Venus Doom-משמעות?

Blade Of Fire

New member
Venus Doom-משמעות?

אני חושב שכבר חצי שנה לא פתחתי פה נושא חדש
אז במה הנושא הזה עוסק? עברה במוחי השאלה-חשבתם על המשמעות של השם של הדיסק? מהעטיפה אי אפשר להבין כלום כי היא לא קשורה לחיים... אבל השם הוא מאוד HIMי... ונוס, כידוע לכולם (או לא?) היא אלת האהבה המסמלת נשיות (ופמיניזם בשלב מסוים של ההיסטוריה אנושית, דבר מאוד לא הגיוני).הפירוש של DOOM, הוא אבדון.. ונוס דום=אבדון ע"י אישה. מי שאמר אי פעם שוילה מתכנן לכתוב שירים שיפסיקו לעסוק באהבה טעה כי אפילו השם מסמל את ההגדרה של ההלקה הזאת-לאב מטאל טהור.... מה אתן חושבות?

מדHIMה

New member
שם מוזר

אבל נכון זה מתאים לHIM אבל זה כזה מוזר חחחח זה שם מקורי כזה כנראה מסמל משהו אולי מסמל משהו בישביל וילה זה ניראה לי ככה כי אמרו שהוא ניפרד סופית מג'ונה\יונה\יאנה אז אולי זה השפיע עליו או שהוא היה שיכור וזה בא לו בחלום ^^ זהו אין לי יותר מה ליכתוב על זה כי אין לי עוד דעות על השם

אני חושבת שזה היופי של HIM.../images/Emo47.gif

התיחכום "בקטנה". לקחת אבדון סופי, לקחת את סמל האישה - מה שצריך להיות דבר חיובי אצל וילה
- ולחבר. בדיוק כמו פאשיינס קילינג פלור, לא? "רצפת התשוקה ההורגת", או משהו כזה. זה לפי דעתי מה שכלכך מיוחד. סתם ככה "ונוס דום" לא נשמע משהו יותר מדי רציני, הא? אבל אם טיפה מתעמקים, מוצאים הרבה יותר. בין אם זה דו משמעויות מסוים או סתם כוונה עמוקה במיוחד. בכל השירים של HIM. זה, בשבילי, בדיוק מה שהופך את הכל להרבה יותר מעניין.

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifצודקת../images/Emo9.gif

בגלל זה אני חושבת שהתמונה שהם בחרו לעטיפה כן מתייחסת לשם של האלבום ולא סתם הוא נדלק על התמונה ואמר שזה מתאים לו, זה באמת איכשהו מסמל את האבדון של אישה מסוימת. [אני עדיין חושבת שהעטיפה מוזרה ולא ממש מתאימה לHIM אבל זה באמת קשור לשם איכשהו, וזה יותר מיוחד מאשר לתקוע שוב את וילה על העטיפה או הארטגרם]

Blade Of Fire

New member
קומה, לא רצפה

קצת יותר הגיוני "קומת האהבה הרצחנית" או משהו כזה... תיאורים וסלנג אנגלי ושאר שטויות שכל מי שחופר באנגלית שם לב אליהן

milkshakit

New member
זה באמת שם די מוזר

אבל עכשיו כשאתה אומר את ההגדרה הזו, אני אומרת שלדעתי זה מדהים
לאב מטאל טהור - That's all I need
וברצינות - אני חושבת שזה יפהפה, כמו כל דבר שוילה עושה/כותב.

Blade Of Fire

New member
אבל באמת, אני שואל-לא נמאס?

לא נמאס מלחרוש אותו נושא? אפילו להקות פאוור מטאל מחדשות מידי פעם... אפילו לראפסודי יש איזה 15 שירים שלא עוסקים בדרקונים....

milkshakit

New member
ממממ יש מצב

אבל הם חורשים את אותו הנושא כבר 10 שנים, לי לא ממש נמאס מזה
העיקר שאני אוהב את התוצאה הסופית, זה מה שחשוב לי. ואמממ HIM ללא נושא האהבה ומוות, זה די מוזר האמת

inbal287

New member
אני לא יכולה לדמיין אותם אחרת...

לא חושבת שאוהב בכל מקרה. אני גם לא חושבת שזה יישמע טוב :$ HIM בלי אהבה ומוות? זה לא הימ...

Rose131

New member
מה, זה לא ברור? וילה יוצא מהארון!!!!!D111::::

אפשר להגיד שזה אבדון ע"י אישה. אבל אם אתה מחורבן בדקדוק כמוני אתה יכול להבין את זה כבעצם אבדון האשה! אהא. בעצם וילה אמ. אומר. שלדעתו, אמ.. האישה אבודה, ושעכשיו עתיד העולם תלוי ב... הממ... זה שהוא ובאם יהיו ביחד?
כן, זה הגיוני!!1 [אני ממש צריכה לישון, נכון?
]

למעלה