Visa VS Mastercard

עמית22

New member
Visa VS Mastercard

אני מתכנן לטוס עוד חודש למזרח (ברי בלי עצבים), כאשר אני מתכנן להתחיל בצפון הודו ולהמשיך ל-
לא ברור עדיין. אקיצר, אני מחזיק כרטיסי אשראי של שתי החברות הנ"ל ונראה לי מיותר לקחת את שניהם. איזה כרטיס יותר מקובל, איזה פחות? מישהו נתקל בבעייה עם כרטיס ספציפי במקום מסוים? דרך אגב, הפלסטיק משמש לגיבוי בלבד, אחרי טראוולרס ומזומן, וכולי תקווה שאני בכלל לא אשתמש בו.

עצבים? אני? אני עצבני?

חחחחחחחחחחחחחח אוקי ועכשיו רצינות אתה מדבר על שתי החברות הנ"ל אני אמור להבין ישראכרט וויזה נכון? בעיקרון כמו שאני יודע אין אחד שהוא טוב יותר מהשני אבל אני אומר אבל כי יכול להיות שאני טועה ויזה מוכרת יותר בעולם לא יודע למה אבל ככה זה נראהלי. בעיקרון בכל המקומות מקבלים ויזה וישראכרט מה שכן פחות מוכר הוא האמריקן אקפסרס נפגשתי עם מספר אנשים שאמרו לי שבמקומות מסוימים מכבדים ויזה\ישראכרט אבל לא אמריקן. בעיקרון פלסטיק תמיד טוב על כל צרה שלא תבוא אם למשל אתה רוצה לקנות משהו ולא לשלם עליו עכשיו אלא לחכות עד חודש הבא הכרטיס הוא פיתרון נפלא,רק עליך לבדוק מהו השער וכמה מחייב אותך הבנק פה בארץ.

עמית22

New member
חיוב באשראי בחו"ל - סתם לידע כללי

החיוב מתבצע בארץ בסמוך ככל הניתן למועד ה"גיהוץ" ולא בתאריך החיוב הקבוע, למעט כרטיסי פלטינה.

mlevyil

New member
מנסיון מסטארכארד

אני השתמשתי במאסטרכארד במשך 10 חודשים ולא היו לי בעיות . הבעיה היחידה היא למצוא כספומט

aviron

New member
הודו-הודו ../images/Emo149.gifתאילנד-תאילנד

בתאילנד אין כל בעייה למשיכת מזומנים בבנקו-חור (כספומט, ATM). יש בכל מקום, בכל חור בכל אתר. ואפילו הרבה. כל סוגי כרטיסי-האשראי מקובלים. המשיכה הינה בכסף תאי (באת') - חיוב בארץ:
דולר
ש"ח.

aviron

New member
והכי-הכי-הכי חשוב:

הכספומט התאי באשר הוא אינו "בולע" את הכרטיס במידה של חוסר מזומנים בחשבונך. פשוט אינו נותן ומחזיר לך את הכרטיס. וזה בדוק.

בן100

New member
2 פלסטיקים

היי אני ממליץ בחום לקחת את שניהם ולשמור כל אחד בנפרד (אחד בכל חגורת בטן אם יש 2, או אחד בארנק ואחד בחגורה) אני מכיר מישהו שנתקע במזרח בלי פלסטיק ונאלץ לשלם $150 עבור הנפקת חירום של כרטיס. חבל על הכסף, קח את שניהם, תמיד תוכל לבטל במקרה שתתחרט

למעלה