Visor Treo 180/180g

Visor Treo 180/180g

למי שמחפש טלפון סלולארי + מחשב כף יד Palm OS ברשת GSM זו הבחירה היחידה (עד שיביאו את ה-I300 של סמסונג ב-CDMA) לכתבה אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המכשיר, תגובות ממי שרכש וכו´

eranavni

New member
היא עליו כתבה

בערוץ TECH TV ( ערוץ האנטרנט וההיטק של יס ) ואמרו עליו דברים טובים

geostant

New member
והנה אנו נפגשים שוב אדם...

בו אני יגלה לך סוד קטן על מכשיר שאני מייצג בארץ, ועד עכשיו נמנעתי מלפרסם אותו ברבים... ONECLICK הוא שמו.

geostant

New member
מממש לא ממש ../images/Emo8.gif

הוא קצת יותר ארוך מפאלם, ברוחב הוא אותו הדבר. עם מדפסת טרמית, קורא ברקודים, קורא כרטיסים מגניטיים (כרטיסי אשראי, כרטיסי חיוב מקומיים, חברי מועדון וכו´...) מסך מגע LCD (גווני אפור) מודול CDMA מובנה, יציאת שקע אוזניה (לצורך קיום שיחות) מממ.... זכרון של כמה מגה טובים במכשיר. אפשרות להתקין עליו אפליקציות חיצוניות (נגיד אם אתה שליח פיצה אז אתה תתקין תוכנה לניהול משלוחי פיצה... או משהו כזה
) מממ... זהו נראה לי... שחכתי משהו ?

geostant

New member
אה כן...

שחכתי את מודול ה-GPS (אופציה) מובנה במכשיר, מאוד יעיל לדעת מתי העובד שלך מתפרפר בעבודה ולא נוסע ישירות לנקודת החלוקה.

eranavni

New member
ואי נשמע תותח

יש לך תמונה שלו? או קישור לאתר שעם תמונה שלו?

geostant

New member
זה מכשיר עבודה... לא בילוי

אל תצפה ממכשירים בעלה הרבה תכונות להיות דוגמני צמרת חוכמה באה במחיר של יופי... למה אתה חושב שכל האנשים החכמים מכוערים ? וכל היפים טיפשים ? ככה זה

eranavni

New member
תגיד קיימים גם בשוק (לא חייב בארץ)

מכשירי עבודה שהם גם יפים וגם קלים?

geostant

New member
מממ...

יש לך הרבה ציפיות אה ? חכה לשנת 2020. סוס עבודה חתיך.

geostant

New member
מה שלפני דקה בקשת...

תגיד אתה 24 שעות בפורום שאתה כל דקה עונה על שאלה ? חחחחחחחחחח יוכסומניה

eranavni

New member
לא

אני כל כמה שעות ( בערך 6 ) אני מתחבר ל חצי שעה שעה ובודק מה רושמים שם וב 15:45 בדיוק אני זז אז ביי וחוץ מזה אתה כל 2 שניות עושה ריפרש? כי איך ידעת לענות לי בדיוק דקה אחרי

geostant

New member
המחשב עושה לבד REFRESH

בדיוק נכנסתי למשרד וגם אני מקבל הודעה באי-מייל על כל תגובה להודעה שלי...

צלצלן

New member
נחמד. אבל...

אם אתה רוצה טלפון, אל תקנה אותו. זה מיועד למי שמחפש פאלם עם יכולות דיבור \ גלישה \ דאטה. כל מה שקשור לטלופן שם די מפגר.

למעלה