vray

יNOT

New member
מדוע ולמה ?!

חשוב קודם כל לגבש החלטה מה אתה רוצה בעצם להעביר לצופה בסצינה שלך, אתה רוצה להעביר תחושה אפלולית בסמטא אחורית של איזה בר? אחרי שגיבשת לך רעיון תעבור למידול, תעבוד תמיד עם רפרנס ובתור התחלה אל תנסה למצוא פתרונות מהירים של לחסוך במידול ע"י טקסטורות. אחרי שסיימת את שלב המידול תחשוב על זוית המצלמה שתעביר בצורה הכי טובה את ההרגשה שרצית לצופה, בשלב זה אתה עדיין יכול לעשות שינויים בקומפוזיציה של הסצינה ולבדוק אם חל שיפור. מבחינת הצעות שיפור קוסמטיות הייתי אומר שקודם כל פחית המתכת צריכה עוד פרטים(שים לב ללולאות שאמורות לבלוט מצידי הפחית אך אצלך הם לא) ולא סתם לזרוק טקסטורה על טיוב ,טקסטורת הקיר הייתה משתפרת עם איזשהוא במפ על הלבנים, החיבור בין הרצפה לקיר הדלת הוא לא טוב( חיבור חד מדי ), שלט הבר אינו נראה כאילו הוא פולט אור, זווית הצילום היא שגרתית ולא מעניינית. בכל מקרה בשביל טסט ראשון זה לא רע. בשורה התחתונה לפני שניגשים למנוע רינדור כמו וי ריי צריך לדעת מה היתרונות שלו ואיפה הוא יכול לתרום לך לסצינה בצורה שסקנליין לא יוכל( או לפחות לא בלי הרבה פיין טיונינג)

dananamit

New member
"( או לפחות לא בלי הרבה פיין טיוני"

סליחה אבל למה הכוונה?

fine tuning - לכוונן בעדינות, וזה

כמעט החלק היחידי שאיתו אני לא מסכים. vray מצריך אותך לכיוונונים עדינים יותר מאשר הסקאן ליין.

dananamit

New member
שיפור קטן:

עדיין לא סופי, יש לי בעיה קטנה אני רוצה לעשות זכוכית אבל אני לא יודע מה הדרך הטובה לעשות?

יNOT

New member
זכוכית ועוד

זה התוצאה הראשונה לחיפוש בגוגל ל - "vray tutorial" http://www.joepizzini.com/VRAY/Tutorial.htm לצערי כל הכתוב הוא באנגלית ,אני לא מכיר אף אתר שבו יש הדרכות על וי ריי בעברית ,אז אם אנגלית היא לא שפה קשה מדיי אז בטוח תסתדר ותצליח להגיע לתוצאה שאתה רוצה . זכור לי גם שהיה סרטון וידאו חינמי לגמרי (בלי סאונד נדמה לי ) שהראה איך לעשות זכוכית בוי ריי ,אוליי מישהוא אחר יזכור איפה זה היה. בהצלחה.

dananamit

New member
הבעיה...

שאני לא כל כך טוב באנגלית, היתכוונתי יותר לטיפ באיזה חומר כדי להישתמש?(לפלסטיק זכוכית) עוד שאלה עשיתי "אנרפ uvw" הבעיה שאני לא מצליח להציג את התוצאה צריך ללחוץ על משהו ?

dananamit

New member
uvw

"עוד שאלה עשיתי "אנרפ uvw" הבעיה שאני לא מצליח להציג את התוצאה צריך ללחוץ על משהו ?" סרטון הדרכה היה עוזר...?

למעלה