vera

find the truth

New member
vera

שלום לכולם רציתי לשאול כמה שאלות: א. מי זו vera? שהוא מחפש כ"כ ב. מה אם הלהקה היום שמעתי שכמה מתו ורק ווטרס נשאר האם הוא משיך לעשות שירים רק שלו? ג.ראיתי כמה הודאות על זה שיש להקות ששרים ומופעים עם השירים שלהם הייתי רוצה לקבל פרטים על הופעות איפה וכדומה..

weird dust

New member
כמה דברים

אף אחד מהפינק פלויד לא מת, אפילו לא סיד בארט שנישכח בטעות ליפני הטיסה לאירופה. ווטרס הוציא השנה עוד 2 שירים חדשים לבד ,והם כבר לא מה שהיה פעם. ניתן לחפש את השירים ולשמוע אותם באינטרנט בחינם. יש להקות שעושות קאבים ולפי דעתי הגדולה שבהם היא שליחי הבלוז (כן אלו ששרו את גאולה עם חמי רודנר). (אני לא רואה שיש בקרוב הופעת מחווה לפינק פלוייד).

find the truth

New member
מה אם vera?

תאמת אני לא מכיר שום שם מחברי הלהקה חוץ מווטרס.. ומאז הוא הוציא רק שני שירים?- אגב על איזו תקופה מדברים מתי נלהקה התפרקה ובן כמה הוא היום בכלל ישלך אולי תמונה שלו של היום? ומה סטומרת השירים לא מה שהיה פעם? באתר אינטרנט שלהם יש תשיר "hey you" שאותו אני הכי אוהב באלבום הכפול ,אבל תביצוע שלהם של שליחי הבלוז לא אהבתי במיוחד הוא היה יותר מידיי רשני אם תה מבין למה אני מתכוון.. לא רגוע כמו הביצוע המקורי .. רם הקשבת תה חייב לשים לב להבדל. ומי זאת vera בכלל?

weird dust

New member
מי זאת וורה? לא הקשבתי בשירשור ההוא

היה על זה שירשור אבל אני לא הקשבתי ממש, אז אני גם לא זוכר. (מקווה שלא יסקלו אותי בשל העיניין הפעוט) מנקודת ראות של חלק מהאנשים הלהקה התפרקה אחרי הפייפר כששכחו את סיד בארט ליפני הטיסה למופע פופ באירופה. מנקודת אחרים: מאז החומה כאשר רוג'ר עשה אלבום סולו וזרק את אחד מחברי הלהקה (אני לא זוכר עכשיו מי, אני בקושי זוכר כלום חוץ מזה שכואב לי הראש כי דאגתי לפתוח אותו), ויש אחרים שאומרים שבעצם אחרי 94 אף אחד לא דאג להודיע על פירוק רשמי. (התקליט אולפן האחרון שיצא היה ב94 (דוויזן באל) בלי ווטרס). ההיתי בהופעת מחווה של שליחי הבלוז לחומה, היה נחמד והיה לי הזדמנות להשוויץ לחברה שבעזרת קשרים הצלחתי להיכנס לפאב של 21 ומעלה.

find the truth

New member
אני מקווה שהכל יעבור מהר

אני מקווה שהכל יעבור מהר עם העניין של הראש.
איך אני יכול לקבל פרטים לגבי ההופעות של שליחי הבלוז מחיר כרטיסים וכאלה ?- אבל רק שזה יהיה על ביצוע של החומה

weird dust

New member
טוב ככה

הלהקה היא להקת קאוורים בכללי היא לא מבצעת רק פינק פלויד ובוודאי שלא רק את החומה. כרגע לפי האתר הם עושים מופע מחווה לדורס (להקה לא רעה למי שלא מכיר) מומלץ לחפש בפורום ומידי כמה זמן להיתעדכן באתר. ניתן גם להירשם לעיתון שלהם ולראות מה יהיו ההופעות העתידיות שלהם.

find the truth

New member
סבבה

אבל תודיעו אם יהיה מופע מחווה שלהם לפ"פ.. כדי שאנשים יידעו יש לך תמונה של ווטרס כשהוא היום ואז?

לגבי תמונות

יש בפורום "גלריות" (ראו למעלה בעמוד הראשי), שם יש תמונות של הלהקה מתקופות שונות, כולל תמונות של ווטרס.

flowerboy69

New member
יש להפריד בין הארץ למה שיש בעולם

בעולם יש להקות הצדעה רבות כשהידועות שבהם הם "המכונה" ו"להקת ההצדעה האוסטרלית" והלהקות "think floyd" "mostly utoman" וגם "pink projact" אבל חוץ מהם יש אחרות ולחלקם יש דיסקים ודיוידיים...

תודה על המידע, דניאל

והיה טיפה יותר יעיל, אולי, אם היית נותן את האיות הנכון של שמות להקות-המחווה הללו, שכן יתכן שאנשים ירצו לחפש את הדיסקים/הופעות שלהן, ויהיה להם קצת בעיה אם האיות אינו מדוייק.

flowerboy69

New member
התעצלתי ללכת לדיסקים ולכתוב...

