Very nice

Very nice ../images/Emo13.gif

מאוד נחמד לראות שנפתח קהילה שכזאת כאן בתפוז . שמי לורן , יליד בוסטון (וכרגע מתגורר שם) , כמובן משתייך לפטס . בעל מזל גדול של נוכחות ביוסטון בפברואר האחרון , היה שווה כל סנט (והיו הרבה כאלה
). אתה גם בקהילת ספורט אמריקאי בוואלה ? סתם מתוך סיקרון

Yo-man

New member
האמת שאני לא...

עד ששמת את הקישור לא הייתי בקהילה. עכשיו אני אציץ שם... בכל מקרה - זה לא מקובל להמליץ בפורום אחד (בעיקר חדש, שעדין לא ביסס את עצמו) על פורומים אחרים. אתה מוזמן להיכנס מידי עפם, להתרשם, להשוות (בראש !!!) ולהחליט אם יש לך זמן וכח ליותר מפורום אחד, או לבחור את זה שיהיה בעיניך עדיף. בא לך לספר טיפה על האוריה בבוסטון אחרי אחד המשחקים הצמודים בתודלות הסופרבול ? אולי יש לך תמונות מהחגיגות שתוכל להציג פה ? וברוך הבא, בכל מקרה

חס וחלילה ../images/Emo13.gif

לא "המלצתי" על הפורום . רק שאלתי על מנת לבדוק אם אני מכיר אותך משם
אל תדאג , אני יעשה הקהילה הזאת קהילת חובה שלי . בוואלה אני בעיקר בגלל הרד סוקס , יש שם ריכוז אוהדים עצום . בג'ילט סטדיום אני יהיה בקרוב נגד הקולטס , הולך להיות אחלה , אין כמו סיזן אופנר ! . הסופרבול הייתה חוויה מדהימה , והמשחק ? התקף לב . אחחח אני עוד זוכר את הקיקאופ קיק של וינאטרי עם 4 שניות על השעון , הייתי בטוח שסמארט או סמית' יקחו את הרטורן עד הסוף (אחריי הכל , גם ככה זה היה משחק משוגע) , למזלי טעיתי וסמארט נפל על ה 22 . היה דבר משגע שם , דבר של פעם בחיים . תמונות יש בשפע , אך לא דיגיטליות , והם כרגע בביתי בב"ש בישראל .

Yo-man

New member
וואו, נשמע מדהים !

אני חושב שכשיהיה לי כסף מיותר, הדבר שאני הכי רוצה לעשות זה להזמין כרטיסים לסופרבול בעוד 7-10 שנים (למתי שמוכרים, בכל אופן). וכשתבוא לבקר - תשקיע בסריקת כמה תמונות, ככה להוציא לנו או הלב, אתה יודע

Yo-man

New member
אורן - התנצלות קלה ממני

נכנסתי לוואלה, וזה לא פורום. לא יודע למה חשבתי שזה כן... בכל מקרה, יש להם מאמרים יפים, אבל תן לי יומיים ותראה מה יהיה לנו פה. טובי המוחות בתחום הפוטבול בארץ שוקדים כרגע על מאמרים. אני חוזר בי מהנזיפה שמקודם, ומזמין אותך לקרוא מה שיהיה פה עוד יומיים (בעזרת ה-Reshef)

שעולים ארצה ...

צריך להיות פטריוטים לא ? אורן זה העיברות ... לורן זה השם שנולדתי איתו והשם שכתוב בת"ז .

Blood

New member
אתה רציני?!?!

ואני תמיד חשבתי שאתה "אחד משלנו"

למעלה