Venus in Furs

asaphxiix

New member
Venus in Furs

שאלה קטנה למי שראה את Velvet Goldmine. בסרט יש שירים (מגניבים) שמבצעת להקה שהוקמה לטובת הסרט, בשם Venus in Furs. הם מבצעים שם חידושים של סטיב הארלי בעיקר. בלהקה חברים תום וג'וני יורק... אני לא יודע, זה קצת מוזר כי זה נשמע קצת כמו תום, אבל לא ממש. מישהו יודע אם הוא שר שם? ומי כן שר שם? היה עוד אחד מסווייד... אולי הוא. פשוט לסולן יש קול קצת יותר נמוך גם, אבל יכול להיות שסתם התחשק לתום להשמע אחרת קצת. וגם סליחה שאני ככה מתנפל על הפורום עם עשרים הודעות... אני אסף - בן 22 וחובב ותיק של רדיוהד. זו הלהקה האהובה עלי כיום, ובכלל. :)

asaphxiix

New member
גם :)

הלהקה על שם השיר של הוולווט אנדרגראונד, שנקרא על שם ספר של איזה לודוויג שנכתב... ממש מזמן.

V e g

New member
היי אסף

Venus in furs היא אכן ההרכב המעניין שגובש במיוחד לסרט Velvet Goldmine. ת'ום מצליח לשנות את קולו בצורה כ"כ יפה באלבום, ושר ממש כמו בריאן פרי של רוקסי מיוזיק...הוא שר ב-3 שירים: 2HB, Ladytron, Bitter Sweet. אם אתה מדבר על הפסקול, זהו ת'ום יורק. אם על הסרט, זהו פול קימבל. בסרט הסולן יהיה גם יואן מקרגור, ועוד כמה...כשמדובר בלהקה הזאת. Venus in furs היו כעקרון: Paul Kimble, Thom Yorke, Jonny Greenwood, Bernard Butler, Andy Mackay. אפשר למצוא בסרט גם את בריאן אינו, בריאן פרי, ג'ארויס קוקר של הפאלפ, פלאסיבו, דייויד בואי, ועוד כמה טובים...מומלץ לכולם

פוֹלי

New member
פסקול מומלץ ../images/Emo45.gif

אני שומעת אותו הרבה, דיסק אהוב מאוד.

asaphxiix

New member
אלף תודות!

חשבתי שיש משהו עמוק ויפה נורא בקול הזה עוד כששמעתי את הפסקול לראשונה והתאהבתי, ואז לא היה לי מושג שזה חצי רדיוהד :) (הסרט הוא באמת אחד האהובים עלי, גם הפסקול והסרט עצמו. אבל אני מודה שקשה לי להבדיל בין בריאן פרי וסטיב הארלי... שניהם היו ברוקסי מיוזיק פרום סבנטי טו, לא?)

kittycatbone

New member
ואוו,

שמעתי בעצם את אחד השירים שלהם אני חושבת, אבל לא ידעתי בדיוק שזה הסיפור
נשמע כמו פסקול וסרט ממש מעניין
דפיניטלי משהו שאני צריכה לשמוע ^^

למעלה