VGפריק חוגג שלוש שנים !!!

AxBattler

New member
VGפריק חוגג שלוש שנים !!!

להלן הסיכום של השנה האחרונה כפי שמופיע בדף הבית של האתר: בהזדמנות זו אני רוצה לחרוג ממנהגי ולבקש בקשה קטנטנה: אנא כנסו לפורום הזה דרך האתר (vgfreak.com). פשוט במקום להכניס למועדפים את דף הפורום בתפוז, אנא הכניסו את דף הפורום ב VGפריק ואז פשוט תקליקו להיכנס לתפוז. זה יעזור מאד. תודה. בהזדמנות זו הייתי רוצה להודות לכולכם על התמיכה והכניסות הרבות לאתר. בזכותכם VGפריק שומר על מעמדו הבלתי מעורער כאתר האמולטורים המוביל בישראל! כך יצא שהתחלתי עם אתר קטן שירכז סריקות של כל הכתבות שפירסמתי במגאזין משחקי הוידאו "פריק" וסיימתי באתר משחקי וידאו קלאסיים ואמולטורים הגדול המעודכן ביותר בישראל. מבחינת סטטיסטיקות של מבקרים באתר, הן לא קפצו במיוחד בשנה האחרונה מכיוון שהאתר איבד הרבה מאד גולשים בינלאומיים לטובת גולשים ישראלים. היום VGפריק (ומגאסון!) מכניס כ 250,000 (רבע מליון!) כניסות בחודש עם למעלה מ 1,000 גולשים שונים ביום. בתוך כך, מאז היומולדת האחרון של VGפריק קרו הרבה דברים מעניינים: נפתח האתר מגאסון! אתר זה הוא אתר הבן הראשון של VGפריק והוא מתרכז בעיקר בהורדות משחקים לקונסולת ה 8 ביט הניצחית. בזמן כתיבת שורות אלה האתר כולל כבר הורדות של יותר מ 90 משחקים שנבחרו בקפידה מבין אלפים. מאגר המשחקים באתר מגאסון רק הולך וגדל ומתבסס בעיקר על המלצות גולשים. כדאי לקפוץ לשם מדי פעם לראות מה חדש. מגאזין האתר התפתח והתווספו אליו מספר לא מבוטל של כתבות, ביניהן גם פרוייקט ענק על ההיסטוריה של קונסולות משחקי הוידאו, סקירה מקיפה של כל הקונסולות שהופיעו בשנות השמונים ובשנות התשעים. בנוסף התווסף אייטם חדש בדף הראשי שמציג מדי פעם כתבה אחרת מהמגאזין. VGפריק זכה ללוגו חדש! בנוסף, עודכנו עיצובי כל הדפים באתר וכעת כולם מציגים מערך זהה. במסגרת הפיכת האתר למוטה יותר כלפי גולשים ישראליים, בוטל התפריט באנגלית וכעת התפריט הראשי הוא בעיברית בלבד! שינוי זה כמו גם רבים אחרים גרמו לירידה משמעותית מאד של גולשים מחו"ל וקפיצה ענקית באחוז הגולשים הישראלים (לכ 80%). VGפריק גם זכה בשנה האחרונה במספר איזכורים בעיתונות הכתובה הראשית (מעריב וידיעות). ניתן לקרוא את הכתבות הללו בדף הפרסומים בעיתונות. המכירות של סט הדיסקים מחזיקות למעשה את האתר באויר, באמצעותן הוא ממשיך לפעול וכך ניתן גם לכסות את עלויות האיכסון והדומיין. דרך נוספת לתמוך באתר היא לרכוש משחקים או קונסולות חדשות מדף קניון משחקי הוידאו, שם ניתן גם לבצע סקר שוק מקיף בין כל אתרי המכירות הישראליים! כיום vgFREAK.com הוא אתר יציב, עצמאי ושלם יותר מאי פעם. אם יש לכם שאלות, הצעות, תיקונים או שבחים לאתר (אני כמובן אעדיף את האופציה האחרונה..) אתם יותר ממוזמנים לפנות אלי.

yoo

New member
מזל טוב!

תיודע, יש לי הצעה לשיפור.. למה שלא תעלה רומים בעצמך לשרת משלך? הדרך של "פורטל האימולטורים" המפוקפק לא עובדת כמו שצריך (יותר מידי לינקים שבורים והפניה לאתרים שצריך לעשות היפוכים אחורה באוויר כדי למצוא את הרום הרצוי בהם)

eyalgr

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה