vdgg

kofiko123

New member
vdgg

היי קניתי את the least we can do is wave to each other של ואן דר גראאף אני עכשיו בהקשבה ראשונה מה דעתכם עליו?

B a z a

New member
קניתי אותו לפני שנה לפחות

והקשבתי לו פעם אחת, וגם לא עד הסוף, אני לא מצליח לגרום לעצמי להאזין לאלבום הזה, למרות שאני בטוח שיש שם שירים טובים.

Barmelai

New member
לא ברור אם אתה שואל האם כדאי לטרוח עליו

או שמעניין אותך איך הוא ביחס ל VDGG אחרים. אם זה הראשון שלהם שקנית אל תפסיק להקשיב, זה אלבום נהדר גם אחרי 20 שנות האזנה. במיוחד תתעקב על REFUGEES, אחת הבלדות הגדולות ביותר של הלהקה, על DARKNESS ועל AFTER THE FLOOD. שים לב לסקסופון שבאלבום הזה רק מתחיל להיות מטורף, בהמשך זה ילך ויחמיר, ולאורגן של בנטון שמוציא צלילים לא מהעולם הזה, עוגביים ממש לפעמים. אם אתה מכיר אלבומים אחרים של הלהקה אז תגיד, זה כבר דיון אחר.

kofiko123

New member
האלבום השני שיש לי שלהם

והתכוונתי בשאלה איך הוא יחסית לאחרים בינתיים אני מרגיש את האווירה בואן דר גראפית ואלבום נחמד בסך הכל, אך אני עדיין לא מתחבר אליו לגמרי מקווה שזה יקרה :)

Barmelai

New member
אלבום מעבר מובהק

בין הפסיכדליות, החן והתמימות של AEROSOL GRAY MACHINE לכתיבה המושלמת של H 2 HE. יש בו כמה התפתחויות אבולוציוניות ממכונת הארוסול האפורה, ושירים כמו DARKNES שהם טרום בכורה לאלבום הבא. שני שירים אופיניים רק לאלבום הזה, REFUGEES שהוא יציאה חד פעמית באופטימיות שלה עם קטע הורס לחליל, ו AFTER THE FLOOD שהיה נסיון ראשון ולא מאוד מוצלח לכתוב אפוס. זה הצליח להאמיל רק באלבום שאחריו. אחרי AFTER THE FLOOD פיטר האמיל איבד את היכולת לכתוב שירים בינוניים לעשר השנים הבאות. the least we can do הוא פחות טוב מכל האלבומים הבאים של VDGG אבל לשפוטים של הלהקה הוא חובה כי יש לו קסם ראשוני שחוץ ממנו יש רק לאלבום הבכורה, אולי גם הסולו הרשון של האמיל - FOOL'S MATE.

למעלה