VISTA ו- Pocket PC

FlameBoy

New member
VISTA ו- Pocket PC

התקנתי ויסטה, ואפילו הצלחתי למצוא דרייברים לרוב הדברים. הבעיה העיקרית שבגללה חזרתי בינתיים ל-XP היא התמיכה בסינכרון לפוקט פיסי. ברשותי ipaq עם מערכת הפעלה 2003. הויסטה מזהה את המכשיר, אולם אין אפשרות לבצע סינכון מול ה- Microsoft Outlook. למיטב הבנתי, ה- Windows Mobile Device Center אמור לספק תחליף לתוכנת ה- ActiveSync המוכרת, ולבצע את כל הסינכרון המתבקש. ל-ActiveSync אין גירסה תואמת לויסטה, וכתוב במפורש שה-WMDC משמש תחליף. אולם לצערי בגרסת ה-RC1 שהתקנתי אין שום אפשרות לבצע סינכרון. האם מישהו מצא פיתרון לבעיה? או יכול לשתף בעוד מידע? מודה מראש :)

Ambious

New member
ממש בשעות האחרנות שוחרר ה- WMDC

החדש: הורדה: X86 \ X64

FlameBoy

New member
תודה, תודה, תודה :)

עשית אותי איש מאד מאושר :) תודה, כבר אמרתי? :) אגב, באותה הזדמנות אשאל - תוכנת צריבה מומלצת עד שה-NERO תתאים ? ואנטי וירוס מומלץ?

Ambious

New member
יש גרסה של נרו שמתאימה:

http://hp38guser.freepgs.com/index.php/?page_id=14 http://hp38guser.djsleepy.co.uk/nerolite/ זאת גרסת "לייט" של נרו שעובדת נהדר בויסטה - אבל עדיין תצטרך רשיון חוקי של נרו בשבל להשתמש בה (מה שהופך אותה לחוקית, ועל כן מותר לפרסם אותה כאן) וד"א, גם אני חיכיתי כמו משוגע ל- WMDC, ישבתי על התחת של כל הפורומים של מיקרוסופט וכל הבלוגים הרשמיים וכתבתי לך הודעה שאין עדיין גרסה מתאימה וכתבתי לך דרך לעשות פתרון זמני, ושניה אחרי ששלחתי אותה עשיתי ריפרש שוב מתוך תסכול ומצאתי את הגרסה הזאת, אז מחקתי את ההודעה הישנה שלי וכתבתי את זאת במקום
זה ממש ממש ממש ממש ממש טרי. -אלעד

FlameBoy

New member
ואנטיוירוס מומלץ עד Kaspersky יעבוד

אז זהו, שאני תפעלתי ישירות חבר שעובד במייקרוסופט בסיאטל. הוא טען בתוקף שלרוב העובדים שם יש PDA והם מסנכרנים אותו בלי בעיה. לאחר שבדק מול התמיכה הפנימית לעובדים מסתבר שזה עדכון פנימי לעובדים בלבד, ועדיין לא יצא החוצה. ניסיתי את מזלי פה בפורום כדי לדעת אם יש פתרון יצירתי יותר מלחכות למיקרוסופט. והנה, יצא הpatch :) תודה בכל מקרה על כל העזרה :)

Ambious

New member
אז זהו, בהודעה שכתבתי ומחקתי היתה

דרך לקבל את העדכון הפנימי לעבדים. לגבי אנטי-וירוסים, אני ממליץ על Avast.

FlameBoy

New member
תודה, ועוד שאלה אחרונה :)

התקנתי את הWMDC. כשחיברתי את הפוקט אכן נפתח החלון של התוכנה, וכתוב היה שהמכשיר מחובר. ניסיתי לבצע SET UP למכשיר, קבעתי מה אני רוצה שיסנכרן ומה לא, ולחצתי NEXT. הגעתי לחלון לבן ובוא כתוב "Ready to set up the windows mobile partnership" וזהו, שם נתקעה התוכנה. ניסיתי לחזור על השלבים כמה פעמים ואף להתקין מחדש, לא עוזר. מה אני מפספס? תודה מראש :)

Ambious

New member
אצלי היתה בעיה אחרת, אבל נסה את זה:

נתק את המכשיר. תפעיל את WMDC ותלחץ על Mobile Settings, ותראה אם יש לך שם End Partnership. אם יש, תעשה את זה ותחבר את המכשיר מחדש. אם לא, אז לא יודע

למעלה