VIDEO CASSETTE

ayelet and roee

New member
VIDEO CASSETTE

HI everybody! i have witnessed a conversation regarding books for infants. i´m about to arrive in israel in a week, and i want to buy little roee lots of books and video cassete. can u recommened me what is the recommended videos for the age 3 months until 1 year? thanks so much

המלך הבלתי מעורער אצלנו הוא...

פים-פם-פה של טוביה צפיר. הקלטת היחידה שאיה רואה. אצל הסבתות היא רואה גם דיג-דיג-דוג.

אצלינו הלהיטים הם:

בייבי מוצארט/באך/שייקספיר (זה בטח יש אצלכם) דיג דיג דוג 3 (זה מה שהביאו לנו, אין לי מושג איך 1 ו-2) טיף וטף - האוסף והלהיט, בהא הידיעה, שמשתיק את תומר בכל מצב - אפרוחים. שירים חמודים עם הרבה ילדים וחיות, וזה מה שתומר אוהב. למרות שאני כבר לא מסוגלת לשמוע את השירים, והם נתקעים לי בראש אח"כ לכל היום.... מה לא הלך אצלינו בינתיים - פינוקי ומעשה בחמישה בלונים. תומר מעדיף שירים ולא דיבורים. תומר בן שנה, רק כדי שיהיה מושג על מה אני מדברת.

בנוסף למה שכבר המליצו

לנו יש גם את מילים ראשונות - שהילדה (3 חודשים) מאד מאד אוהבת טיף וטף 1 יש לנו גם קלטת טובה של ג´ימבורי אם אתם בקטע - קסם בג´ימבורי 1 וקיבלנו מתנה גם את נימנומים שזה לקצת יותר גדולים תהנו

ronnieyuval

New member
וגם...

אצבעות - מאוד מומלץ! לא אהבנו את פים פם פה אבל כנראה היא עוד קטנה דיג דיג דוג גם חמוד מוצרטים למיניהם תקני בבית - יותר זול.... הלהיט שלנו הוא בייבי דוליטל!

רותי הכ

New member
basicly al those with songs or

music. The populars at our home are סבתא בישלה דייסה and those previously mentioned enjoy

שרהודיה

New member
לדעתי פים פם פום מתאים לגדולים יותר

בהתחלה קניתי להודיה את "בייבי מוצרט" והוא היה טוב. גם דיג דג דוג מעולה (ליותר גדולים אבל קטנים יהנו ממנו..) מה שכן לברוח מ"חיבוקי" כי יש שם יותר מדי פרסומת סמויה

limori

New member
הי איילת

אני ממליצה על שירים לקטנים 1 וגם 2 וגם 3 ממליצה גם על דגדוגים של דתיה בן דור. דיג דיג דוג גם קלטת שהיתה אהובה על רואי שלי. ולעתיד ממליצה גם על טיקי טיקי טיק בם בום שיר בעברית שיר באנגלית. ספרים ממה שזכור לי הלו הלו אבא הסידרה של פינוקי. אני אישית ממליצה לך ספרים עד גיל שנה לקנות בארה"ב הרבה הרבה יותר זול! טיסה נעימה ותהנו בארץ לימור

שירי ל

New member
את כל הבייבי´ס בוודאי יש לכם שם-

ואין צורך בתרגום. אצלינו הלהיט ההיסטרי!! (אופיר בת 10 חודשים) הוא ג´ימבורי- המון צבעים ושירים יפים לילדים וגם אפשר לעשות ביחד פעילות. דיסקים- שירי משחק של נירה רבינוביץ´- כל השירים מקישקשתא. הדיסק של עוזי חיטמן- שירי לקטנטנים- גם המון נוסטלגיה יש את 100 שירים ראשונים- בספר, קלטת, ודיסק וגם את 100 סיפורים ראשונים- יש לו 2 חלקים אם אני לא טועה.

meira

New member
גם אנחנו עושים קניות בארץ

הקלטת הכי הכי שלנו היא "שירי משחק" של דתיה בן דור והבייביס, כבר מגיל 3 חודשים ומגיל 6 חודשים אור פשוט מתהפנט מהן. הג´ימבורי (הראשונה) גם מקסימה ונורא כיף לעשות "התעמלות" ביחד. ספרים קניתי את כל מה שאני אהבתי בילדות - איה פלוטו, שמוליקיפוד, בייגלה, מיץ פטל, תירס חם, מעשה בחמישה בלונים (מטורף על הספר הזה). תהנו

למעלה