video from the vma's

video from the vma's../images/Emo91.gif

קובץ זיפ עם הקטע של הזכיה של לינקין פארק בווי אם איי(אם הקטע שצ'סטר צרח וג'יימס מוריד את הכובע על הפנים ומת מצחוק=] ) כדי לכם להריד-תמותו מצחוק (פעם נוספת......)

../images/Emo141.gif../images/Emo4.gif../images/Emo141.gif

האיכות של הקטע לא משהו אבל עם תבקשו,אני אוכל לשים לכם בעוד יום-יומיים,את הקטע הזה וגם את הקטע שבו צס'י מציג את ביונסה,אבל באיכות הרבה יותר טובה

../images/Emo2.gifמטאליקהההההה יההה../images/Emo105.gif

תודההה!! חיפשתי מלא את הקטע הזה
והוא דווקא באיכות מעולה!!

ParanoidLq

New member
obsessed girl תספרי על LPU

obsessed girl את יכולה בבקשה לספר לנו על LPU תספרי מה מקסלים ומה יש באתר

אני כבר לא יודעת מה לספר...

סיפרתי כבר ,עם תסתכלי באודעת ההכרות שלי,ומתחתיה יש עוד הודעה שכתבתי ובה סיפרתי על המועדון,עם יהיו לך שאלות אחרי שתקראי את זה-אני כאן כל יום.

שמתם לב ש...../images/Emo15.gif

בקליפ של נאמב,לילדה חרות על היד NUMB.....? אני רק עכשיו.... טוב נו תסתכלו-נורא מוזר,ונראה כואב...

מה????

תוריד אותו~!!!! מה הבעיה? http://linkin.up.co.il/ באתר הזה,בחלון של החדשות,אתה מזיז את העמוד קצת יותר למטה ושם יש לינק שאפשר ממנו להוריד את הקליפ-באיכות מעולה

olly v

New member
כן שמתי לב...

וזה בכלל לא כואב לחרוט על היד...אני חרטתי אתמול מרוב שיעמום (פיסיקה!!) כוכב מחומש כזה על היד זה יצא ממש מגניב... ואיך יכול להיות שעדיין לא ראית את הקליפ???!!! תוריד!

רעיון טוב לא???../images/Emo11.gif

מעכשיו-אפשר לשחק איקס עיגול-על היד כשאין דף,ורק סרגל ברזל\סכין יפנית בסביבה.... בעעעעה-בטח שזה כואב-עם לך זה לא כועב אז את באמת "נאמבית"....
אל תקחי ללב...

../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

ראיתי שחרות לה על היד כבר בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ! וזה נראה מאוד כואב!! ו- Deore תוריד מהר את הקליפ אתה חייב לראות אותו כבר!!!!!!!

olly v

New member
זה בכלל לא כואב!

כשעושים את זה על גב היד , בקושי מרגישים.... וכן , עדיין יש לי סימן רק שהוא כבר נחלש...

../images/Emo12.gif שלי עדין רואים ../images/Emo105.gif

אולי אני יצלם עוד מעט בעעע אני לא מצליחה לראות קבצים
תפוז והבעיות שלהם

למעלה