VISA לעבודה

כאן למעלה יש סרגל כחול?

כתוב בו מאמרים? כל הלינקים לניירת לצורך הגירה לקנדה ישנם במאמר על ההגירה כולל למדריך מפורט למילוי הטפסים
 

כבשה200

New member
אפשר לנצל"ש לשאלה?

הבנתי שיש מסלולים להגירה כאשר יש צורך למצוא קודם לכן עבודה ומעסיק אבל יש גם מסלולים שלא מצריכים את זה קודם? אפשר הסבר קטן? תודה רבה
 
כניראה שלא קראת את המאמר,,,

ואת הקישורים שלו. כל מי שרוצה ללמוד בקנדה לימודים על תיכוניים אקדמיים או מקצועיים לא צריך מעסיק.גם מי שיש לו ניסיון בעבודה מקצועית מהרשימה של NOC ההגירה, ודיפלומה על תיכונית יכול להגר אם יש לו ציון מספיק טוב באנגלית, ע"י הגירה במסלול הפדרלי הרגיל שנמשך שנתיים פלוס מינוס. וכן מי שיש לו לפחות 300 אלף דולר וניסיון כמנהל עסק או כבעל עסק יכול לבוא בלי לחפש קודם מעסיק אלא במסלול אחר שנמשך גם כשנתיים. מי שיש לו הצעת עבודה לא מחכה בכלל, מי שהתקבל ללימודים יכול להגיע כשבועיים לפני מועד הקורס שאליו נרשם.
 

כבשה200

New member
לא דיברתי על לימודים בקנדה אלא על

הגירה לשם עבודה. אם אנחנו עוברים את המינימום נקודות שצריך, ומקבלים ציון טוב במבחן באנגלית אנחנו יכולים להגר כ"עובד מנוסה" נכון? לא צריכים מעסיק ברור שעדיף למצוא עבודה קודם, הבנתי שככה הרבה יותר מהיר.
 
הגירה לשם עבודה בלי מעסיק

דרך השגת תושבות קבע, היא המסלול המקובל אצל רוב המהגרים, מי שיש לו 67 נקודות, מגיש טופס של 3 עמודים ומחכה בתור להגיש תיק מלא אחרי כשנה וחצי שנתיים כשמגיע תורו. דרך מהירה יותר בלי מעסיק היא להגר במסלול הקהילתי של מניטובה. אם שני בני הזוג יהודים, יש להם אנגלית סבירה ולאחד מהם השכלה ומקצוע, הם יכולים לשלוח מכתב בקשה לקהילה במניטובה, ולהגר בתהליך שנמשך כשנה וכולל ביקור היכרות שם לקבלת המלצת הקהילה.
 

3Style

New member
רגע, אבל רשום באתר של קנדה ש

מי שיש לו 67 נקודות ומעלה לא יכול או לא צריך (לא הבנתי בדיוק) את המסלול הפשוט. ראה בקישור שצירפתי:
 
לא הבנת את הניסוח..אם אין 67 נקודות

אין בכלל תהליך הגירה פדרלי לקנדה.....לא תהליך מועדף ולא תהליך מפושט........מי שאין לו 67 יוכל להגר רק דרך מסלול סטודנט ועבודה (שיוסיף את הניקוד החסר) , או מסלול עיסקי, או מסלול של פרובינציה. מי שיש לו 67 נקודות ויש לו הצעת עבודה פטור מהתהליך המפושט הוא זכאי לעיבוד מועדף ומהיר ומגיש תיק מלא ומפורט. מי שיש לו 67 נקודות ואין לו הצעת עבודה חייב להגיש בתהליך המפושט שהוא דו-שלבי ונמשך כשנתיים.
 

כבשה200

New member
עוד שאלה קטנה אם אפשר

אם אנחנו לא מתאימים לרשימת מקצועות שפרובינציה מסויימת דורשת, לדוגמא bc אז אי אפשר להגיש דרכה את הבקשה? אלא רק דרך המסלול הפדרלי? (כי שם יש בערך את כל המקצועות בעולם) תודה!
 
זה מורכב....

רשימת המקצועות פחות חשובה להגירה, היא חשובה להשגה מהירה מאד של רישיונות עבודה, על מעסיק שיש לו מחסור בעובדים במקצועות של הרשימה, אינו צריך לחכות 4 שבועות לקבלת LMO לגבי רשיון עבודה, יש ב BC ובאלברטה משרדים שמנפיקים אישורים לרשיונות עבודה למקצועות האלה בהליך מזורז מאד. לגבי חוות דעת להגירה אין תהליך מואץ למי שלא רוצה להגיע קודם על רישיון עבודה., ואם אתם רוצים להגר הגירה פרובינציאלית, אם אתם מוצאים מעסיק במקצוע שאינו ברשימה, הוא יכול להגיש בקשה, ולקבל חוות דעת בהליך הפרובינציאלי הרגיל, ואו שייקבל המלצה חיובית או שלא, בהחלט יהיו הרבה מאד מקצועות שאינם ברשימה שיקבלו חוות דעת חיובית. המפתח הוא מציאת מעסיק שיסכים להגיש בקשה לחוות דעת ויציע לך תעסוקה במידה ובקשתך להגירה תאושר. בכל מקרה התהליך הפרובינציאלי מותנה בקיומו של מעסיק......למעט מניטובה. היתרון היחיד במצב הזה לתהליך הפרובינציאלי הוא שאין צורך במחסום 67 הנקודות שקיים בפדרלי כך שהצעת מעסיק, 12 או 13 שנות לימוד, ושנה ניסיון בעבודה, מספיקים להגירה ללא צורך בידע באנגלית. (נגרים, גגנים, עובדי קירות גבס, צבעים ועוד יכולים להגר ככה ל BC בלי לדעת מילה אנגלית. יש כאן בפורום אנשים שהיגרו כך רק לאחרונה)
 
למעלה