verify account

talol11

New member
verify account

היי
קניתי ps4 בברלין באתי להירשם לnetwork , נשלח אליי מייל מהם כדי לאשרר את החשבון אך הדף לא נפתח.
יש למישהו רעיונות לטיפול בבעיה? כמו כן אשמח לקבל כתובת מייל של סוני למשלוח בקשה לעזרה

יום נעים
טל

נסה לאמת את זה דרך הפלאפון שלך, אבל לא דרך הווי פי.

תשתמש בתקשורת הנתונים של החבילת אינטרנט שלך. תגיד לי אם זה עזר לך, אם לא ננסה משהו אחר.

talol1

New member
עוד שאלה..

תודה, זה עבד
עכשיו יש לי בעיה אחרת נכנסתי דרך חיבור הwirless עשיתי טסט לבדיקת חיבור ועבר בהצלחה
אבל לא מצליח להיכנס לברואזר , יש לך רעיונות?

מה השגיאה שזה נותן לך?

המPS4 בדרך כלל תמיד נותן שגיאות מפורטות גםא אם זה נראה כמו ג'יבריש.
אם זה לא נותן לך שגיאה תוודא שהPS4 שלך מעודכן לגרסה האחרונה, תעשה את מה שמופיע בסרטון ששמתי לעידכון, אם הוא יגיד שצריך לעדכן תעדכן :)
אם זה לא עוזר. תכבה את הPS4 ואחר כך תכבה את הראוטר מהחשמל ל10 שניות, תחזיר תתחבר מחדש ונראה מה קורה.
כמובן שהכי חשוב לתת לPS4 לסיים לעדכן שלא יקרה איזה פאק אז אל תפריע לעדכון כמובן :)

talol1

New member
..

עשיתי את העדכון אבל זה לא הועיל, כיביתי והדלקתי
את המודם והקונסולה
ההודעת שגיאה שזה נותן : wv-33898-1
רעיונות?

לPSN אתה יכול להיכנס?

צריך לבדוק שבאמת אין לך פאק בחיבור, תעשה שוב מבחן לחיבור שלך גם אם אתה חושב שאין צורך.
PSN זו החנות של סוני.
אני מתכוון להיכנס לPSN דרך הסוני עצמו כמובן.

talol1

New member
...

הטסט עובד ונכנס לpsn
יכול להיות עדיף לקנות כבל רשת ולעבור לחיבור ידני?

מיותר, בוא ננסה משהו אחר.

לך ל,Settings ושם לNetwork תוריד את הV מה connect to the internet, כבה את הפלייסטישן, תדליק, אחר כך תחזור לשם תסמן V על חיבור לאינטרנט
ונסה להיכנס לדפדפן.

אגב, מקווה שהקפדת לנתק את הראוטר מהחשמל לאיזה 10 שניות כן? לכבות מהכפתור זה לא מספיק לי :)

אגב, שאתה מסמן את הV בחזרה

חכה איזה חצי דקה לפני שאתה בודק את הדפדן.
נקווה שזה יסדר את הממזר הזה.

talol1

New member
...

אפילו ניתקתי את הכבל של הראוטר, עשיתי מה שאמרת עם הסימון וי אבל גם לא הועיל.....

דאמט.

קשה לאבחן את זה, כי אין גישה לרשת שלך ולראוטר, והPS4 מסבך את העניין כי יכול להיות שהוא הבעיה ולא הראוטר והייתי פונה לסוני בעניין הזה.
אני ממליץ לך בנתיים להשאיר את זה ככה אם האונליין עובד כשורה ואתה יכול לשחק ברשת. כשיבוא יום ותצטרך את הדפדפן הייתי מנסה לעשות שיחזור לPS4
בשיטה שבסרטון ששמתי לך לפני שאתה פונה לסוני
https://www.youtube.com/watch?v=nEZbcwM_-JM
אני חושב שאם יש בעיה במערכת ההפעלה של הPS4 האיפוס הזה יסדר אותה, אבל הייתי טורח עם זה רק ביום שאצטרך את הדפדפן למטרה ספציפית

talol1

New member
השאלה

השאלה אם זה שהברוזר לא עובד זה לא אומר שגם האונליין לא יעבוד?
עוד לא קניתי משחקים כי חשבתי שזה לא יעבוד באונליין

אני לא יודע להגיד לך בוודאות אבל אני לא חושב שיש מה לדאוג.

שמעתי על מקרים שהבראוזר לא עובד אבל כל היתר כן עובד כולל האונליין, אני לא חושב שתהיה לך בעיה כי הוא מוריד לך עדכונים והPSN עובד.

בכייף, ואל תשכח שאם אכן מתגלה בעיה.

יש לך אופציה לאפס את הPS4 כמו ששמתי לך בסרטון לפני שאתה פונה לסוני, אל תתן שיכניסו אותך להוצאות סתם.

למעלה