Venus ועוד

Venus ועוד

אז ככה, קודם כל, אני די חדשה בענייני הביורק, אז נא לא לרדת עליי, אח"כ, רציתי לתהות בקול רם מידיי, אם כתבו כאן אי פעם הודעה על העניין הזה ששמתי לב אליו בזמן קריאת החוברת של "Debut" צורת השיר, Venus as a boy , כצורת גוף האשה... כלומר, אם תסתכלו בחוברת על המילים תיראו שצורת המיקום שלהם יוצרת צללית מאוד נשית... פאק, זה נשמע מוזר? אח"כ רציתי לציין ש"מההההה זההה השטוווויווות האלללה???" אני כבר קניתי כרטיסים להופעה לפניי שבועיים, ביזבזתי פאקינג כמעט 400 ש"ח ועכשיו אני קולטת שאף אחד לא עשה כמוני?? ועוד אתם מוכיחים לי את טיפשותי בכך שזה לא חכם כי עוד אין מיקום ואין כלום? לא יכולתם לפרסם מודעה כזאת באתר של הקסטל או משהו? ונראה לכם שאם ההופעה חלילה וחס תבוטל, אני אקבל את כספיי הקדושים חזרה?

Seasonal Beast

New member
כיסא היקרה שלום,

עניין Venus בהחלט מגניב ולא מוזר בכלל. אני חושב שזה אפילו מכוון[כי כמה בטעות זה יכול להיות?
]. אם יש לך סורק ואת רוצה להעלות לפה, את יותר ממוזמנת
לעניין השני והיותר חשוב. אף אחד לא אמר שזה לא חכם, פשוט אמרו שזה "לא צודק" או "לא נכון" לא להכריז על מיקום בתקשורת. כל השרשור שדובר עליו נמצא בגדר 'קונספירציה', כך שלא ניתן להסתמך עליו, אלא אם כן יש אישור רשמי לנאמר. או בקיצור, קחי הכל בצחוק. קסטל ואנחנו לא קשורים ולא עובדים ביחד. קסטל לחוד, תפוז לחוד. חלק מעניין הכעס הוא על שיווק ההופעה, ואפילו קסטל לא השכילו לכתוב את מיקום ההופעה באתר שלהם[נכון לאתמול. יש שינוי?]. אם הפורום היה מופקד על שיווק ההופעה, לא היו נמכרים 200 כרטיסים
במקרה וההופעה מבוטלת, הכסף חוזר! במקרה וההופעה נדחית, הכרטיס יפה ערך להופעה במועד החדש

רק היום, צילום נדיר של ונוס מזויות נשיות

והנה ההשקעה שלי משתלמת לכם.. דבר שני, אני יודעת שאתם לא שייכים לקסטל , זה היה בהומור, על אף שהכינוי שלי מפחיד, אני פשוט לא נכנסת לכאן לעתים קרובות ועשיתי את המשתמש הזה רק בשביל לשאול איזה שאלה בפורום חיות לפניי איזה 3 שנים במסגרת התערבות עם חברה שלי אם לקופים יש או אין זנב(אני נצחתי כמובן), ואז אמרנו לעצמו, טוב, פשוט נקרא לעצמנו לפי הרהיט הכי קרוב.. ואז השם היה תפוס(קריפי, אני יודעת..) וזהו. מרתק כמובן.

אה ו..

הכוונה לצללית הנשית חלה על החלקים החל מ"he's exploring" עד הסוף... מאוד מזכיר צללית נשית.. ושוב, מוחי הבזוי..

סריט

New member
באמת תתפטר מהניהול הזה

אתה ממש כאפות ככה. תחזור לדבר כמו בן אדם נורמלי

plants and rags

New member
הבחנה טובה.

נראה לי ששנה לא הסתכלתי בחוברת של דביו. אה, לא נכון, כשהוצאתי את הדובדבן ראיתי אותה. ברוכה הבאה לפורום.

למעלה