Vera נו... חזרנו?

ברק 188

New member
עכשיו צריך להודיע לה לנחות בחיפה

כי לפני הנסיעה שלה הבטחתי לקחת אותה ברכבי, בנתיים הצטרפתי להסעה אזלו המקמות וורה עוד לא חזרה, אי נעימות מחכה לי.

vera2

New member
תודה על קבלת הפנים הפלאה ../images/Emo140.gif

מחממת את הלב והנשמה. הנסיעה עברה בסדר בכל המובנים.כולל במובן תרבות ראינו את טורנדוט של פוצ'יני וחלום ליל קיץ של שקספיר ומנדלסון. שתי הפקות גדולות בבית האופרה המופלא.גרנו במקום טוב מאוד. ברובע השביעי קרוב לואצי אוטצה לארז'בת קור אוט ואננדרשי אוטצה כמובן לבית הכנסת בדוהינ' אוטצה לכל מקום הלכנו ברגל (כך שהצלחנו לא לעלות במשקל למרות...) הטיסות היו טובות העיקר שאנחנו בבית.על מוזיאון השואה? יש לי ביקורת קשה. על זה פעם אחרת אני לא רוצה להתרגז עכשיו. ברק תרגיש נוח האיסוף לאוטובוס ע"י תחנת הרכבת בת"א והתחנה ברחובות ממש קרוב אלי.במחשב חיכה לי סוס טרויאני.כעת זה תוקן.אני לא שילמתי להסעה רק יצרתי קשר עם הנהלת המוזיאון כעת אני קוראת שכל המקומות באוטובוס תפוסים.מחר אצלצל למוזיאון לברר מה קורה. המצב רוח התקלקל כאשר עלינו למטוס והמשפט הראשון שראיתי בעיברית היה כותרת העיתון על נפילת החייל באסון המנהרה.יהיה זכרו ברוך הלב מתפוצץ. אחר כך קראתי על נעמי שמר זכרה לברכה. נראה לי שכתבתי הרבה. אני שוב רוצה להודות לחברי היקרים על קבלת הפנים הנפלאה .להתראות Vera .

ל vera ברוכה השבה ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

שמחה שנהנית וחזרת בשלום. אני מקווה שנפגש בצפת. רחל

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifורה, ברוכה השבה../images/Emo24.gif

מקווה שאתם מרגישים טוב, ומחכה לספורים ולתמונות.

ברק 188

New member
Vרה ברוכה השבה ל-../images/Emo82.gif ואלינו

שמח כמו כולם שנהנתם וצר לי שהנחיתה ארצה כואבת זו המציאות פה, לגבי צפת חיפשתי אותך כבר אתמול להודיע על שינוי, אבל עם נרשמת במזיאון את נכללת בהסעה אף אחד עוד לא שילם אלא נתבקשנו לשלוח את סכום הכסף בדואר למזיאון- ובעוד כמה דקות אכן זה מה שאני הולך לעשות, זהו תנחו תרגעו ולהשתמע.

B T1

New member
vera--ברוכה השבה......./images/Emo140.gif

שמרנו לך על מקום טוב באמצע, אפילו להרצל אמרנו שאין כל טכס עד ש-vera חוזרת מהגלות.

דרדרית

New member
../images/Emo39.gifברוכה השבה../images/Emo39.gif

שמחה שנהנית. חושבת שכולנו היינו מוכנים להתחלף איתך ולשהות כמה ימים בבודפסט. כמה טוב שבאת הבייתה

עב

New member
אז אולי שיוציאו עוד אוטובוס?

כדי שיהיה מקום לכולם??? מחר אני מתקשרת אליהם... ברוכה הבאה ורה, בארץ שלנו צריך לנחות ל א ט. להתראות בשבוע הבא!

orlu

New member
אהלן וסהלן ורה סרבוס.........אני

שמחה שנהנתם ובמיוחד לפגוש אותך בשבוע הבא אגב מה ידוע לך על פאנטום האופרה בהונגריה יש בעייה להשיג כרטיסים או שביכלל לא ניסית?אם יש לך מידע ספרי

orlu

New member
אהלןן וסהלןןןןן או איך שלא יהיה

בהונגרית ברוכה הבאה

טומי*

New member
Vera ברוכה השבה../images/Emo24.gif

שמחתי לקרוא שנהנתם, מקוה שגם צילמתם ויהיו תמונות

למעלה