visa-question 4 adi&everybody

dasdasita

New member
visa-question 4 adi&everybody

shalom... im in portland ,oregon and i came a few days ago from the "immegrision office" over here,my visa for 6 mounths going 2 expire soon,..but my visa expiration going 2 expire in 2012(i hope i didnt confuse any one :))...any way thay asking for 300$for renew ,and i just cant understood what for??!!!every 6 mouths i will have 2 pay 300$?please tell me if i got here any diffrents alternative..thanx,peace-hadas

לא ממש הבנתי

את נמצאת כאן על ויזת תייר והסתיימו ששת החודשים של אשרת השהייה שלך? במידה וזה אכן כך, תוקף הויזה לא קשור לאשרת השהייה. אשרת שהייה לתייר ניתנת לרוב לששה חודשים בכל כניסה. את יכולה להגיש בקשה להאריך אותה, אני לא חושבת ש-300 דולר זה מחיר האגרה, אבל הסיכויים שיאריכו לך אותה הם קלושים. באופן עקרוני אסור לך להישאר בארה"ב מעבר לתוקף אשרת השהייה. הטיפול בבקשת הארכת אשרת שהייה לתייר לרוב לוקח כ-90 יום שבמהלכם את עדיין חוקית לאחר שהגשת את הבקשה. ברגע שתקבלי את התשובה (99.9% שהיא תהיה שלילית), תצטרכי לצאת מארה"ב מיד. הויזה בדרכון שתקפה לעשר שנים אינה מהווה אשרת שהייה. אם את מתכוונת להישאר בארה"ב לתקופה ארוכה יותר, תצטרכי לחפש ויזה אחרת שתאפשר לך שהייה חוקית.

dasdasita

New member
hi again-adi

thanx 4 the answer!!!! ya,u gat its right,than what is my alternative...that mean i sould go back home(israel)??and ya it's 300$$ 2 renew my visa,iv just came from canada,and thay didnt told nothing in the border.thanx,hadas

leshed

New member
לא מדויק...

אם אין סיבה מיוחדת שלא יאשרו לך את המשך השהייה בארה"ב, יש סיכוי טוב שתקבלי את האישור המיוחל. לי באופן אישי לא היה בעיה בכלל, ובסך הכל הגשתי את המסמכים הסטנדרטיים. לגבי גובה האגרה, אני לא ממש זוכר. בהצלחה!

למעלה