Vouge L'uomo תמונות כנסו!!!!!!.....

ה אורחת

New member
Vouge L'uomo תמונות כנסו!!!!!!.....

למי שזוכר סיפרתי שיש לי את Vouge L'uomo האיטלקי ממאי עם בראד על השער ורציתי לסרוק לכם תמונות, ואמרתם שאסור, אז מצאתי אתר שיש שם אני חושבת את כל התמונות כבר סרוקות ראי הוזהרתם זה עלול להיות מפחיד, מיועד לאוהבי בראד האמיתיים הוראות הכניסה: אחרי שאתם נכנסים לאתר כנסו ללינק בצד שמאל של Images שם כנסו ל Magazines שם כנסו למטה למטה וכנסו ל L'uomo Vouge 2004 ואז תראו את כל התמונות שמישהי ס ר ק ה מקווה שתהנו (שימו לב שיש שני עמודים) יש שם את רוב התמונות לא בטוחה שאת כולן אבל זה מספיק תאמינו לי!!!!!!!!!!..

karin byrne

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תמונות ממש יפות....אהבתי...זה מדהים...תודה!!!!

ה אורחת

New member
שמחה שאהבתם ../images/Emo6.gif

תמונות ממש מיוחדות נכון?!.... יש שם כמה באמת יפהפיות!!!!!!!!!!.... וגם כל התמונות מטרויה אהההההההההההההההההההה גדדדדדדדדד בגדול זה פשוט סיוט לבהות בזה ולאמלל את עצמי, אבל אני אנסה להשיג את שאר התמונות אם תרצו

ה אורחת

New member
וזאת?...../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

אווו..... זה כואב רק להסתכל.....

לעזאזאל../images/Emo87.gif

עכשיו מה שמו לא יורד לי מהתמונות האלה
.....

מיצי007

New member
אהההם....

הוא נראה די מפחיד בתמונות שבעמוד הראשון ולא כל כך דומה לעצמו אבל עדיין חצאית
מוהאק
ובעמוד השני יש גם כמה תמונות מפחידות הקטע הוא שכל התמונות במגזין הזה בקטע אמנותי ביותר אז מבחינת צילום זה ממש יפה. ועדיין חלוק וויניל שחור

ה אורחת

New member
הקטע האמנותי של בראד....

באמת בא כאן לידי בטוי, המעניין הוא שלפי העיתונים הוא בכלל לא מתעניין בדוגמנות, הוא מתעניין בעיצוב וגרפיקה ובשביל זה הוא ו Steven Klein הצלם של התמונות שעובד עם בראד מסתבר כבר מלאאאא שנים, הלכו על סגנון מאוד מיוחד אני באמת אהבתי אותן הן מאוד מיוחדות, והמוהאק באמת מגניב, אבל בכל זאת למי שרוצה תמונות של בראד יפה נטו היה את התמונות בסוף שהוא קצת יותר צעיר

למעלה