Voodo Banshee & DirectX 7

• פותח הנושא fudge
  • פורסם בתאריך

fudge

New member
Voodo Banshee & DirectX 7

בעיה: הdirectX 7 שלי לא רוצה לאבחן (certify) את הכרטיס מסך שלי - voodo Banshee, וזה גורם לי לבעיות בגרפיקה. מישהו יודע איזה דרייבר אפשר להתקין כדי לתקן את הבעיה?..... (וכן, כבר ניסיתי לבדוק באתר החברה וגם בתמיכה הטכנית)

fudge

New member
WIN98

אני חושב שכבר הזכרתי (או שזה היה בפורום אחר) אבל ניסיתי את הדרייברים באתר של החברה, ובתמיכה הטכנית.

fudge

New member
WIN98

אני חושב שכבר הזכרתי (או שזה היה בפורום אחר) אבל ניסיתי את הדרייברים באתר של החברה, ובתמיכה הטכנית.

duke4you

New member
תשובה

אז אם ניסיתָ את הדרייברים החדשים, יתכן שהכרטיס לא תומך בdirect7. חבל שלא צירפתָ את ההודעה שאתה מקבל. יש שתי ברירות: 1. לחזור לdirect6 במידה ואתה לא משחק משחקים חדשים. 2. לקנות כ.מסך חדש, היום הם עולים גרושים.

fudge

New member
לא אפשרי כל כך בקשר ל6...

בעיקרון, בהתחלה השתמשתי בdirectx 7, בלי בעיות.... ולחזור ל6 לא אפשרי מכיוון שהתקנתי את ה8 ואז הייתי צריך להסיר את זה בדרך שלהתקין מחדש אפשרי רק לגבי 7. תודה בכל מקרה.

fudge

New member
אז אסביר לך שוב....

אם תסתכל בקובץ dxdiag.exe בספריה של הdirectx שלך, תראה כמה מחיצה שנקרת display. בתוכן המחיצה תראה פרטי אודות כרטיס המסך שלך והדרייבר הנוכחי, והאם הדרייבר הנוכחי נבחן במעבדות האיכות של מייקרוסופט. אצלי, לפי הגירסה הדרייבר לא נבחן (שמה שמוזר לי שלפני שהתקנתי הארד דיסק חדש הכל פעל בצורה תקינה...), ולכן, בכמה משחקים יש לי בעיות עם הגרפיקה של המשחק..... מה שאני מחפש זה דרייבר ש``נבחן`` במעבדות השירות של מייקרוסופט... בקשר לdirectx 8, אני מניח ששמעת על הבעיה העיקרית בתוכנה - לא ניתן להסיר אותה. לכן הסרתי אותה דרך תוכנת פריצה שמאפשר התקנה מחדש רק של directx 7. (ובמשפט האחרון אני ממליץ בחום רב לא להתקין directx 8)

eYaL

New member
מוזר..

אני אישית משתמש כרגע ב Voodoo Banchee של קריאטיב,ויחד עם directX 8 על וינדוס מילניום,והכל עובד סבבה... מה בדיוק הבעיה עם התקנת ה Direct X 8 ? eYaL

למעלה