אבל מי שירצה שיפנה אלי ואני יסביר עליהם יותר בסך הכל יש לי אולי מאה אלבומי הצדעה לפינק פלויד כשחלק מהם על ידי להקות צדעה וחלק על ידי סתם להקות שרצו לשיר שיר שלהם...

oribarak

New member
לגבי vera

היא זמרת מימי מלחמת העולם הראשונה, ששרה שירים נגד מלחמות ונגד תיגרות ונגד התפרעויות, הוא מתגעגע לשירים שלה שביטאו את מה שהוא מבטא בחלק מהשירים בחומה... אף אחד מפינק לא מת, ולא ימות ב100 שנה הקרובות....חס וחלילה טפו טפו טפו ווטרס פעיל בעיקר, והוא הוציא 2 שירים לאחרונה, וכל כך רואים שאין מעורבות פינק פלוידית בהם. ולהקות זה מג'נטיק ושליחי הבלוז, אבל בזה אני לא מבין כל כך

find the truth

New member
בן כמה ווטרס היום?

בן כמה ווטרס היום? ומה יצא דיסק ב-94 בלי ווטרס מה זה שווה בכללל... ובאמת שימשיכו לחיות עוד מיליון שנה . ווטרס הוא הזמר בחומה נכון? איך קוראים לשני השירים שהוא הוציא עכשיו? איך הם יותר רגועים? בלי רוק וכאלה? מעיין לראות איך הוא נראה היום איפה אני יכו ללהדיג תמונה שלו -איךי שהוא נראה היום

weird dust

New member
יש כמה שירים טובים מ-94

כמו למשל:(11) high hopes או (marooned (4. אני לא בטוח שיעזור למישהו שהם יחיו הרבה שנים כי אי אפשר בצורה ממשית לקוות לאיחוד למען הופעה או משהו (למרות השמועות) (ושלא יובן שיש לי משהו נגד אחד מהם פשוט שיהיה ברור שאין הרבה סיכוי לאיחוד או לביקור אחד מהם בארץ) השירים שלו זה מה שכבר קישרתי בעבר וניתן לשמוע אותם שם וקישרתי גם לתמונות איך הוא ניראה היום וגם איך שאר הלהקה ניראת היום. (לשים לב לקישורים בהודעה הקודמת)

melancholy man

New member
וירה ליין

Vera Lynn הייתה זמרת מפורסמת בתקופת מלחמת העולם השניה בבריטניה, היא נודעה בשירי אהבה נוסטלגיים, שדיברו במיוחד לחילים שהיו רחוקים מאהובותיהם ומן הסתם גם לאלו שנשארו בעורף וחיכו לחילים, אחד משירה המפורסמים ביותר היה: "We'll Meet Again" אליו מתיחס ווטארס בשורה: Remember how she said that We would meet again אגב, בניגוד למה שנאמר כאן, היא מעולם לא שרה נגד המלחמה, ההיפך בהיותה שדרנית ברדיו ה BBC באותם ימים היא דווקא הייתה חלק מהמאמץ המלחמתי/הסברתי של הממשלה. ווטארס משתמש בה ובזכרון שלה בשביל להמחיש את הבדידות של הדמות הראשית באלבום (ולמעשה את שלו עצמו) שבעוד כל החילים שבו הביתה מנצחים, הוא נשאר מחכה לאביו בודד, כשבתוך ים הנוסטלגיה והניצחון איש אינו מתיחס לעצב שלו, לכן, בסוף השיר הוא משאיר אותנו עם השאלה העצובה: Does anybody else in here Feel the way I do ? בקשר לשאר השאלות, בחומה כמו בשאר אלבומי הלהקה (מאז עזיבתו של בארט) מתחלקים בשירה ווטארס ודיב גילמור (הגיטריסט של הלהקה). כל חברי הלהקה המקוריים בחיים, והלהקה מעולם לא התפרקה רשמית, ווטארס, שהוא היום בן 60 אגב, עזב את הלהקה בתחילת שנות השמונים ואכן הלהקה הוציאה מספר אלבומים בלעדיו (שממש כמו אלבומי הסולו של ווטארס לא שווים הרבה כפי שחששת). אפשר לשמוע את השירים של ווטארס כמו לראות התמונות שלו (למה???) כמו לשמוע את שיריו באחד האתרים אליהם קישרו מעלי.

weird dust

New member
ישנם שירים שגם שאר חברי הלהקה שרים

אחד מהם הוא Echoes בשיר שרים גילמור ורייט וישנם עוד.

melancholy man

New member
היה צריך להיות שם "ברוב"

כלומר ברוב שירי הלהקה שרים ווטארס וגילמור. צנח לו "ברוב"

holo

New member
וואלה

אבל יש גם את us and theme שגילמור, רייט וווטרס שרים..

למעלה