אוקי אחד אחד
תכנות ועוד תכנות: יש לי הרגשה (תקרא לזה אפילו אינטואיציה נשית) שמדובר במקרה של בת אדם שלא ממש מתפרנסת מתלת מימד. אני לא רוצה לשבור את התדמית המלאכית האופפת את הישראלים באשר הם בכל מה שנוגע לתוכנות לא חוקיות (ואין אנו מעודדים זאת פה חס וחלילה) אבל במצב הכלכלי היום בארץ יצא לי לפגוש פרילנסרים שעובדים עם תוכנות לא חוקיות עד שהם רוכשים מספיק כסף לקנות אחת חוקית וגם אז צצה להם אי שם בקצה הפדחת השאלה - למה מה קרה? מי רודף אחריי?. יש לציין כי לסטודיואים זה קצת יותר קשה, אבל גונבה שמועה לאוזניי כי לפחות בסטודיו אחד בארץ מספר הרשיונות ומספר התוכנות הפעילות שונה. אני חייב לציין כי זאת רק שמועה, ובכלל יכול להיות שתוכנה אחת התחתנה עם אחרת ונולדה להם שביעיה, גם לזה יש תקדימים. 3dead: חס וחלילה לכפות על אנשים מנועי רינדור, אני בכלל לא מאמין שיש אנשים שיכולים להתדרדר עד כדי כך

, לא טענתי שאתה כופה רק אמרתי שההשוואה בינהם היא לא נכונה גם מבחינת מתודת עבודה וגם מבחינת תוצאות והנה הבעיה הגדולה שלי עם התשובה שלך: אתה כנראה לא מכיר את Vray (אולי שלום שלום), אז למה בכלל לענות על השאלה? התשובה שלך היא לא מקצועית ואפילו יכולה להטעות (כשמרנדרים בברזיל עם חומרים של Vray יש למחשב נטייה להתפרק לגורמים ראשוניים), אני לא רוצה לדכא אותך ח"ו ואני מצטער שאני נופל דוקא עליך, תראה בזה כאילו אתה ה chosen one (בקטע של מחמאה) כי זאת בעיה שאני רואה אותה צצה בכל הפורום וזה מרחיק אנשים מקצועיים מפה, וחבל. מקס חוקי מופיע בשלוש וריאציות הראשונה חולקה דרך העיתונות המקצועית היא לא מוגבלת בזמן אבל אין בה את קבצי העזרה ואת החומרים הארכיטקטוניים החדשים. השנייה GMAX שמורד בחינם מהאתר והמגבלות שלו ידועות, והשלישית זה הורדת הדמו מהאתר, כשהוא מוגבל בזמן. כן Vray יותר מהיר מברזיל, ואם כבר מדברים על השוואות חומר הרייטרייס שלו מהיר יותר משל הסקאן ליין. ואני לשמחתי מתפרנס