VISA לסין. ישראל מדינת עולם שלישי

אMור

New member
VISA לסין. ישראל מדינת עולם שלישי

לא. זוהי לא כותרת פרובוקטיבית - אלא המציאות. שלטונות ההגירה בסין החליטו למקם את ישראל בקבוצת הארצות הלא כ"כ פופולארית הזו - מדינות העולם השלישי - וכן - מעתה ועד להודעה חדשה, לא יונפקו אשרות שהיה לתקופות של חצי שנה ושנה לישראלים, אלא רק אשרה ל- 2 כניסות בלבד, כאשר כל כניסה מוגבלת ל- 30 יום. המניע לכך הוא ברור. יותר ויותר אנשים נכנסים לתחומי סין על ויזת תייר ונשארים בה על מנת לעבוד. בולטים במיוחד בנוכחותם הם ההודים, הפקיסטנים ואפריקאים, אשר נשארים לעבוד בסין - אך ממש לא ברור הכללתם של הישראלים בתוך קבוצה זו, שהרי - מעולם לא נתקלתי בישראלים בגבול שנז'ן-הונג קונג וכמות השוהים כאן אינה גדולה עד כדי שינוי התקנות. תהיות לחוד ומציאות לחוד. למי שחושב להגיע לשהיה ארוכה בתחומי סין, רצוי שיידע בטרם כי אם לא יידאג מראש לאשרת עבודה או עסקים - תכניותיו צפויות לשינוי... ולמי שחושב להישאר overstay בצ'יינה - כדאי שיירד מזה, איך אמר דובידק'ה מ"מציצים"? "מיד ובדיעבד".

מה???

איזו אכזבה! פשוט מעליב
אגב, עדיין אפשר להוציא ויזת תייר ל-60 ו-90 יום?

רגע...

אבל גם ככה אין ויזת תייר לשנה או חצי שנה -המקסימום הוא 90 יום,לא???

KX250

New member
אפסי עולם

וכול זה אחרי שהסתבכנו עם הפנטגון בגללם. להחזיר את סין לוויאטנם לאלתר!!!!!

Omiz

New member
מה? באורגינל?

רגע, רגע....יענו עכשיו אני לא יכול לקבל ויזה של חצי שנה מהונג קונג???????? ומה אני צריך לעשות בשביל ויזת עבודה ? כי אני באמת עובד... דווח לנו מהשטח !

gao xing

New member
אמיתי לחלוטין!

יש זוג חברים שהגיע לכאן לפני חודש ימים וכבר פעמיים יצאו להונג קונג בכדי לקבל ויזה לחצי שנה אך קיבלו 2 כניסות (60 יום) בלבד!! התקשרתי לכל סוכני הנסיעות שאני מכירה וכן לקונסוליה בהונג קונג וכולם אמרו בדיוק אותו הדבר- ישראלים לא יכולים לקבל ויזה לחצי שנה או שנה!! אני כרגע בבירורים בנוגע לאשרת עבודה אך הבנתי שזה הליך לא פשוט ועלול להיות מעצבן מייגע. כשאקבל כללים מנחים לגבי הגשת בקשה לויזת עבודה אעדכן בפורום. ולגביך באופן אישי יש פתרונות "נתנייתים"-

Omiz

New member
טוב, אז אני צריך להגיד

תודה שקיבלתי 3 חודשים עכשיו.... לגבי הפתרונות הנתנייתים, נדבר.... בתכלס, אין פה דברים ש"אי אפשר" לעשות, הכל שאלה של קשרים וכסף

KajaGugu

New member
הגדרות ריג'ונליות

מדי פעם קורה שמדינה באסיה מכלילה את ישראל בקבוצת המדינות מהמיזרח התיכון (יאני ערבים). כך היה לאחר ה 11.9 כשהסינים מנעו מכל ארצות המיזרח התיכון אשרות וכללו את ישראל. אני מציע לכם לפנות לכמה שיותר אמצעי תיקשורת בעיקר הכלכליים. הם כבר ידאגו לעשות מהצעד הזה מטעמים.

towoor1

New member
אפשר פשוט לבקש ממשרד החוץ

לכלול את סין ברשימת מדינות העולם ה-3 בקרב דורשי הויזה לישראל. לאור העבודה שיש מספיק סינים שמוצאים את פרנסתם בישראל...יש לזה סיכוי. :)

אוףףףףףףף והבסטיונרים עוד לא הגיעו.

עצוב מאוד. בכל מקרה, למי שהציע שישראל תתייחס למבקשי ויזה סינים כתושבי מדינת עולם שלישי, אז נראה לי שזה כבר ככה... למזלי חידשתי את הויזה לפני חודשיים, ולא עשו לי בעיות. לדעתי אם יש ויזת שהיה בהונג קונג, אז הם לא עושים בעיות.

KajaGugu

New member
אולי הסינים קוראים את הפורום?

יתכן שהמיספר הרב של הודעות של אנשים שרוצים "להתארגן" או "להסתדר על איזה קומבינה" בסין הדליק אצלם נורת אזהרה? הם לא רוצים לגמור כמו האמריקאים, יפנים, אוסטרלים ומקדימים תרופה למכה.

למעלה