיל ולפי מה שהם מבינים ממה שאומרים שם זה שזה יימשך אולי אפילו יותר מזה. only time will tell....

yportnoy37

New member
התכוונתי למשהו אחר...

אין לי ספק שהחברה תמשיך לספק טיסות ללקוחות שקנו כרטיסים לחצי השנה הקרובה. החברה לא רוצה להפסיד כסף (מהחזר על כרטיסים) בנוסף לכל ההפסדים והחובות שלהם. רק מעניין לדעת אם זה ישפיע על הטיסות מבחינת איחורים בזמנים, איכות השירות, נקיון וכו (אולי עכשיו הם כבר ישקיעו פחות בלקוחות, או משהו כזה..?) מה אתם אומרים?

dogo argentino

New member
תיקון קטן גדול

החברות לא פשטו רגל לפי פרסום אחרון בברזיל החברות נכנסות לקשיים כלכלים אבל זה יסתדר.

HELLAS

New member
תודה על המידע...

האמת היא שאני ממשיך ומקבל מידע מברזיל על כך שמדובר בקשיים כלכליים (שהיו מאז ומתמיד) אבל החברה על סף קריסה. כנראה שיש הרבה מאוד מידע ויש סתירות בין דיווח לדיווח. אפשר לסכם שהמצב לא מזהיר.... נראה איך הדברים יתפתחו. בכל מקרה - תודה על העידכון.

Aviation Addict

New member
חברים הם לא החברה האחרונה

שיפשטו רגל בזמן הקרוב. מחירי הדלק גורמים לחברות תעופה הפסדים אדירים, והם לא יכולים לעמוד בתשלומים שלהם לספקים ולחברות השכרה. עצוב, אבל זה מה שיש.

למעלה