הסקת הסקנה שאם ...
אני מתפרנס מתיקון אוסק אז כנראה שיש בעיות עם המכונה זו הנחה מעוותת, זה כמו להגיד, אני בחיים לא אקנה אוטו , עובדה שיש אנשים שמתנגשים בזה עם משאית ונהרגים, תן לי לנחש... אתה נוהג במכונית... אתה יודע שאתה יכול למות מזה?
אני מטפל גם במכונות אחרות, ולא, למרות איך שזה נשמע אני לא מתקן הרים על גבי הרים של מכונות אוסקר. האמת שאפילו די קצת, ורוב התקלות, כל כך אופינייות וקלות לטיפול ואף לא יקרות לתיקון. יש המון מכונות קפה שם בחוץ, וכמה אלפים מהן, הן האוסקר, יש הרבה מאוד מהן. באמת הרבה. יש מעט מאוד מעבדות שמטפלות בה ואגלה לך סוד שאני מטפל גם ברוקט, ECM, ויבאמה,ווגה,פיורנצטו,לה פבוריטה, לה ספציאל, סאקו וגאג'יה.....
אני אגיד לך שוב שמכונות קפה בגדול, כולן, מתקלקלות! לא יעזור לך, גם שלך תתקלקל מתישהו, למה? כי מכונת אספרסו זה מכשיר מורכב שיש בו מים חשמל חום ולחץ ויש בו הרבה הרבה חלקים, חיבורים בינהם וגם צמתי מפגש בין הגורמים הללו.
איך מטפלים אחרי 6 שנים באבנית באוסקר? פשוט, מפרקים החוצה דוד וצנרת, זורקים הכל לדלי עם חומר מסיר אבנית עדין לכמה שעות, שוטפים טוב ומרכיבים חזרה, באותה הזדמנות מחליפים גוף חימום לחדש, מחליפים אטמים ומחדשים סופיות צנרת אם צריך, מתקנים או מחליפים חלקי חשמל שנשחקו, המכונה חוזרת ללקוח כמעט כמו חדשה ועובדת פיקס ל6 שנים הבאות.