Vouge פורטפוליו(פול pics ) של בראד!

ה אורחת

New member
Vouge פורטפוליו(פול pics ) של בראד!

למי שלא שמע על מגזין Vouge L'uomo המיוחד שיצא באיטליה במאי חבל לו על הזמן, אבל אני רציתי לחלוק אתכם אושר קטן משלי, חברה שלי קנתה לי איכשהוא את המגזין שאין לי שמץ איך היא מצאה בארץ שכולל יותר מארבעיםםםםםםםםםםםם תמווווווונווווווווות שרובן על דף שלם או שניים של Mr. Perfect לא אחר מאשר בראד פיט! כמויות אדירות של תמונות יפהיפיות של היצור היפהיפה מכולם מאת Steven Klein (הצלם המהולל)
נ.ב הייתי מוסיפה תמונות אבל נראה לי שזה בלעדי לעיתון אפשר רק לסרוק אות... :)

karin byrne

New member
איזה כיף לך!!!

40 תמונות?????גאדדדדדדדדד.....*מקנאה*....ואסור לשים תמונות סרוקות למיטב ידיעתי...באסההההההההההה....

karin byrne

New member
אמממ....

אסור להעלות תמונות סרוקות כי זה הפרת זכויות יוצרים או משהו כזה(מקווה שלא טעיתי)...וזה החוקים של תפוז...

ה אורחת

New member
../images/Emo6.gifבקשר לתמונות של בראד!.......

לא נראה לי שאסור, זה המגזין שלי ואני אחליט מה ואם אני רוצה לסרוק תמונות אני אסרוק! בכל מקרה רק לידיעתכם: זה יותר מארבעים תמונות אולי יותר מחמישים, רובן על עמוד שלם או שניים ויש שם תמונות בלעדיות מטרויה וגם יש שם המון תמונות בסגנון אפריקני של בראד (חלקן מאוד מפחידות אבל גם מאוד מעניינות) מעריץ אמיתי יאהב אותו גם עם מריחות אדירות של צבע על הפנים, ויש שם גם תמונות פשוט מהממות לפרטים תכתבו לי לאיי סי קיו: 284093174

ה אורחת

New member
כן כן בדיוק!!!!!! אבל לא רק........

יש שם כמה תמונות בסגנון הזה בעצם מלא תמונות בסגנון הזה רובן על שני עמודים, ויש כמה מדהייייייייייייייימות הצלם אמר שבראד קיבל כאן השראה מסגנון אפריקני וכל מיני דברים פשוט חמוד! אבל יש עוד טונה תמונות שהוא מרוח במן צבע כזה לבן מתקלף מפחיד או במן ג'לי כזה על כל הפרצוף, הן מאוד מאוד מאוד מיוחדות! הוא גם מפחיד לגמריי בחלק מהן אבל זה כל הכיף לא?....
בכל אופן אני אולי אסרוק בקרוב בנתיים תהנו מהתמונה של מארין פיט :)

karin byrne

New member
חחחח...הצחקת אותי...../images/Emo6.gif

מה הקשר אם זה המגזין שלך???את כתבת אותו?לא...!זה הפרת זכויות יוצרים בגלל שאלו תמונות שבלעדיות וששייכות למגזין ולכן אסור להעלות אותן לפה ללא אישור מהבעלים של המגזין עצמו...

חחח זה מגזין שיצא באיטליה

לא בישראל.. היא ממש יכולה להשיג אישור...זה לא מגזין שיוצא פה בארץ..אז תאמינו לי זה לא הפרת זכויות..חוצמזה כמעט בכל פורום שאני רואה יש תמונות סרוקות..

karin byrne

New member
אני יודעת...

אבל זה חוקי תפוז...כנראה שבפורומים שאת רואה בהם תמונות סרוקות המנהלים לא מקפידים על זה....לי ממש אין בעיה עם תמונות סרוקות רק אמרתי לכן שלפי חוקי תפוז אסור להעלות תמונות סרוקות...

ה אורחת

New member
כן Vouge האיטלקי ייתבעו אותי....

רק חבל שלא רק לי יש את המגזין אולי גם לעוד איזה כמה מיליוני אנשים ברחבי העולם... הממממ. אני מאמינה ש"היוצרים" לקחו בחשבון שדבר כזה יכול לקרות, ש"ייגנבו" להם את הזכויות אני מתכוונת.... -_-........ בכל מקרה יכול להיות שאני אקח את הסיכון ואולי אני אסרוק כמה בקרוב, אה ולמעוניינים יכול להיות שיש את הגליות בסטימצקי ארנה, רוצו מהר לפני שייגמר

karin byrne

New member
אההה תעשי מה שבא לך...

אני בסך הכל אמרתי שזה לא חוקי...לא שמישהו היום שם על החוקים...חחחח...

jt fan

New member
אם תסרקי ימחקו לך...

את חושבת שתפוז כל כך טיפשים
אז לידיעתך.. לכל מנהל יש אפשרות למחוק הודעות.

ה אורחת

New member
או או או ועוד משו!.......

מי שרוצה לדעת איך הגליון נראה על מנת לנסות להשיג אותו אז תכנסו ללינק הגלריות שמיצי עשתה באתר לקטגוריה magazines ושם המגזין הראשון מצד ימין זה שרואים את בראד בענק יושב על כסא עם גופיה שחורה והחצאית מטרויה אז הנה לו, זה הגליון המדובר ואני חוזרת ואומרת, יכול מאוד להיות שתוכלו להשיג אותו בסטימצקי שבקניון ארנה אז אם אני הייתי במקומכם הייתי רצה לחנות כל עוד נפשי בי
מתחמם כאן או שזו רק אני..........

ה אורחת

New member
../images/Emo4.gifלי אין בעיה עם זה.......

נאי כבר מסודרת לי כבר יש את הגיליון, אני חשבתי לעצמי"אולי אני צריכה לגרום אושר לעוד אנשים כמו שנגרם לי" אבל תראו אם אתם ממש לא רוצים שיעשו בשבילכם דברים נחמדים לא צריך, אני לא מכריחה אף אחד, הפסד שלכם...

למעלה